Ljudi hoćemo li ikada više dočekati da se dzeko proda da nas malo pogura tako mi je žao što neće biti prenosa pozelio sam željezničarcala je napisao/la:Pobjeda od 2:0 za miran revans na Kosevu i svi zadovoljni.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ljudi hoćemo li ikada više dočekati da se dzeko proda da nas malo pogura tako mi je žao što neće biti prenosa pozelio sam željezničarcala je napisao/la:Pobjeda od 2:0 za miran revans na Kosevu i svi zadovoljni.
Neandertalac je napisao/la:Ma samo pisemo drug, opusteno. Svakako ovo cita max stotinjak ljudi, i sam si to rekao.
Naravno da nismo kompetenti u tolikoj mjeri, pogotovu za kadrovsku politiku, finansije, pojacanja, prvi tim, infrastrukturu itd.
Moram se poceti baviti gradjevinom ili raditi sa jajima da bih bio kompetentan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Skoro cijela redakcija BHT-a navija za Željudelinjo je napisao/la:Na BHT prebaciti ko moze
i ovog papka morali natjerati da obuce ovaj njihov smrdljivi dresŽeljooooo je napisao/la:Skoro cijela redakcija BHT-a navija za Željudelinjo je napisao/la:Na BHT prebaciti ko moze
Vjerovatno..zeljo1974 je napisao/la:Hoce li brazilac imati pravo nastupa ako prodemo u drugi krug
CARSON je napisao/la:Evo na TVSA naš gospodar familije kaže da je Željo na pravom putu i šta onda mi tu imamo pričati
Na Dnevniku samo intervju kratak bio.AsharaK je napisao/la:CARSON je napisao/la:Evo na TVSA naš gospodar familije kaže da je Željo na pravom putu i šta onda mi tu imamo pričati
Jel to zavrsilo
Moćna slikazeljeznicar1 je napisao/la:
Siguran sam da će ovaj momak biti duplo bolji golman od antolovicaFaraonTM je napisao/la:Moćna slikazeljeznicar1 je napisao/la:
![]()
Veca mackaFaraonTM je napisao/la:Moćna slikazeljeznicar1 je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.