NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pustite ljudi Combeta vijestifriske. Nek oni pisu
-
- Kontakt:
Niko combe tebi ne osporava pracenje Al napisi ko stoji iza tih famoznih rijeci.
Ok,hvala za ppzmaj348 je napisao/la:Pisko jel onaj Skahic još uvijek u upravi ?reddragon001 je napisao/la:Ljudi moji ko misli da je sposoban bujrum nek dovede.
-
- Kontakt:
Kako mi se sva ova situacija gadi radi ovog combeta i ovakvih da nemate pojma. Oni bih volili najviše dal uprava digne ruke koliko vidim.
Trebate se svi opustiti. Nije bitno šta se radi u klubu jer ne troše se pare nas forumaša. Treba pustiti ljude da rade i ne pametovati previše. Nije bitno tko od igrača dolazi ili odlazi. Mnogi su ovdje spominjali neka zvučna imena kako trebaju da stignu i pošto pratim ovu temu duže vrijeme moram reći da je tako pred svaku sezonu. Nije bitno tko će igrati u napadu, da li će to biti Stokić ili neko treći, bitno je se ostvare zacrtani ciljevi. Ukoliko ne bude išlo sve po planu zna se tko je za šta odgovoran, i, odluke će donijeti ljudi koji su za to zaduženi. Počelo se je kritikovati a još sezona nije ni blizu početka. Sada treba biti uz klub i pomoći mu kako tko može. Ukoliko netko misli da on zna bolje neka ide pred UO i neka iznese svoj plan rada 
Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Sent from my OnePlus One using Tapatalk
- theboss_RD07
- Kontakt:
Glupost je bacat pare ako se misli vratit u premijer ligu, pa sljedece sezone opet nazad. Ja kako vidim pravi se kadar kojim ce se na guzove navuc premijer liga i onda opet kita
⭐
-
- Kontakt:
Ajde ne lupetajte Šta je prije radjeno kad smo milion imali. Davali smo za 6 mjeseci jednom Kevricu 20 000km na ruke. A sad svi odjednom žalite da se ne fuli... Pustite hamzu nek radi.
Dakle evo i mene iz Banovica,casrsija je mrak.Vidim na ovom dijelu pdf ima novosti,sad je ovo definitivno djl.(drustvo jednog lica), cenzura gora nego u S. Koreji. Dovoljno je ne imati isto misljenje i automatski si odstranjen.Na sta je i ovaj forum spao,ali hajde de.
Novosti su i u klubu,pored igrackih pojacanja i ostala strucna lica se angazuju,kristalise se strucni stab,sto je pohvalno, od pomocnog trenera do skauta,koju ce jos ko ulogu dobiti samo mogu da mastam.
Kada pogledam pojacanja,manje u igrackom,koliko u strucnom stabu,ko je se sve poduzeo da se vratimo,mislim da za nas nema zime.Pojacanja kod nasih konkurenata su vise estetske prirode spram ovih nasih.Liga je takva i znalci to znaju,da su igraci manje bitni za 1. mjesto.
Novosti su i u klubu,pored igrackih pojacanja i ostala strucna lica se angazuju,kristalise se strucni stab,sto je pohvalno, od pomocnog trenera do skauta,koju ce jos ko ulogu dobiti samo mogu da mastam.
Kada pogledam pojacanja,manje u igrackom,koliko u strucnom stabu,ko je se sve poduzeo da se vratimo,mislim da za nas nema zime.Pojacanja kod nasih konkurenata su vise estetske prirode spram ovih nasih.Liga je takva i znalci to znaju,da su igraci manje bitni za 1. mjesto.
Kada realno sagledamo,bolje je sto smo sada ispali vać da igramo u sezoni koja slijedi u kojoj bi sigurno ispali.Prvih pet za Europu,ostali za opstanak.Koliko vidim za Sarajevo će većina biti trening partner drugog tima.Zeljo,Zrinjski,Siroki,Olimpik i Sloboda imaju ekipu kojoj neće biti vazno da li gostuju ili su domaćini.Tu je nezgodni Čelik,Borac i Velež....ovo ostalo po meni u medjusobnim duelima ako koji bodić saberu.Lično mislim da bi trebali planirati ozbiljnije i digoročnije ako mislimo povratak u PL i opstanak u istoj,jer PL.zahvaljujući Sarajevu,zbog kojeg se drugi moraju pojačavati i skraćenju lige, dobiva dosta na kvaliteti sto iziskuje puno vise novaca.
Bgm mogao bi neko i od velikana da ispadne,Radnik i Vitez se opasno pojačavaju..vatreni je napisao/la:Kada realno sagledamo,bolje je sto smo sada ispali vać da igramo u sezoni koja slijedi u kojoj bi sigurno ispali.Prvih pet za Europu,ostali za opstanak.Koliko vidim za Sarajevo će većina biti trening partner drugog tima.Zeljo,Zrinjski,Siroki,Olimpik i Sloboda imaju ekipu kojoj neće biti vazno da li gostuju ili su domaćini.Tu je nezgodni Čelik,Borac i Velež....ovo ostalo po meni u medjusobnim duelima ako koji bodić saberu.Lično mislim da bi trebali planirati ozbiljnije i digoročnije ako mislimo povratak u PL i opstanak u istoj,jer PL.zahvaljujući Sarajevu,zbog kojeg se drugi moraju pojačavati i skraćenju lige, dobiva dosta na kvaliteti sto iziskuje puno vise novaca.
Kada je planirana prva prijateljska utakmica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
tezak ce bit ekspresan povratak jer nekako mi je ova sad ekipa labava, ako se svecate kakve smo igrace imali kad smo ulazili u PL to su bili pravi igraci koji su ginuli na terenu, a jos tezi povratak je sto imamo dosta i komsija u ligi koji ce zapet 1000% protiv nas( Bratstvo,BUducnost,Radnicki,Orasje) ali opet neka je momcima sa srecom, tezak je ulazak u Pl jer to se namjesta nenormalno.
Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Znao sam da kod nas na tribinama vazada ima oni koji veze nemaju a evo i na forumu Tako ste i u PL pricali prljave radnje pa kupismo 10 utakmica i ispadosmo nemojte vise molim vas sve znalci strucnjaci. Treba nam neko pustit pa da udjemo hajte ba pokrite se usima.
Naucite se doci na utakmicu i biti objektivni ako je neko bolji neka pobijedi ako zasluzimo radom i trudom i ucemo ako ne necemo i kraj. I onda kada smo usli bili smo najbolja ekipa i kraj tako i sada.
Naucite se doci na utakmicu i biti objektivni ako je neko bolji neka pobijedi ako zasluzimo radom i trudom i ucemo ako ne necemo i kraj. I onda kada smo usli bili smo najbolja ekipa i kraj tako i sada.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Potpisujem u poypunosti.treba sa svima lijepo I ne biti prepotentan.iz ove lige niko nije usao posteno I to znamo.kod kuce se mota pobjedivati a na strani nesto I odraditi jer ako mi budemo glumili postenje drugi sigurno neceesprit24 je napisao/la:Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
svaka cast sve si im fino objasnioesprit24 je napisao/la:Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..

Sloboda Tuzla
Naravno da je tesko .Nas saka dolara ne moze kupiti (o dvije sake bi se dalo pricatfukaratz je napisao/la:svaka cast sve si im fino objasnioesprit24 je napisao/la:Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..nama je trebala godina i po da to shvatimo ali na kraju smo ispunili cilj
a sto se tice komsija u Lukavcu i Gracanici tesko mogu sta dogovoriti to garantujem.......

Zalosno da vam ni milion KM nije dovoljan da se plasirate u PL regularno , zalosnoesprit24 je napisao/la:Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..

Malo mi ne piju vode priče ljudi iz uprave da niko neće da dođe igrati u Prvu Federalnu. Uzmimo sezonu kada je Sloboda izborila povratak u Premier Ligu igrali su mahom Premierligaški igrači koji su došli u Slobodu(Redžepi, Hadžić, Krpić, Huseinbašić itd. da dalje nenabrajam), takođe Mladost prošlu godinu(Savić, Rizvanović, Isaković, Šišić, Dilaver).
Upravo sam naveo ova dva tima da ne bi neko naveo kako je Sloboda ime i kako su ti igrači iz tog razloga tu dolazili, Zvijezda je sigurno veće ime od Mladosti.
Znači u pitanju je samo keš i vještina u pregovaranju.
Upravo sam naveo ova dva tima da ne bi neko naveo kako je Sloboda ime i kako su ti igrači iz tog razloga tu dolazili, Zvijezda je sigurno veće ime od Mladosti.
Znači u pitanju je samo keš i vještina u pregovaranju.
-
- Kontakt:
Ma stipu to tako su pricali kupili od olimpica zelje slobode ... pa mi ispadosmo sve je to glupost i netreba nam niko davati ni kupovati treba igrati posteno neuđes nije smak svijeta Nego nakače se djeca misle da je to ko da odeš u supermarket i kupis utakmice.sodaacm je napisao/la:Zalosno da vam ni milion KM nije dovoljan da se plasirate u PL regularno , zalosnoesprit24 je napisao/la:Vec sada se treba pocet sluzit prljavim radnjama. Dogovorit utakmice sa Braniteljom, N.Travnikom, Goskom, Rudarom iz Kaknja, probat koga od komsija ne vjerujem da ce svi ici na PL. Docekat svaku ekipu kulturno, posle utakmica odvest ljude na veceru. Bitno je samo da se ne postavi prepotentno i da bude parola sami protiv svih, jer to u ovoj divljoj ligi ne pali..
Ja znam kada smo usli u PL da nismo kupili ni jednu utakmicu a od drugog smo imali 19 bodova više mada su gradom kružile priče ko i ove gore navedene a to su plasirali pojedinci koji su trebali izvuć korist iz svega

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.