Evo sljedecu sezonu ces imati priliku da gledas nase domace pulene pa cemo vidjeti onu tvoju pricu na djelu

Moderator/ica: GracanicaAA
Nikolić je branio sve utakmice,definitivno pravi golman za vas.staragarda je napisao/la:Jel Nikolic branio konstantno ili se mijenjao sa nekim na golu
drinjak81 je napisao/la:Nikolic je pravi golman.Sloboda nije pogrijesila sto ga je dovela.
A za mog druga gorazdaka,jesmo li se oslonili na domace igrace radi manjka finansija ili ??
staragarda je napisao/la:Jel Nikolic branio konstantno ili se mijenjao sa nekim na golu
Ne kontam te.De nam malo pojasni o cemu se radi ??gorazdak je napisao/la:drinjak81 je napisao/la:Nikolic je pravi golman.Sloboda nije pogrijesila sto ga je dovela.
A za mog druga gorazdaka,jesmo li se oslonili na domace igrace radi manjka finansija ili ??
Radi ublehasa legendo...
Ma ništa se ne zna,otišli strani igrači, domaći ostali.Ja se iskreno nadam da ce biti pojačanja za ovu sezonu.theboss_RD07 je napisao/la:Ljudi, šta vam se dešava?
Ma vidi vidi.Ja kad sam govorio da se pare usmjeravaju na omladinski pogon,da se potpisuju duzi ugovori sa domacim igracima ti si ovde pjenio kako nemaju kvaliteta za igranje prve lige.Sad kad su vam se svi stranci ispalili iz kluba neko vam kriv za pogresnu politiku.Za one ulozene pare prosle godine,gorazde je moglo bez problema igrati prvu ligu narednih 5-6 godina,i to da svake godine imamo 2-3 stranca u ekipi.Ne pravi se klub sa 20 stranih igraca kao sto ste vi probali uraditi,sikanirajuci domace igrace koje cete sad moliti da igraju za klubgorazdak je napisao/la:@drinjak81
Odose jarane sva tvoja Gorazdanska djeca u klubove sirom BIH.
Naumpade mi ona tvoja prica, kako se trebamo osloniti na nasu djecu. Eto, vidimo se u drugoj ligi....
Sta je bilo druze ??? Davno sam ti ja rekao na sta ce ovo al ti nisi vjerovao.Al mozda je ovo i bolje jer ce i nasi juniori dobiti vise sanse za ogru,a hvala bogu ima exxtra talenata.A posteno da ti kazem sad,sve ce biti dobro samo da se dino i mirso ne vrate blizu kluba.Ko bi slusao culove,salihica i cehaje kao velike zagovornike lika i djela te dvojice lopinaragorazdak je napisao/la:E moj drinjak81....
Nemoj tako pricati.Procitaj moje ranije postove gdje sam par puta rekao da je u svakom slucaju bolji od mirsa i dina.gorazdak je napisao/la:Ja cu samo reci : Zivio vrli predsjednik !
Dok Gorazdem bude vladao seljacki mentalitet nikad napretka.
PS: Nista ti nisi rekao jer si cijelo vrijeme bio protiv vrlog predsjednika!