Izderat ce ga japance, tako mu i treba kad na svojim podlogama igra ko curica.Unofficialpage je napisao/la:Hahahahaha ooooooj Mirze, kako lik nema sreće. u 1. kolu turnira u Padovi ide na 1. nosioca Taro Daniela
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze li mi neko naci podatak koliko novca ce dobiti damir za prvo kolo dubla i singla ?
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko sam ja skontao za 1. kolo dubla neće dobit ništa a za 1. kolo singla 29k funti a ako prođe 1. kolo dubla dobit će 8k funti.badel62 je napisao/la:Moze li mi neko naci podatak koliko novca ce dobiti damir za prvo kolo dubla i singla ?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije Padova u pitanju nego celendzer u Marburgu.Unofficialpage je napisao/la:Hahahahaha ooooooj Mirze, kako lik nema sreće. u 1. kolu turnira u Padovi ide na 1. nosioca Taro Daniela
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
alex1991 je napisao/la:Nije Padova u pitanju nego celendzer u Marburgu.Unofficialpage je napisao/la:Hahahahaha ooooooj Mirze, kako lik nema sreće. u 1. kolu turnira u Padovi ide na 1. nosioca Taro Daniela

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bogme uvijek ima love i kad izgubis u prvom kolu dubla, kao i svakog drugo turnira. Oko 3000-4000, ali mi mrsko sada traziti.Unofficialpage je napisao/la:Koliko sam ja skontao za 1. kolo dubla neće dobit ništa a za 1. kolo singla 29k funti a ako prođe 1. kolo dubla dobit će 8k funti.badel62 je napisao/la:Moze li mi neko naci podatak koliko novca ce dobiti damir za prvo kolo dubla i singla ?
Damir ce u slucaju poraza u prvom kolu dubla dobiti 4.5 k £,a u SLUCAJU poraza
u prvom kolu singla 29 k £,znaci u totalu u najgorem slucaju 33.5 k £,sto nije zanemariva cifra.

Dzumi igrao set sa Raonicem danas i dobio 7-6 

Naštelio se da pošalje Fedexa u penzijuVGS je napisao/la:Dzumi igrao set sa Raonicem danas i dobio 7-6

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Naštelio se da pošalje Fedexa u penzijuVGS je napisao/la:Dzumi igrao set sa Raonicem danas i dobio 7-6

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sjo malog.VGS je napisao/la:Dzumi igrao set sa Raonicem danas i dobio 7-6

Fedex ide kući, Džumi se napalio

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jo sto dizu WB i ovi sa ss ba, a pravog tenisa nema bez sljake
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Slazem se,travnati turniri jesu posebni sto se tice samog ambijenta i zbog toga sto su samo tri sedmice u zizi interesovanja,ali sve ono najljepse sto tenis moze pruziti,razmjenu udaraca,nadmudrivanje,raznovrsnost,to se vidja na ostalim podlogama pogotovo sljaci,i jedva cekam da prodje ovaj period pa da gledamo dzumija tamo gdje je najbolji.Zivot je napisao/la:Jo sto dizu WB i ovi sa ss ba, a pravog tenisa nema bez sljake
Upravo takoalex1991 je napisao/la:Slazem se,travnati turniri jesu posebni sto se tice samog ambijenta i zbog toga sto su samo tri sedmice u zizi interesovanja,ali sve ono najljepse sto tenis moze pruziti,razmjenu udaraca,nadmudrivanje,raznovrsnost,to se vidja na ostalim podlogama pogotovo sljaci,i jedva cekam da prodje ovaj period pa da gledamo dzumija tamo gdje je najbolji.Zivot je napisao/la:Jo sto dizu WB i ovi sa ss ba, a pravog tenisa nema bez sljake

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
imali ko da mi kaze raspored na centralnom terenu hoce li biti prije meceva dzumhur-federer nasao sam na jednoj stranici d apocinju u 12:30 

Nije izašao OOP za utorak.Nakamura je napisao/la:imali ko da mi kaze raspored na centralnom terenu hoce li biti prije meceva dzumhur-federer nasao sam na jednoj stranici d apocinju u 12:30
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/s ... index.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba biti majstor i za igru na travi, danas svi znaju igrati na sporim podlogama
Danas vise ne skoro i da ne postoje klasicni majstori igre na travi,imas servere koji koriste samo svoju visinu i koji manje vise serviraju dobro na svim podlogama samo sto na travi taj servis najvise dolazi do izrazaja i imas vrhunske igrace koji vecinom dobro igraju na svakoj podlozi,jedini predstavnik tih "majstora"specijalizovanih samo za travu je nicholas mahut cije sve tri atp titule i svi zapazeni rezultati su dosli na travi.shminka je napisao/la:Treba biti majstor i za igru na travi, danas svi znaju igrati na sporim podlogama
Starac, posto vidim da si tu u nekom krugu oko Damira i da ga ocigledno bolje poznajes... Da ne poznajes slucajno Bojana Lamesica?shminka je napisao/la:Treba biti majstor i za igru na travi, danas svi znaju igrati na sporim podlogama
sorry za off topic
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
iz Tuzle momak, duža kosa malo? 
Ako je to Damirov sparing partner, onda iz vidjenja samo

Ako je to Damirov sparing partner, onda iz vidjenja samo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.