FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 12:46

samogrbavica je napisao/la:Ma DANDY nije to poenta uopce, vec je fazon cim ti napravis nekog igraca i kad je u najboljoj formi jednostavno ga moras prodati za jedan milion i gdje si'? Vrtis se svake godine na istom a pomaka nema. Danas prodas Memiju, sutra prodas Amira, i ??

Ovo sto su oni zamislili moze samo ako ce ovi igraci ovdje biti 3-4 godine i biti okosnica tima da za par godina dobijes neki rezultat. I na kraju da ih dobro prodas.
Stani a sta trebamo dovoditi Stokice ,Lazare,Ćulume,Alene Mesanovice,Zebe..........placati ih masno i na kraju ti odu bez marke odstete.Zato jesmo tu gdje jesmo.Dovodile su se isluzene rage iz srbije i placale se masno a ni od jenog nisi dinara hajrovo.Jbg meni je ova strategija proizvodnje i prodaje igraca puno bolja opcija za klub.
ZZtop10 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Srđan Stanić napustio je Željezničar kao slobodan igrač, a svoju karijeru nastavit će u FK Olimpicu.

Za popularne 'Manijake' jako čudan potez uprave kluba, jer su svi očekivali transfer kapitena u neki inostrani klub.

A kada se proširila informacije da je Stanić potpisao za Olimpic, tada puno stvari nije bilo jasno.

Činjenica je, univerzalac sa Grbavice jedan je od rijetkih koji su svaku utakmicu ostavljali srce na teren, a potez uprave I stručnog štaba Željezničara na kraju svega nije bio za pohvalu.

Milomir Odović, trener koji je Željezničar iz ničega vratio u borbu za titulu i koji se pokazao kao pravi potez za višestrukog prvaka BiH, zahvalio se Staniću na 'saradnji' i poželio mu puno sreće dalje, baš kao što je to uradio i u Slaviji gdje je Stanić počeo karijeru.

Kapiten, borac i igrač koji je istinski volio Željezničar uslijed povrede i trenutka kada mu je podrška i potpora kluba najviše trebala, dobio je nogu.

Da li se u Željezničaru nekom pravi mjesto za igranje da bi došlo do prodaje i kako je moguće da se preko noći zaboravi sve što je jedan igrač uradio za klub, nejasno je, a ovaj fudbaler koji je bio na korak od igranja za repreznetaciju svoju karijeru nastavit će u Olimpicu.

NIsam ja ovo pisao da ne pomisli neko.
Pa eto, sada recite da ovo nije tacno iznad?
Nasa posla...

A trebali ste odmah reci da Gredic ne da prenos a ne ovdje da se ljudi ubjeduju kako to nije moguce izvesti! ;)
Gredic ne da prenos sa malte ? dal si normalan ?
Neda Greda.......

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 jun 2015, 12:49

Pa valjda se ovo podrazumjevi koliko, toliko "ozbiljnim forumom!

@ZZtop10 - Ne, eto ti si normalan!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 12:49

@DANDY, nisam ja nista rekao. Ako nam ne treba niko, onda nam ne treba ni Hodzurda, ni Livaja, ni Diatta, sto ce mi oni u klubu? Znaci Livaja valja, a Zeba, Stokic, kunto, panto ne valjaju. I s tim bi se slozio ali nek onda ubace jos 10 juniora, i da znamo da nemamo nikakvog cilja osim prodavati igraci i vracati dugove. To bi isto bilo posteno.
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 28 jun 2015, 12:50

e cuj ne da pa koje on da ne da navijacima da gledqju svoj tim e svasta

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 jun 2015, 12:51

ne mogu da shvatim kakve veze Gredic ima s prenosom sa malte ? on prodaje prava ? on treba naci televiziju da prenosi ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 jun 2015, 13:02

Momak vas lozi a vi se primate :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 jun 2015, 13:03

ZZtop10 je napisao/la:ne mogu da shvatim kakve veze Gredic ima s prenosom sa malte ? on prodaje prava ? on treba naci televiziju da prenosi ?
Nema nikakve, ali ovakve nebuloze dokazuju kakvi sve likovi pišu na ovoj temi i koliki im je IQ.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2015, 13:10

ja mislim ipak da je dino pekić taj koji ne da prenos.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 jun 2015, 13:12

Nemoj tako , ne bi to Dino :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 28 jun 2015, 13:12

sta?sad ni on ne da pa boze sta smo njemu uradili :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 13:13

Greda ne da prenos :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jun 2015, 13:21

Svako danas ima pristup forumu :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 13:21

samogrbavica je napisao/la:@DANDY, nisam ja nista rekao. Ako nam ne treba niko, onda nam ne treba ni Hodzurda, ni Livaja, ni Diatta, sto ce mi oni u klubu? Znaci Livaja valja, a Zeba, Stokic, kunto, panto ne valjaju. I s tim bi se slozio ali nek onda ubace jos 10 juniora, i da znamo da nemamo nikakvog cilja osim prodavati igraci i vracati dugove. To bi isto bilo posteno.
Ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da recimo ova dvojica nisu za Zelje..... Mislim da ni ja ni ti niti bilo ko na ovom forumu nije kompetentan da donosi ovakve sudove...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 jun 2015, 13:22

Ipee je napisao/la:Većina ovdje kad pročita nešto na nekom portalu odmah misli da je to tako. Neko našao ovo za Odu i Stanića i ispade sa Oda otjerao Stanu, a što je Stana govorio na zimu da neće produžiti ugovor to se ne spominje. Na kraju tražio veća primanja, nije dobio i doviđenja, to je fudbal. Eldara i Benje mi je malo žao, ali i to razumijem.
U pravu si za Odu. Jos samo da nisi slagao kako je trazio veca primanja post bi bio ok. Kako god bolji je od Livaje na jednoj nozi i staci!

Neka nam jovanmaksimovic@ ako mu nije tesko izbaci koliko je Stanic utakmica odigrao za Zelju.
Sve i da jeste a nije trazio povecanje, ima puno pravo na to. Kad mogu Djelmic i Kokot za po sezone izboriti evropu, i kluzulu od 10 k zagarantovanih, valjda i on ima neka prava.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 28 jun 2015, 13:27

I Tomic je bio kloc kada je dosao iz Goska....pa ste suze rlonili za njim.....opet ponavljam niko od nas nije dovoljno kompetentan da donosi sudove o kvaliteti igrace.Pustimo strucni stab da radi svoj posao a mi se pozabavimo drugim stvarima.Recimo povecanjem posjete na utakmicama...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 jun 2015, 13:30

DANDY je napisao/la:I Tomic je bio kloc kada je dosao iz Goska....pa ste suze rlonili za njim.....opet ponavljam niko od nas nije dovoljno kompetentan da donosi sudove o kvaliteti igrace.Pustimo strucni stab da radi svoj posao a mi se pozabavimo drugim stvarima.Recimo povecanjem posjete na utakmicama...
Ko je ronio suze?
Ja sam jedino zalio za parama koje nismo uzeli a koje su nam prijeko potrebne, zahvaljujuci (ne) sposobnosti naseg pregovarackog tima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 28 jun 2015, 13:32

Ja znam samo jednu da ovdje negativnu atmosferu prave druge ljudi, jer oni objavljuju famozne zelje Odovica, sto nama ne bi smjelo biti dostupno i niko nista ne bi znao. A ovako neko objavi spisak, od toga tri propadnu, ostalo ne mozes da dovedes i onda je kriv neko treci. Krivi su oni koji svaki mjesec dodu s pricom da je generalni gotov, samo se ceka da padne kisa i slicno!

Jedna jedina prica odakle ti znas da ce neko valjati ili ti ga nece valjati. Pa mi smo samo posmatraci imaju ljudi koji primaju platu za to. Da vide sta je kvalitetno a sta ne. Ali kod nas se ne dovodi sta je kvalitetno nego se dovodi Hodzurda, Diatta da popunjavaju rupe a oni su kao dobri?

Bolje je malog Osmankovica gurati(18 godina) nego panja Hodzurdu, i ja se sad trebam s tim sloziti jer je toboze neko od "provjereni" forumasa tako tvrdi.
KHAJ PRICE

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 jun 2015, 13:38

Oda nema nikakve veze sa odlaskom Stanica.. Zapelo je na relaciji Gredic-Stanic... Ovo pretrpoti, izgurat ovu sezonu, onda ako me bude pomaka, radikalne promjene traziti...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

CARSON

Post Postao/la CARSON » 28 jun 2015, 13:42

Evo ja garatujem da su blagojevic i Diatta bolji igrači od svih ovih što su nas napustili i imam osjećaj da će Željo igrati lijep fudbal ali je isto tako istina da imaju dvije ekipe koje su igrački bolje od nas i još tri od kojih smo mi bolji samo radi imena

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jun 2015, 13:42

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 12 gostiju.