FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 25 apr 2010, 20:20

Stole iz Bora je napisao/la:@Sejo
Jesmo li na danasnji dan prije 25. godina igrali neku bitnu utakmicu .. :?
O najvecem nasem (BiH) fudbalskom uspjehu niko nije rijeci napisao...JADNO I SRAMOTNO!
Hajde dusmani, ali niko ni od nasih...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 25 apr 2010, 20:21

amir_kajdic_xx je napisao/la:evo sad mi jedna kolegica iz moga mjesta javila da borac vodi 1:0 ona je tamo u banja luci
Ko koga ovde laže????????

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 20:21

amir_kajdic_xx je napisao/la:evo sad mi jedna kolegica iz moga mjesta javila da borac vodi 1:0 ona je tamo u banja luci
Foliras druze, i sad je 0-0... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:22

Stole iz Bora je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda... ;)
a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...
Tusanj i Kosevo.
a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 20:24

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:@Sejo
Jesmo li na danasnji dan prije 25. godina igrali neku bitnu utakmicu .. :?
O najvecem nasem (BiH) fudbalskom uspjehu niko nije rijeci napisao...JADNO I SRAMOTNO!
Hajde dusmani, ali niko ni od nasih...
[youtube][/youtube]

Huk sa tribine, nema dalje. :( Ima li ko članak iz novina iz tog vremena, dan nakon utakmice?

Ovaj Cuhai nikad prije ni poslije nije dao gol u svojoj karijeri :evil:

edit: kako to da sportsport.ba nije nijednom riječju spomenuo ovu utakmicu? Barem ja nisam vidio :oops:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 25 apr 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 apr 2010, 20:25

mostar_mo je napisao/la:a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Daleko je trebinje kad gledas iz ove sad pozicije. Da se samo Trebinje manje bi brige bilo. Polako, kolo po kolo. Da je nama cvaknuti bod sljedeceg vikenda u Mostaru a da Sloboda odigra kuci kako je navikla u nastavku ja bih bio presretan. Mada, iskreno, sumnjam da ce dole kod vas biti ista.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 20:29

Ma znaće se sve za 45 minuta! :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:30

mostar_mo je napisao/la:a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Daleko je trebinje kad gledas iz ove sad pozicije. Da se samo Trebinje manje bi brige bilo. Polako, kolo po kolo. Da je nama cvaknuti bod sljedeceg vikenda u Mostaru a da Sloboda odigra kuci kako je navikla u nastavku ja bih bio presretan. Mada, iskreno, sumnjam da ce dole kod vas biti ista.
ne znam sta bi ti rekao, siguran sam da ce Velež zapeti i pokušati to dobiti ...ako budemo imali dan kao protiv Zrinjskog uzet ćete sigurno bar bod...nego molite Boga da tako bude...haha
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 25 apr 2010, 20:30

Pa nije Banja luka u Zimbabveu

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 apr 2010, 20:32

Željovac je napisao/la:Ma znaće se sve za 45 minuta! :mrgreen:
eki to

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 20:34

Seyo_TM je napisao/la:
eki to
:?:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 apr 2010, 20:35

Ja sam ubijeđen da ćemo uzeti bar bod u Mostaru. Em što se kod njih dole može igrati, em što su nam Vrapčići uvijek ležali i od tamo smo nosili bodove kad nigdje drugo nismo mogli. Još ako tu dodamo da su igrači koliko toliko odmorni, je rsmo sa pola snage dobili Modriču, neki su i odmarali, a i Veležu je forma u padu. Imat ćemo i veliku podršku i jednostavno sam ubijeđen bar u bod.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 25 apr 2010, 20:35

koliko igra ovaj borac...jebu me u zdrav mozak!!! :D :D
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 apr 2010, 20:36

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
eki to
:?:
prevodilac ti treba znaci :mrgreen:
eki to = cuj to :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 apr 2010, 20:40

Kad bi malo svratili do pdf-a o premijer ligi vidjeli bi info. Hajde da ponovim.

Info od covjeka sa stadiona u BL. Borac igra jako lose i za prvih 45 minuta su imali samo jednu sansu a Travnik se odlicno brani.

Do sada 0:0.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 apr 2010, 20:41

53', 0-0. Nadamo se da ce vako zavrisiti :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 20:42

Stole iz Bora je napisao/la:Kad bi malo svratili do pdf-a o premijer ligi vidjeli bi info. Hajde da ponovim.

Info od covjeka sa stadiona u BL. Borac igra jako lose i za prvih 45 minuta su imali samo jednu sansu a Travnik se odlicno brani.

Do sada 0:0.
To je igra koja donosi titulu ŽELJI! Sad će ERROR kad ga Dudić zabije!

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 20:43

Ma uvaljaće ga opet u 99.minuti.

Nema šanse da Travnik ne izgubi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 apr 2010, 20:44

Dobra je stvar sto nisu igrali Culum i Stanic protiv Modrice,prvo sto su se odmorili a drugo ocistili su kartone,pogotovo za kartone mislim na Culuma koji nam je mnogo vazan igrac i bice bez kartona pred najvaznije utakmice...Nadam se da ce Alen Mesanovic uskoro ponovo na teren,pa bar na klupu,njegovo iskustvo je dovoljno i za pola sata po utakmici gdje moze svasta uraditi cak i za to kratko vrijeme...i Bajic se fino odmorio,a bio je strijelac na dvije vazne utakmice,odlican igrac u skoku i moze u nastavku dosta doprinijeti,ako bude kartoniranih kod stopera,stvarno se ne plasim jer tu su Bajic i Kerla...ne znam sta je sa Colicem,od standardnog igraca u prosloj polusezoni,sada je rijetko i na klupi,znam da je imao povredu,ali ona je odavno sanirana...super je i to sto se ne igra odmah u srijedu pa imamo 7 dana da osvjezimo sve igrace...ma imamo najbolji kadar realno,ako je do pravde neke,trebali bi osvojiti svasta nesto :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 apr 2010, 20:45

tanzla je napisao/la:Ma uvaljaće ga opet u 99.minuti.

Nema šanse da Travnik ne izgubi.
Jezik pregrizo, nece valjda, neka ostane 0:0 , ili bolje 0:1. :evil:
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.