Najbolji u ligi?

Defanzivno djeluje extra na osnovu jedne polusezone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Znaci Dzeko je bolji od Girouda i Welbecka. I mislio sam da ces to reci.SamoZeljo je napisao/la:Ja sam objektivan forumas i ne bojim se reci sta mislim, cak i kad me neko vise puta proziva. Samo sto nije pametno uvijek reagovati i pocinjati neke glupe diskusije ko je od koga bolji.Greivis je napisao/la:Samo cekam da zeljovac kaze da je Dzeko WC napadac i bolji od Girouda.topnik1 je napisao/la:A jel Benzema WC napadač ?
Giroud, Welbeck, Sanogo.. Sve je to tanko, pretanko! I ne moras biti WC napadac da bi bio bolji od njih.
Njima City ni kartu ne bi platio da gledaju tekmu, a da ne govorim o tome da bi im ponudio ugovor i platu od 8.47 miliona eura.
Tuttomercato je nešto u rangu metroa, portal koji prepisuje vijesti sa svih strana, a Vecchiasignora je forum kao i sportsport.ba.Gunner4 je napisao/la:
Takodje i torinski Vecchia Signora kao i tuttomercatto.web su potvrdili vijest.
Poenta je da ne smiješ ni pomisliti da će reinkarnacija Zidana Inieste i Makalelea u jednom liku po imenu Vidal doći u Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:I sta je sad poenta? Da Vidal kao ni drugih 564 igraca koji se inace svaki rok povezu sa Arsenalom nece doci?
Valjda ovaj rok Visca predje u Arsenal.
Jesam ja sporio da je Coqelin dobro igrao ovu polusezonu? Naravno da nisam, ponovicu ovo jos jednom za razliku od mnogih ovde branilaca lika i dijela tog igraca ja samd avnih dana govorio kako on treba da igra dmfa kad vec nemamo klasu bolju od njega vec imamo Artetu i Flaminija. Poredjenje sa Alexisom je smijesno Alexis je citavu sezonu izuzev manjeg broja utakmica odigroa na vrhunskom nivou a i prije ove sezone je bio igrac sa jakom reputacijom.rambo16 je napisao/la:Pa taman da je dobro igrao samo 2 dana. Šta trebam reći? Loše je igrao?
To isto da kažeš 'ma dobar je Alexis,ali lako mu je kad je prije njega na toj pozicji bio Walcott'
Ono,logika da se ibretom ibretiš
Na osnovu kojih argumenata ti braniš svou tvrdnju da Kokelan nije top defanzivni vezni. Momak koji nije dobio pravu priliku do prije pola godine nikako se ne može suditi nego na osnovu ove pola sezone gdje je naposlijetku odigrao svaki meč.BigBigBang je napisao/la:Jesam ja sporio da je Coqelin dobro igrao ovu polusezonu? Naravno da nisam, ponovicu ovo jos jednom za razliku od mnogih ovde branilaca lika i dijela tog igraca ja samd avnih dana govorio kako on treba da igra dmfa kad vec nemamo klasu bolju od njega vec imamo Artetu i Flaminija. Poredjenje sa Alexisom je smijesno Alexis je citavu sezonu izuzev manjeg broja utakmica odigroa na vrhunskom nivou a i prije ove sezone je bio igrac sa jakom reputacijom.rambo16 je napisao/la:Pa taman da je dobro igrao samo 2 dana. Šta trebam reći? Loše je igrao?
To isto da kažeš 'ma dobar je Alexis,ali lako mu je kad je prije njega na toj pozicji bio Walcott'
Ono,logika da se ibretom ibretiš
Ono sto ja sporim je to da Coqelin nije top DMF kakav nam treba jer je to mozda i najbitnija pozicija u timu i da smo u odnosu na konkurente (prije svega Chelsea) na toj poziciji dosta slabiji. Dakle nisam ja za to da se Coqelin sutne nogom u dupe kao sto sam za Artetu i Flaminija on je igrac koji bi mogao koristiti u rotaciji pa sto da ne i u prvom timu kad treba igrati sa dva defanzivna vezna (ali ta taktika je za voajer naucna fantastika).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.