Cestitam na prolazu u finale nisam pratio ali bice sutra navece snimak na SK pa se nadam malo pogledati.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

hahahahaa.. legenda.. hahahahaGoogle je napisao/la:

vid brade, vid stajlingaGoogle je napisao/la:

mislim da je on prvi koji ce bit prodan tj. ako ga ikome budemo mogli uvalit . . . doduse mozda je to i do svih silnih trenera koji su ga sa njegove originalne pozicije centralnog veznog (sevilla) prebacivali po napadu, krilima i slicnim pozicijama koje njegovoj tehnici, brzini (tj nedostatku iste) i fizickim predispozicijama (tj visku kilograma) ne pase nikako; sve u svemu prosle sezone je bio jedan od boljih, nije imo konstantu al' zabijo je kad je trebalo (sjetite se torina) al' ove je katastrofalan i treba ga se rijesit sto je prije moguce . . .
  mislim da je on prvi koji ce bit prodan tj. ako ga ikome budemo mogli uvalit . . . doduse mozda je to i do svih silnih trenera koji su ga sa njegove originalne pozicije centralnog veznog (sevilla) prebacivali po napadu, krilima i slicnim pozicijama koje njegovoj tehnici, brzini (tj nedostatku iste) i fizickim predispozicijama (tj visku kilograma) ne pase nikako; sve u svemu prosle sezone je bio jedan od boljih, nije imo konstantu al' zabijo je kad je trebalo (sjetite se torina) al' ove je katastrofalan i treba ga se rijesit sto je prije moguce . . .

To što si stavio INTER kao prvog, iskazuje naravno koliko ga mrziš i naravno govoriš da ne živimo za pobjede.daffy je napisao/la:odakle ti taj zakljucak Admire??
to nismo pjevali pobjedu protiv intera i gol Marchisija jedno 100 puta?? malo vi brkate Juve sa klubovima poput intera, Chelsea, Citya i ostalih koji nemaju dusu i koji ne zive.. ne mora znacit ako je Juve najuspjesni klub u Italiji da nema dusu, i da navijaci ne zive za taj klub..

psuje igrac
  psuje igrac   i sve sto je vezano za klub.. a inter sam stavio samo provokacije radi
  i sve sto je vezano za klub.. a inter sam stavio samo provokacije radi  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.