Ovo je nakon prodora i suta Kvesica.zeljeznicar1 je napisao/la:
Slazem se za Edisa, spremnije izgleda od pola tima.
Nisi imao sta vidjeti na treningu, opustajuci sa malo nekog uigravanja.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo je nakon prodora i suta Kvesica.zeljeznicar1 je napisao/la:
e u ovom momku ja vidim milione ,golmancinazeljeznicar1 je napisao/la:
od svih nasih talenata kod njega je najvise izrazen taj njegov talenat ne znam ko je pratio njega zna o cemu pricam,nasa zlatna koka vjerujmilomirodovic je napisao/la:vedran ce biti strasan golman,volio bih kada bi sljedece sezone branio u kupu i nekim slabijim utakmicama,a one tamo postao prvi golman
A nas dragi selektor mlade reprezentacija kaze da nije ni medju tri najbolja golmana... Bemti savez i politiku...delinjo je napisao/la:od svih nasih talenata kod njega je najvise izrazen taj njegov talenat ne znam ko je pratio njega zna o cemu pricam,nasa zlatna koka vjerujmilomirodovic je napisao/la:vedran ce biti strasan golman,volio bih kada bi sljedece sezone branio u kupu i nekim slabijim utakmicama,a one tamo postao prvi golman
Slažem se u potpunosti prije 20 dana sam to isto napisao ako je istina da antolovica ima najveći platu daj Vecu a umjesto njega neko lijevo kriloIpee je napisao/la:Veca je strašan golman, ali je već trebao uveliko počet branit.
hahhaahah a upravu si majke mi,sve ti to govorimilomirodovic je napisao/la:mlada reprezentacije nije neko mjerilo kad skontas da je semir bukvic bio prvi golman
znas sta je tu problem sto je to ipak osjetljiva pozicija,i njegove greske eventualne koje ima svaki mladi igrac bi ga mozda iz takta izbacile,posebno kad znas kako je kod nas par gresaka i na zub te uzmu i onda ode karijeraCARSON je napisao/la:Slažem se u potpunosti prije 20 dana sam to isto napisao ako je istina da antolovica ima najveći platu daj Vecu a umjesto njega neko lijevo kriloIpee je napisao/la:Veca je strašan golman, ali je već trebao uveliko počet branit.
Kad kažem da ne pođe stopama Jamaka, naravno, mislim na njegov život van terena.ChWilla je napisao/la:ali na kraju krajeva, jamak je bio vrlo koristan igrač u rotaciji jačeg želje od ovog sad.
ma jasno mi je. mali stvarno ima ono što se ne uči.mavi je napisao/la:Kad kažem da ne pođe stopama Jamaka, naravno, mislim na njegov život van terena.ChWilla je napisao/la:ali na kraju krajeva, jamak je bio vrlo koristan igrač u rotaciji jačeg želje od ovog sad.
Na probi u Želji je i Ajdin Fetahagić, došao iz Australije, odbrambeni igrač.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.