A drugo stvar je navike, budući da u ISIL-u imaš turiste iz cijelog svijeta, ne okreću se svi u istom pravcu, pa mu jednostavno ostalo, mada ja mislim da je ovo činjenje sedžde a ne klanjanje jer ne bi onda ovi ostali stajati.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SGD53 je napisao/la:A gledaj, buduci je zemlja okrugla teoretski u kojem god pravcu se okreneš okrenut si Kabi, je li tako ?![]()
To vazi za smjer a pravac ne.SGD53 je napisao/la:A gledaj, buduci je zemlja okrugla teoretski u kojem god pravcu se okreneš okrenut si Kabi, je li tako ?
A drugo stvar je navike, budući da u ISIL-u imaš turiste iz cijelog svijeta, ne okreću se svi u istom pravcu, pa mu jednostavno ostalo, mada ja mislim da je ovo činjenje sedžde a ne klanjanje jer ne bi onda ovi ostali stajati.
naravno da ce amerika okriviti kad je amerika u sve zivo upletenaNajda je napisao/la:joj propagande, samo da se okrivi amerika.. isprani mozgovi, jbo li vas SAFF
QUARESMA 18<<< je napisao/la:naravno da ce amerika okriviti kad je amerika u sve zivo upletenaNajda je napisao/la:joj propagande, samo da se okrivi amerika.. isprani mozgovi, jbo li vas SAFF
i ne treba mi SAFF niti bilo sta drugo da skontam neke stvari
ISIL i slicne terroristicke organizacije su nastale americkom voljom, sve protiv islama
dovoljno je samo da vidiš koliko medijski "blate" muslimane, okrivljuju ih za svaki dogadjaj, pa za koga je rezervisan termin terrorista? naravno da za muslimane
kad god neki ISILovac pobije ljude, i kasnije u vijestima cime se taj bavio, prvo što napomenu jeste "išao je u džamiju" ili kako ih sada vole nazivati džihadistima, avaz najčešće koristi ovaj termin kod nas
Šiije kao najveći otpad od vjere islama nisu u stanju ovo napraviti kao što su ovi iz isila.
Nije nikad Islam postao, niti će, nego ovi radikalisti. Druga je stvar što svi izbjegavaju podvući tu jbnu crtu i reći, ok dosta, ovo dole su radikalisti, pobit **** i da živimo normalno. Jokrob do bagro je napisao/la:Nevjerovatno kako je danas Islam "postao" olicenje neceg loseg, na svakakve komentare nailazim, ljudi na nas drugacije gledaju vani i to naravno nekima ide u korist.
Tribalian je napisao/la:Nemam volje vise pisati na temu Islamske drzave, davno je ovde receno ko stoji iza njih . A sto se samih vehabija tice njih su izmislili Britanci, odnosno jedan njihov agent. Ali ono sto necete naci na tim portalima koje pratite , a to je, kako je naoruzana Islamska drzava . E vidite ovako, jednog dana iz jednog americkog magacina u Afganistanu nekako nestade oruzje u vrednosti od 480 miliona dolara i sasvim slucajno to isto oruzje nekako zavrsi kod ovih o kojima pricamo. A o vodji pokreta zvanog Islamska drzava necu pisati , naravno, jer je i o tome davno pisano, ali ocigledno to ne cita niko, pa nema razloga pisati ni ovaj put kad vec niko ne cita.
Sta ti podrazumijevas pod Selefijama, i kada i kako ih je taj agent "izmislio"? Ili mislis samo na ove radikalne?Tribalian je napisao/la:Nemam volje vise pisati na temu Islamske drzave, davno je ovde receno ko stoji iza njih . A sto se samih vehabija tice njih su izmislili Britanci, odnosno jedan njihov agent. Ali ono sto necete naci na tim portalima koje pratite , a to je, kako je naoruzana Islamska drzava . E vidite ovako, jednog dana iz jednog americkog magacina u Afganistanu nekako nestade oruzje u vrednosti od 480 miliona dolara i sasvim slucajno to isto oruzje nekako zavrsi kod ovih o kojima pricamo. A o vodji pokreta zvanog Islamska drzava necu pisati , naravno, jer je i o tome davno pisano, ali ocigledno to ne cita niko, pa nema razloga pisati ni ovaj put kad vec niko ne cita.
Mislim na ove radikalne , izmislio ih je agent koji se prezivao Hamfert negde pocetkom 18. veka, ako se ne varam. Za cilj je imalo destabilizaciju Bliskog istoka te sprecavanje ujedinjvanja muslimana. Mogu da ti navedem i sveziji primer slicne manipulacije, kada je u WW1 takodje britanski agent o kome je snimljeno filmova i filmova nalozio Arape da krenu u rat obecavsi im jedinstvenu arapsku drzavu.RiNo je napisao/la: Sta ti podrazumijevas pod Selefijama, i kada i kako ih je taj agent "izmislio"? Ili mislis samo na ove radikalne?
Nisam hteo da navodim Lucica , ali kad sam citao "Islamsku republiku nemacku " pre 10 godina, smesno mi je bilo, uzeh ponovo da citam pre par meseci nista mi nije bilo smesno, nisam mogao da verujem da je covek skoro za sve bio u pravu. I fino je objasnio ono " teza, antiteza, sinteza" , da prevedemo za siroke narodne mase :uNbx je napisao/la:Dejan Lucic je fino objasnio kako je nastao ISIL i kakvi su im tokovi finansiranja, i kako je nastao vehabisticki pokret par vijekova unazad. Takodjer Galijasevic isto tako barata tim informacijama.
Ne treba njega uzimati za svaku tematiku za ozbiljno, ali ono sto sam ja istrazivao, 99% je u pravu za sve sto se tice vehabija i hazara tj. askenaza i kvazi Jevreja. Meni inace smeta sto ljudi brkaju autenticne Jevreje i hazare. Na isti fazon kao sto zapad trpa u isti kos cijelu islamsku populaciju sa vehabijama...Tribalian je napisao/la:Nisam hteo da navodim Lucica , ali kad sam citao "Islamsku republiku nemacku " pre 10 godina, smesno mi je bilo, uzeh ponovo da citam pre par meseci nista mi nije bilo smesno, nisam mogao da verujem da je covek skoro za sve bio u pravu. I fino je objasnio ono " teza, antiteza, sinteza" , da prevedemo za siroke narodne mase :uNbx je napisao/la:Dejan Lucic je fino objasnio kako je nastao ISIL i kakvi su im tokovi finansiranja, i kako je nastao vehabisticki pokret par vijekova unazad. Takodjer Galijasevic isto tako barata tim informacijama.
Teza - vehabije , selafisti...kako ih vec ko zove nije ni bitno.
Antiteza - neonacisti
Sinteza- Rat u Nemackoj.
Naravno da ga ne treba uzimati ozbiljno za sve. Dejan Lucic je bio sef beogradskog odbora SPO-a i prvi je provaljen kao agent UDBE u toj stranci. On to ni do danas nije zaboravio Draskovicu pa koristi svaku priliku da ga omalovazi. O Dejanu Lucicu treba znati i to da je u osnovnoj skoli bio u odeljenju sa Miroslavom Tudjamnom ( sefom hrvatske obavestajne sluzbe) i Frankom Simatovicem ( bivsim sefom srpske obavestajne sluzbe).uNbx je napisao/la: Ne treba njega uzimati za svaku tematiku za ozbiljno, ali ono sto sam ja istrazivao, 99% je u pravu za sve sto se tice vehabija i hazara tj. askenaza i kvazi Jevreja. Meni inace smeta sto ljudi brkaju autenticne Jevreje i hazare. Na isti fazon kao sto zapad trpa u isti kos cijelu islamsku populaciju sa vehabijama...
Ne znam zaista da li je to rekao, ali znam da one proteste u pokusaju nije organizovao niko iz BIH vec su organizovani spolja.Najda je napisao/la:To je onaj što je u januaru 2014. iznio tezu da se Srpskoj priprema 5. oktobar, s dugoročnim ciljem razvlašćivanja i ukidanja Republike Srpske?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.