NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 28 jun 2015, 09:08

batigol777 je napisao/la:Ev gledam d.spalevic potpisuje za slaviju iskusan spic dobro bi nam dosao.
To su ljudi koji su i koji će igrati za neki klub iz nekih drugih razloga,ne zbog novca.Već je ispucao svoje u Jelen Super ligi.Na zalasku je karijere i sto je zaradio zaradio je.Prije će on u Slaviji gratis igrati+ stan i hranu,nego kod nas za par hiljada za sezonu.Nije da mu ne treba,al veza sa dotičnim klubom i sposobnost čelnih ljudi uspjeli su dovesti ovog sjajnog napadača u okvirima nase PL.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 jun 2015, 11:17

da malo zamijenim combeta : ev i 28.juni nigdje od zvucnih pojacanja,,,upprava nevalja :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: cobme jesil ziv nema te nesto :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 jun 2015, 11:41

Djordjevic odličan. Tako da nema zime pregovara se sa jednim premijer ligaskim igracem. A ja bih volio vidjet dajica iako je bez kluba a

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 jun 2015, 12:03

Jusuf bi za kratko vrijeme sigurno bio extra pojacanje Hamza reaguj
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 jun 2015, 13:20

Ja ću predložiti hamzi nek pozove dajica

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 28 jun 2015, 13:40

Dajić je klasa za ovu ligu bio bih odlično pojačanje

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 28 jun 2015, 14:37

Dajic obavljeno prije mjesec ....nezeli da igra...svicarska ...menaderski poslovi hoce i ostale obaveze ...znaci nezeli da igra ...idemo dalje

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 jun 2015, 15:24

desetkamarakane je napisao/la:Dajic obavljeno prije mjesec ....nezeli da igra...svicarska ...menaderski poslovi hoce i ostale obaveze ...znaci nezeli da igra ...idemo dalje
Ljudi gledaju sebe,malo je njih koji vrijede a da bi imali zelju pomoći klubu u ostvarenju cilja,nije on i mnogi drugi poput Spalevića da zele tek onako pomoći,mada tek onako i ne bi bilo,al hajd,ne treba nikog moliti,kakvi smo takvi smo.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jun 2015, 16:10

Ovdje sve nešto obavijeno tajnama. Pregovara se sa jednim igračem iz premier lige, kojim? Recite brate jasni i glasno ako dođe dobro i jest a ako nedođe nikom ništa i gotovo. Za one neupućene riječ je o Pejiću koji je do prošle sezone igrao za Velež i skoro je raskinuo ugovor sa njima. Sa njim je skoro sve dogovoreno ako ne ode u Orašje jer je imao ponudu i od njih.
Tako za svakog igrača nešto tajanstveno, kada je trebao Dilaver doći isto je bilo sve dogovoreno, taj je igrač trebao doći preko Savića, on je bio veza. Međutim čovjek nas izlevatio isto kao i golman Hadžić(tajanstveni golman o kom je Piska pisao na početku pa se kasnije ušutio).
Isto tako niko neće da kaže javno da su kontaktirali blizu 30 igrača i nijedan od njih neće da dođe(svi imaju neke razloge). Kontaktirali su od Jove Radivojevića, Sušića, Jugovića itd. da dalje nenabrajam i svi ih ****.
Samo mi piči po živcima Piskina priča(ja sam im predložio za semafor, ja sam pričao sa Uroševim menadžerom, ja ću predložiti Hamzi, ja sam za to da se Dajić vrati), pa čovječe Boži koji si ti kur.c???
I nemoj Piska molim te **** ljude po drugim temama, hajdi što **** nas mi znamo koji si levat(prepireš se sa čovjekom da je na utakmici Zvijezda-Sarajevo bilo 7000-8000 ljudi. Pa jesi li ti normalan znaš ti kolika je cifra od 7000? Sad kada su obje tribine završene nema 5000 sjedećih mjesta. A ta utakmica kada se igrala bilo je tek završeno malo više od 1/3 nove tribine. Jedna od utakmica Zvijezde koja će se vječno pamtiti: prva u Premier ligi u Gradačcu, jer smo 2 prethodna domaćinstva igrali u Orašju, strijelci Brka iz slobodnjaka i Ćorić na asistenciju Smajlovića. Ali brate da je bilo više od 4500 gledalaca nema pojma). Zato Piska nekeki puno kad nemš pojma. I što je najžalosnije neki dan gledam na treningu pa i ona otpad u upravi se sa tobom šprdaju i ismijavaju te.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2015, 16:18

Znaci combe dolazis I na treninge a krijes se iza nika pa hajde kad sve znas I kad si toliko pametan reci ko si pa da imamo normalne rasprave.sta se krijes I glumis kako si najpametniji a mi niko nemamo pojma

Ljudi rade svoj posao I pokusavaju dovesti kvalitetne igrace a ako I ne uspijemo uigrat sto imamo I sta bude.nije sramota I ako ne udemo jedna sloboda jedan velez nisu mogli odma uci pa nemoramo ni mi.bolje da se organizujemo pa pomognemo klubu na bilo koji nacin yebes pametovanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 jun 2015, 16:30

E moj combe koji si ti bijedni stani i dalje blizu mene smradu da možeš pisati informacije po forumu. Hahahha koji si ti jadnik pa ti si dno dna.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 28 jun 2015, 16:32

combe je napisao/la:Ovdje sve nešto obavijeno tajnama. Pregovara se sa jednim igračem iz premier lige, kojim? Recite brate jasni i glasno ako dođe dobro i jest a ako nedođe nikom ništa i gotovo. Za one neupućene riječ je o Pejiću koji je do prošle sezone igrao za Velež i skoro je raskinuo ugovor sa njima. Sa njim je skoro sve dogovoreno ako ne ode u Orašje jer je imao ponudu i od njih.
Tako za svakog igrača nešto tajanstveno, kada je trebao Dilaver doći isto je bilo sve dogovoreno, taj je igrač trebao doći preko Savića, on je bio veza. Međutim čovjek nas izlevatio isto kao i golman Hadžić(tajanstveni golman o kom je Piska pisao na početku pa se kasnije ušutio).
Isto tako niko neće da kaže javno da su kontaktirali blizu 30 igrača i nijedan od njih neće da dođe(svi imaju neke razloge). Kontaktirali su od Jove Radivojevića, Sušića, Jugovića itd. da dalje nenabrajam i svi ih ****.
Samo mi piči po živcima Piskina priča(ja sam im predložio za semafor, ja sam pričao sa Uroševim menadžerom, ja ću predložiti Hamzi, ja sam za to da se Dajić vrati), pa čovječe Boži koji si ti kur.c???
I nemoj Piska molim te **** ljude po drugim temama, hajdi što **** nas mi znamo koji si levat(prepireš se sa čovjekom da je na utakmici Zvijezda-Sarajevo bilo 7000-8000 ljudi. Pa jesi li ti normalan znaš ti kolika je cifra od 7000? Sad kada su obje tribine završene nema 5000 sjedećih mjesta. A ta utakmica kada se igrala bilo je tek završeno malo više od 1/3 nove tribine. Jedna od utakmica Zvijezde koja će se vječno pamtiti: prva u Premier ligi u Gradačcu, jer smo 2 prethodna domaćinstva igrali u Orašju, strijelci Brka iz slobodnjaka i Ćorić na asistenciju Smajlovića. Ali brate da je bilo više od 4500 gledalaca nema pojma). Zato Piska nekeki puno kad nemš pojma. I što je najžalosnije neki dan gledam na treningu pa i ona otpad u upravi se sa tobom šprdaju i ismijavaju te.
:tokralju: combe odusevljen sam s tvojim postom. Ja ne mogu da vjerujem da piska pise kao da je presjednik ili potpresjednik kluba. I istina najavljuje transfer bombu propane on zacepi. I onda pise kako trebamo zadrzati momkena probi jer nemogu doci svi provjereni igraci. A astra i tebi da kazem zvijezda ako ne udje sad nece narednih 10 godina, jer se sadcsve ulaze u to i sad nam je sansa. Neces zadugo dobiti vise 150 000 za igraca itd. Sad se sve skupilo da se udje i propane li to nepise nam se dobr ali. Na srecu nasu nije sad neka konkurencija davse sacovim parama nemoze uci, ali jos uvijek nam je tanak igracki kadar.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 jun 2015, 16:43

Pa samo budala može ne primjetit da combe i vijestifriske da je to isti nick. Istina nisi nikada bio u klubu jer smo skontali ko si i Šta radiš glavonja.... kad dodjes na trening obavit ćemo razgovor

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2015, 16:44

Vijestifriske pa sta ti mislis da smo mi forumasi veci strucnjaci od hamze.pa mi bolan znamo farbat kola prodavat meso radit na masinama kopat kanale a hamza je citav zivot u fudbalu.zna on puno vise od nas.kupice gdje bude trebala podmazat sudije premirat nase igrace milion je nacina.i svjesni su da je ovo idealna prilika da se vratimo I da na laksi nacin dodemo do lige 12
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 jun 2015, 17:15

Opet ste počeli sa svađama,upravu je u neku ruku combe koji kaže imaju pare ali eto jos uvijek nismo sposobni dovesti nekog kapitalca,ali je u pravu i astra a i moje mišljenje je da ove polovnjake ne treba preplaćivati...možda bi se trebalo okrenuti nekom novom tržištu da li vidjeti neke igrače iz Afrike ili J.Amerike imamo dovoljno vremena da dođu na probu i da Nedim vidi pojačanje u njima..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 28 jun 2015, 17:17

Ljudi moji ko misli da je sposoban bujrum nek dovede.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jun 2015, 17:20

Pa ti si Piska budala, za vijestifriske neznam ni ko je frajer. Ali misli šta hoćeš. I uopšte nisam bio blizu tebe na treningu da kupim informacije. Imam i ja sine informacije iz prve ruke. A što se tiče treninga dolazicu i dalje, jer Zvijezdine utakmice pratim preko 20 godin a treninge skoro 10 godina-
Samo neznam zašto se ti osjećaš toliko bitan ako znaš neku informaciju.
A što se tiče ovog iz pp Sarvana znam iz viđenja a mesara nemam pojma ko je.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 jun 2015, 17:21

Ja mogu dovest,al ko ce to da plati.... :lol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 jun 2015, 17:23

reddragon001 je napisao/la:Ljudi moji ko misli da je sposoban bujrum nek dovede.
Pisko jel onaj Skahic još uvijek u upravi ?

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 28 jun 2015, 17:23

Jesu se Banovici izgradili,ljudi ko nije bio nece ni povjerovat.
Ne daj se Zvijezdo!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.