Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
A gdje je slika sad ?
Meni je uredno prikazuje u prvom postu što sam napisao, evo opet ću postaviti ako je ne vidite stvarno nije do mene 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Imas pp, da ne spamamo temu, dok cekamo slikeFaraonTM je napisao/la:Nisam ja lijepio drug nego sam vidio par momaka kako lijepe

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Previse ovi iz BHF-a uzimaju sebi za pravo.Ako su igraci i selektor stisli zube (iako sigurno vecina ne podrzava to sto je Ognjen uradio) i presli preko toga onda vala mogu i oni.Na utakmici protiv Izraela su iznijeli svoj stav i to u jako bitnoj utakmici, kritike upucene igracu koji igra na riskantnoj poziciji sto je moglo negativno da utice na nas.Shvataju li oni da ovakvim stavom i ponasanjem automatski odbijaju druge igrace iz reda Srba i Hrvata da obuku sveti dres ,"vidi sta se radi Ognjenu" .Imali smo vremena da iznesemo svoje misljenje u pogledu ove situacije, svako iole intelignetan je morao da zna da se Ognjenu radi toga nece ukinut status reprezentativca.Najmanje sto nam treba je negativna atmosfera u ionako teskoj situaciji sto se kvalifikacija tice.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Nerminovic
- Kontakt:
Solidno.FaraonTM je napisao/la:Mogu vam reći da se BHF namjerio da izbaci Vranješa iz repke, vidim večeras po gradu se lijepe slike od strane momaka koji su u BHF-u
Ova slika je u pitanju, sad ne znam da li je neka "akcija" određenog broja ljudi iz mog grada ili je stav čitave grupe ali saznaće se u narednim danima ako se po još nekim gradovima nađu ovi plakati...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ode ovaj 'slucaj' u pm. Zao mi je Ogija jer je napravio glupost i mislim da je svjestan toga. Zao mi jos vise sto cemo izgubiti dobrog igraca. Momak je vazda igrao ko lav. Ko ce ga zamjeniti?
E moj Ogi.. primili smo te svi ko brata. Nikome nisu smetale tvoje druge tetovaze al ona sa RS ti je izgleda unistila karijeru sa repkom. Tuzno..
E moj Ogi.. primili smo te svi ko brata. Nikome nisu smetale tvoje druge tetovaze al ona sa RS ti je izgleda unistila karijeru sa repkom. Tuzno..
shandrlike-tandrlike
Ma sve je jasno kao dan taj jedini nebošnjak treba biti eliminiran iz reprezentacije Bosne tako da bi se omogućilo Bičakčiću ljiljanu mjesto među prvih jedanaest.Bojim se da se bliži kraj lijepim vremenima zmajeva.
+1.edoo3 je napisao/la:Previse ovi iz BHF-a uzimaju sebi za pravo.Ako su igraci i selektor stisli zube (iako sigurno vecina ne podrzava to sto je Ognjen uradio) i presli preko toga onda vala mogu i oni.Na utakmici protiv Izraela su iznijeli svoj stav i to u jako bitnoj utakmici, kritike upucene igracu koji igra na riskantnoj poziciji sto je moglo negativno da utice na nas.Shvataju li oni da ovakvim stavom i ponasanjem automatski odbijaju druge igrace iz reda Srba i Hrvata da obuku sveti dres ,"vidi sta se radi Ognjenu" .Imali smo vremena da iznesemo svoje misljenje u pogledu ove situacije, svako iole intelignetan je morao da zna da se Ognjenu radi toga nece ukinut status reprezentativca.Najmanje sto nam treba je negativna atmosfera u ionako teskoj situaciji sto se kvalifikacija tice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
edoo3 je napisao/la:Previse ovi iz BHF-a uzimaju sebi za pravo.Ako su igraci i selektor stisli zube (iako sigurno vecina ne podrzava to sto je Ognjen uradio) i presli preko toga onda vala mogu i oni.Na utakmici protiv Izraela su iznijeli svoj stav i to u jako bitnoj utakmici, kritike upucene igracu koji igra na riskantnoj poziciji sto je moglo negativno da utice na nas.Shvataju li oni da ovakvim stavom i ponasanjem automatski odbijaju druge igrace iz reda Srba i Hrvata da obuku sveti dres ,"vidi sta se radi Ognjenu" .Imali smo vremena da iznesemo svoje misljenje u pogledu ove situacije, svako iole intelignetan je morao da zna da se Ognjenu radi toga nece ukinut status reprezentativca.Najmanje sto nam treba je negativna atmosfera u ionako teskoj situaciji sto se kvalifikacija tice.

sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Ognjen Vranješ - Persona non grata!!
Upravo to.Ziko je napisao/la:Ma sve je jasno kao dan taj jedini nebošnjak treba biti eliminiran iz reprezentacije Bosne tako da bi se omogućilo Bičakčiću ljiljanu mjesto među prvih jedanaest.Bojim se da se bliži kraj lijepim vremenima zmajeva.
A nakon toga ce se krenuti cistiti i rukometna reprezentacija.

Na stranu stav BHF-a po ovom pitanju. Vezano za Hrvate i Srbe...neće oni za 200godina od sada birati BiH ispred komšijskih reprezentacija taman da im izlijevamo spomenike po čitavoj BiH. Umišljate si svašta. Oni koji su tu, tu su jer nisu mogli zaigrati za komšijske reprezentacije, i tu su radi karijere. 80% njih. Ostalo je čisto neki odabir igranja za državu gdje si rođen, bez stavljanja nacionalnih i ostalih prefiksa.edoo3 je napisao/la:Previse ovi iz BHF-a uzimaju sebi za pravo.Ako su igraci i selektor stisli zube (iako sigurno vecina ne podrzava to sto je Ognjen uradio) i presli preko toga onda vala mogu i oni.Na utakmici protiv Izraela su iznijeli svoj stav i to u jako bitnoj utakmici, kritike upucene igracu koji igra na riskantnoj poziciji sto je moglo negativno da utice na nas.Shvataju li oni da ovakvim stavom i ponasanjem automatski odbijaju druge igrace iz reda Srba i Hrvata da obuku sveti dres ,"vidi sta se radi Ognjenu" .Imali smo vremena da iznesemo svoje misljenje u pogledu ove situacije, svako iole intelignetan je morao da zna da se Ognjenu radi toga nece ukinut status reprezentativca.Najmanje sto nam treba je negativna atmosfera u ionako teskoj situaciji sto se kvalifikacija tice.
Uvijek neka priča tipa, a šta će oni mislit'? Prvaci u rektalnom alpinizmu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Na stranu stav BHF-a po ovom pitanju. Vezano za Hrvate i Srbe...neće oni za 200godina od sada birati BiH ispred komšijskih reprezentacija taman da im izlijevamo spomenike po čitavoj BiH. Umišljate si svašta.Oni koji su tu, tu su jer nisu mogli zaigrati za komšijske reprezentacije, i tu su radi karijere 80% njih. Ostalo je čisto neki odabir igranja za državu gdje si rođen, bez stavljanja nacionalnih i ostalih prefiksa.edoo3 je napisao/la:Previse ovi iz BHF-a uzimaju sebi za pravo.Ako su igraci i selektor stisli zube (iako sigurno vecina ne podrzava to sto je Ognjen uradio) i presli preko toga onda vala mogu i oni.Na utakmici protiv Izraela su iznijeli svoj stav i to u jako bitnoj utakmici, kritike upucene igracu koji igra na riskantnoj poziciji sto je moglo negativno da utice na nas.Shvataju li oni da ovakvim stavom i ponasanjem automatski odbijaju druge igrace iz reda Srba i Hrvata da obuku sveti dres ,"vidi sta se radi Ognjenu" .Imali smo vremena da iznesemo svoje misljenje u pogledu ove situacije, svako iole intelignetan je morao da zna da se Ognjenu radi toga nece ukinut status reprezentativca.Najmanje sto nam treba je negativna atmosfera u ionako teskoj situaciji sto se kvalifikacija tice.
Uvijek neka priča tipa, a šta će oni mislit'? Prvaci u rektalnom alpinizmu.
To ne vazi samo za igrace iz reda Srba i Hrvata nego za jedan dobar dio i Bosnjackog djela reprezentacije.U svakom slucaju, ovakvim postupkom im se napravio alibi ako ni za sta drugo onda za izigravanje zrtvenog jagnjeta.
#15.10.2013 !!!
Ma koji alibi, i žrtveno jagnje? Svih njih lično boli qrac za ovu reprezentaciju, i ne zanima ih šta mislimo o njihovim "prirodnim" odabirima. Uslijed viška slobodnog vremena, počnu malo misli da im lutaju i na ovu reprezentaciju "tamo neke" države, i malo da se javljaju, da "peckaju". Već sam taj fenomen objasnio desetak stranica iza.edoo3 je napisao/la:To ne vazi samo za igrace iz reda Srba i Hrvata nego za jedan dobar dio i Bosnjackog djela reprezentacije.U svakom slucaju, ovakvim postupkom im se napravio alibi ako ni za sta drugo onda za izigravanje zrtvenog jagnjeta.
Ne treba da se zamaramo glupostima. Treba se pomiriti sa činjenicom da naša očekivanja, opet, trebaju da budu usko vezana za igrače koji imaju neke veze sa bošnjačkim stanovništvom BiH. Ostalo...kaže ona jedna.. i ćorava kokoš zrno ubode.
Svi veoma dobro znamo da BHF neće odustati. Nadam se da će ovi iz saveza to shvatiti na vrijeme i odmah u startu izbjeći sve ono što slijedi.
Odlazi iz svetinje !
Odlazi iz svetinje !
Nemanja Gudelj nas je perfektno iskoristio da bi dobio poziv FSS.zizu1991 je napisao/la:Ma koji alibi, i žrtveno jagnje? Svih njih lično boli qrac za ovu reprezentaciju, i ne zanima ih šta mislimo o njihovim "prirodnim" odabirima. Uslijed viška slobodnog vremena, počnu malo misli da im lutaju i na ovu reprezentaciju "tamo neke" države, i malo da se javljaju, da "peckaju". Već sam taj fenomen objasnio desetak stranica iza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne slazem se uopce s tobom, ali nek si barem otvoreno rekao to. ide mi na zivce multi-kulti dvolicnost bosnja kad znamo svi sta je ustvari zelja ti isti i tko treba da igra za ovu repku..zizu1991 je napisao/la:
Ne treba da se zamaramo glupostima. Treba se pomiriti sa činjenicom da naša očekivanja, opet, trebaju da budu usko vezana za igrače koji imaju neke veze sa bošnjačkim stanovništvom BiH. Ostalo...kaže ona jedna.. i ćorava kokoš zrno ubode.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Ma BHF se ofirno bori za paznju.Interista je napisao/la:Kako vam samo ne dosadi mlatiti praznu slamu po ovoj temi svaki dan bhf je svjestan da njihova rijec ne vrijedi pola pic.ke hladne vodesamo se moze pisati mogu nastaviti i zvizdati ali uzalud trud sviraci

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
brate ja se nikad necu sloziti s takvim razmisljanjem, ali kao sto sam vec rekao bolje je onda reci otvoreno sta je cilj ove repke a ne glumiti neke stvari ako cemo vec tako..zizu1991 je napisao/la:@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.