iz havazaUvidjeli su ljudi iz Slobode da je Pirić veliki potencijal i da bi za klub bilo šteta da ga izgube, pa će mu Husić ponuditi novi dvoipogodišnji ugovor.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Moguce je. Dobio sam info od istog lika koji mi je rekao za Sarica i Olimpiju Ljubljanu, napisao sam to poslije prozivke odma a jutros to pise za Sarica u istom tom havazu. Ko ce ga znat sta se kuhlja...Coraco je napisao/la:iz havazaUvidjeli su ljudi iz Slobode da je Pirić veliki potencijal i da bi za klub bilo šteta da ga izgube, pa će mu Husić ponuditi novi dvoipogodišnji ugovor.
075
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam napisao ishitreno, na beku je odigrao u par utakmica sasvim dobro, ako nije bolje od Efendica, sigurno nije ni losije. S tim da trebamo imati u vidu, da mu to nije primarna pozicija.Batva je napisao/la:De priznaj da si ovo ishitreno napisao?Pasha_car_aga je napisao/la: posebno ne Kiso koji je odlicno zatvarao i desnog beka,
@Coraco - Pirija ima, mislim, ugovor na 2 godine. E sad, koliko Sloboda dobija od moguceg transfera, to ne znam.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Dajte Ronaldinha da se igramo
PS: cuo sam i ja neki dan za Piriju da je otisao na probu 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
alex1991 je napisao/la:Da nesto ima u toj prici sigurno ima,vidjet cemo u narednim danima,u slucaju odlaska to automatski povlaci cinjenicu da ovoj ekipi treba golman.TzBulevar87 je napisao/la:Eto tako sam cuo jutros, a u prilog tome ide i cinjenica da nije otputovao na Kupres. Ne kazem da je otisao vec, al' vjerovatno ide u narednim danima...alex1991 je napisao/la:Trenutno sigurno nije ni na kakvoj probi,jucer sam ga licno vidio na parkingu kod omege.
Nikolić je bolji golman od Pirića.Tu nema zime.
Ja volim FK Tuzla City
Jutros u 9:00 sati fudbaleri Slobode i stručni štab otputovali su put Kupresa gdje će Crveno-crni obaviti prvi dio priprema pred narednu sezonu. Tokom boravka u Kupresu planirano je i odigravanje jedne kontrolne utakmice a protivnik će biti ekipa Radnika iz Bijeljine. U dobrom rasploženju fudbalere Slobode ispratili su članovi UG “Prijatelji FK Sloboda” koji su kupovinom sezonskih ulaznica još jednom dokalazi svoju ljubav prema klubu. “Želimo i ovog puta pokazati kako se iskreno voli Sloboda, apelujemo na sve ljubitelje fudbala u našem gradu ali i šire da kupovinom sezonske ulaznice podrže naš klub” – poručili su prijatelji Slobode. Ekipa Husrefa Musemića na Kupresu će boraviti 5-6 dana nakon čega slijedi povratak u Tuzlu a zatim Crveno-crni odlaze u Sloveniju gdje će obaviti glavni dio priprema u okviru kojih je planirano odigravanje najmanje tri kontrolne utakmice sa atraktivnim protivnicima.
| Preuzeto sa: http://****/prijatelji-slobode- ... -u-kupres-
| Preuzeto sa: http://****/prijatelji-slobode- ... -u-kupres-
Gledam ove slike sa jutrošnjeg ispraćaja,igrači u novim polo majicama sa novim retro grbom.
Hoće li i dresovi biti sa novim grbom ili....?

Hoće li i dresovi biti sa novim grbom ili....?
Pobjeda je bolja od orgazma!
De se ti prihvati historijata Slobode, mani se tvojih smijesnih procjena.sloboda72 je napisao/la:
Nikolić je bolji golman od Pirića.Tu nema zime.

Gorki - stari grb je vracen, stavljen na bus, na majice, logicno ide i na dresove. Not worry
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
ako se razvuce ovo za topere i na kraju izjalovi .... ima da nas ova " sirotinja " popisa da valja !!!
realno , nismo mnogo jaci u odnou na proslu sezonu !!! tu smo negdje ...bara - bara

realno , nismo mnogo jaci u odnou na proslu sezonu !!! tu smo negdje ...bara - bara
Pirić ima fiksnu odštetu u slučaju odlaska iz Slobode.Eh sad, ako se postigne veća cira od te, može i Sloboda tražiti više ili nema ispisnice. Ili, možda je Predsjednik Husić njegovom menadžeru postavio cijenu od 300 000 km , dakle veću od fiksne odštete. Znači cijenu sa kojom je Sloboda zadovoljna i ako je dobije ,dobiće i Pirić ispisnicu.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 jun 2015, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Uskoro vijest u medijima vezana za Kisu

- TzBulevar87
- Kontakt:
Kiso? Zar nije u Rudar Prijedoru on vec?Alibasa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Uskoro vijest u medijima vezana za Kisumomak zbog porodičnih obaveza nije se pojavio na prozivci i nije otišao na pripreme, ali će se vrlo brzo priključiti
075
Ne valja to, samo 300.000 za njega, po meni ispod 350k € samo se nasmijatsloboda72 je napisao/la:Pirić ima fiksnu odštetu u slučaju odlaska iz Slobode.Eh sad, ako se postigne veća cira od te, može i Sloboda tražiti više ili nema ispisnice. Ili, možda je Predsjednik Husić njegovom menadžeru postavio cijenu od 300 000 km , dakle veću od fiksne odštete. Znači cijenu sa kojom je Sloboda zadovoljna i ako je dobije ,dobiće i Pirić ispisnicu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
nije ni on ni Stojanv jos uvijek nisu potpisali za Prijedor mada su bili blizu. ali opet Husref trazi kreativnog veznog a ne destruktivcaTzBulevar87 je napisao/la:Kiso? Zar nije u Rudar Prijedoru on vec?Alibasa je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Uskoro vijest u medijima vezana za Kisumomak zbog porodičnih obaveza nije se pojavio na prozivci i nije otišao na pripreme, ali će se vrlo brzo priključiti
Sloboda Tuzla
Ako se Kiso vrati samo ga prekomandovati na desnog beka i to je to
I meni ovo za Piriju pravo smrdi, i tesko je povjerovati da je onaj crnogorac dosao da bude klupa ali kako god Pirija je pod ugovorom i ako bude isao negdje pare ce stici u Slobodinu kasu

I meni ovo za Piriju pravo smrdi, i tesko je povjerovati da je onaj crnogorac dosao da bude klupa ali kako god Pirija je pod ugovorom i ako bude isao negdje pare ce stici u Slobodinu kasu

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
sarić se prikljucuje ekipi 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
može li mi ko od vas na brzinu napisati formacijski vaših prvih 11 za predstojeću sezonu, prepravljam ovaj @hazardov peč pa dođoh do vaše formacije, ova pojačanja sam vam prebacio skoro sva al formaciju ne mogu da skontam nikako 

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.