FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 14:23

I da je tako kako je napisao, ovdje se aplaudiralo kad mu je Amar digao platu na slicnu cifru. A sad je bezobrazan je odigrao 200 utakmica. Ma ne bi ja zalio za Stanicem da su doveli adekvatne zamjene, sta ima veze. Ali ovo ...

Nema prenosa, rezul.tati.com
KHAJ PRICE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2015, 14:27

Ipee je napisao/la:5500 KM, a za Livaju ne znam.
Livaja je dobio 6000 platu plus premije izadje oko 7500 mjesecno a Amar ne da isto prenos s malte.Greda dovodi ove Bubi dao 9000 platu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 28 jun 2015, 14:30

pile87 je napisao/la:
Livaja je dobio 6000 platu plus premije izadje oko 7500 mjesecno a Amar ne da isto prenos s malte.Greda dovodi ove Bubi dao 9000 platu.
Ja sam čuo da i Lutvo nije baš bio voljan da ide prenos :)

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 28 jun 2015, 14:32

mavi je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ja sam čuo da i Lutvo nije baš bio voljan da ide prenos :)

Sve se rastalilo, propadamo :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 28 jun 2015, 14:33

Pazite da sutra to Avaz ne objavi. :D

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 14:35

Alihodzic nesposoban ne zna dogovoriti transfer a pare tu sve spremno (gotovo sve bilo), ali kad je nesposoban jbg..
KHAJ PRICE

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 28 jun 2015, 14:38

samogrbavica je napisao/la:I da je tako kako je napisao, ovdje se aplaudiralo kad mu je Amar digao platu na slicnu cifru. A sad je bezobrazan je odigrao 200 utakmica. Ma ne bi ja zalio za Stanicem da su doveli adekvatne zamjene, sta ima veze. Ali ovo ...

Nema prenosa, rezul.tati.com
Ma nije u tom poenta. Rijec je o lazima koje se namjerno plasiraju kako bi se dobila podrska za poteze koji su povuceni.

Evo da pojasnim; Tomic nije htio pare i bolji ugovor, nasi mu davali sve, on ispao smrad.
Stanic trazio povecanje, nasi nisu dali, nudili mu extra uslove a on ispao supak.
Trebali doci vrh igraci ali onaj nesposobni Alihodzic zahebo sve i jedan transfer.
Govedarica nas ucjenjivao, kostao bi nas ko po tima u godisnjim platama, a **** igrac, Diata izmislio fudbal za njega, prodacemo ga kad explodira za min mil eura.
Ovi sto su dosli svi valjaju, niste vi upuceni, a ovi sto su otisli su toliko losi da nam je njihov odlazak najveci dobitak.
Plus trazili po 5 k plate min a ovi sto su dosli te Djelmic i Kokot igraju za 500 km.
Itd, itd...

Tebe sam citirao jer usput zelim reci kako si fakat naporan. I ja kume kritikujem ali ti udavi.
Sto ne znaci da se ne slazem u nekim stvarima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 jun 2015, 14:42

Pored mnogo toga, nervira me posebno priča o klauzulama u ugovorima. Nije valjda da na primjer Memija ili Bajić mogu otići ako neko recimo ponudi 300000 eur. E to bi baš bio odron. Ima li iko od ovih upučenih da zna da li je to stvarno tako.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 28 jun 2015, 14:49

Toliko negativne energije i toliko pametovanja nisam odavno vidio i procitao na jednom mjestu. Pojedinim strucnjacima nevalja niko i niko nije u pravu samo su oni. Polako ljudi nismo nesto posebno parali i trebamo se pomitiri sa tim. Ali neki neshvataju da iz prazne ne puca. Ako kojim slucajem "prevarimo" ova dva ili tri igraca da na dodju bicemo na konju, a ovim kriticarima ce tada Uprava biti najbolja. Ohladite i prestanite siriti negativnu energiju a ako ste tako pametno koliko se pusete bujrum u klub pa iznesite ideje i realizujte ih. A najtuznije od svega da svako zna koliko koji igrac ima platu i sta je ko trazio. Sad ću vam reci za Stanu da nemate pojma i sve sto ste napisali su obicne gluposti. Razloge sto nije Stana vise clan Institucije znaju On i uprava. Toliko od mene.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 28 jun 2015, 15:02

samogrbavica je napisao/la:Zato sto ovdje sve ide preko ledja obicnog navijaca. Nedavno se ovdje vodi rasprava zasto smo lose igrali jer su se Zeba i Osim zakacili oko para. Kao da to jednog obicnog navijaca zanima i da mi gledamo loseg Zelju radi njihovih sra.nja.

Stanic je polivalentan igrac mogao je pokriti dosta pozicija i ako je trazio vise para, trebalo se sjesti dogovoriti dok se ne nade kompromis. A ne da moramo gledati tamo nekog panja Hodzurdu?!

Valjda i mi imamo oci da vidimo sta se radi da ne moramo samo tapkati kako drugi misle..
Nije trazio vise para drug ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jun 2015, 15:03

brile je napisao/la:Ja ljepote kad ne vidis sta pisu delinjo i aldin :D

Ja ne znam sta je vise sa ovom nasom temom, jedan dan pozitiva pa tri dana negativa i sve tako. Dajte ba ljudi, za dva dana igramo evropsku utakmicu, dajte da uzivamo ovo malo utakmica sto imamo pa cemo se onda vratiti u ono nase crnilo od lige. Jbt, mozda i ne zasluzujemo bolje kad smo ovakvi :roll:

Hoce li Memija biti 100% spreman za Balzan ?
Da me nisi vise uzeo u usta papak malo ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 jun 2015, 15:10

Valjda nece jaka kisa, da se moze trening pogledati.
Podrska plavima u nastupajucim mecevima mora biti neupitna bez obzira na sve.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 28 jun 2015, 15:14

Od mora insajderskih informacija o Staniću meni je najprihvatljivija da je tražio isplatu cijelog duga (koji evidentno postoji) ili dijela duga kao
uslov za produženje ugovora.
Ne smijemo zaboraviti i činjenicu da je odsada sve transparentno odnosno za svaku marku postoji trag što prije nije slučaj. Svi će klubovi doći
u ovu fazi prije ili kasnije. Niko ti više neće dati marki na lijepe oči a i ne smije. Znamo kako je Brajlović to prije rješavao.
Ovo je pravi put, nažalost taj put je malo duži, više goriva ide i amortizacija je veča ali je zato sigurniji.
Na Grbavici sam već 35 godina, puno je to utakmica, puno se stvari izdešavalo u tim godinama, nekad sam bio presretan kada me otac vodio u Vinkovce da gledam Želju i Dinamo ( 2 liga). I dan danas imam malu zastavu Želje koju sam tada dobio.
Proći će i ovo, samo vremena i strpljenja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 28 jun 2015, 15:15

u koliko je danas trening

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 jun 2015, 15:17

ako memija, bajic ili amir odu vani a da vrijednost transfera bude oko 200,300 hiljada po igracu nek se kolektivno pokupe svi i pricu o konsolidaciji sa sobom ponesu ...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 15:19

Neandertalac je napisao/la:Valjda nece jaka kisa, da se moze trening pogledati.
Podrska plavima u nastupajucim mecevima mora biti neupitna bez obzira na sve.

To je valjda svakom čovjeku jasno ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 jun 2015, 15:22

brile je napisao/la:Ja ljepote kad ne vidis sta pisu delinjo i aldin :D

Ja ne znam sta je vise sa ovom nasom temom, jedan dan pozitiva pa tri dana negativa i sve tako. Dajte ba ljudi, za dva dana igramo evropsku utakmicu, dajte da uzivamo ovo malo utakmica sto imamo pa cemo se onda vratiti u ono nase crnilo od lige. Jbt, mozda i ne zasluzujemo bolje kad smo ovakvi :roll:

Hoce li Memija biti 100% spreman za Balzan ?
Ne znam koliko je pametno rizikovati sa Memijinom povredom. Blizu je dobrog transfera a trebalo bi da protiv amatera sa Malte možemo i bez njega..

I u pravu si za ove gnjavatore. Još da ih svi stave na listu da ne vidim njihove citate bilo bi još ljepše..
BUDI ŽELJO !!!

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 15:22

FaraonTM je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Pa valjda ti dovoljan dokaz licenca.....jbg da se dugovi ne regulisu nesto ne znam da bi je dobili na lijepe oci.Ne treba ti Greda.
Mi smo klub koji vazda može dobiti licencu bez obzira na sve. Naš savez nije toliko sređen i rigorozan tako da uvijek ima mjesta za manipulisanje. To je neko moje lično mišljenje. Osim nas postoji još par klubova koji imaju takav status.

Što ne znači da mi zaista nismo ispunili sve uslove da je dobijemo po propisima. Eh sada druga stvar je što je Greda rekao da u ovo doba možemo očekivati nešto bolje kada se riješe dugovi tipa generalni sponzor, igrači i tako to... Sponzora ni na vidiku, igrači koji su došli su solidni ali su neki minimum minimuma koji zaslužuje klub kao Željo. U ostatak duga ne ulazim, ali sam mišljenja da ćemo mi biti u ovakvoj situaciji još bar 2 sezone.

A nakon dvije sezone opet ćeš malo ulagati, pa možda opet popušiš pa ti valja 3,4 godine vraćati dugove. Poenta je da bez jakih para sa strane mi ćemo se teško izdići iz ove sive realnosti.
Daj ba valjas gluposti....cuj mozemo je dobiti kada hocemo.....Jest ahaaa....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 jun 2015, 15:24

Lahko se zaboravljaju godine kada smo ostajali bez licence..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2015, 15:27

tako su i zvezdaši mislili, pa ih prošle godine direktno UEFA škartira iako je nacionalni savez izdao licencu (a nije trebao). ali ovih dana stvarno svi sve znaju. da svjetsku vladu formiraš od forumaša, a ne upravu kluba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.