i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...
a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...
Tusanj i Kosevo.
a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
mostar_mo je napisao/la:a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Daleko je trebinje kad gledas iz ove sad pozicije. Da se samo Trebinje manje bi brige bilo. Polako, kolo po kolo. Da je nama cvaknuti bod sljedeceg vikenda u Mostaru a da Sloboda odigra kuci kako je navikla u nastavku ja bih bio presretan. Mada, iskreno, sumnjam da ce dole kod vas biti ista.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
mostar_mo je napisao/la:a i oni na Kosevu, zajebano ...ne nadajte se u komsije mada vam ide u prilog sto ce i njima vjerovatno trebati bodovi...po meni Borac vise sansi ima na Kosevu nego na Tusnju ...strah me je i ovih mojih da sta ne useru ..., sto se tice vas sumnjam da cete ista uspjeti u Trebinju, prije protiv nas u Vrapcicima...bice neizvjesno izgleda do kraja ...
Daleko je trebinje kad gledas iz ove sad pozicije. Da se samo Trebinje manje bi brige bilo. Polako, kolo po kolo. Da je nama cvaknuti bod sljedeceg vikenda u Mostaru a da Sloboda odigra kuci kako je navikla u nastavku ja bih bio presretan. Mada, iskreno, sumnjam da ce dole kod vas biti ista.
ne znam sta bi ti rekao, siguran sam da ce Velež zapeti i pokušati to dobiti ...ako budemo imali dan kao protiv Zrinjskog uzet ćete sigurno bar bod...nego molite Boga da tako bude...haha
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Željovac je napisao/la:Ma znaće se sve za 45 minuta!
eki to
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Ja sam ubijeđen da ćemo uzeti bar bod u Mostaru. Em što se kod njih dole može igrati, em što su nam Vrapčići uvijek ležali i od tamo smo nosili bodove kad nigdje drugo nismo mogli. Još ako tu dodamo da su igrači koliko toliko odmorni, je rsmo sa pola snage dobili Modriču, neki su i odmarali, a i Veležu je forma u padu. Imat ćemo i veliku podršku i jednostavno sam ubijeđen bar u bod.
Stole iz Bora je napisao/la:Kad bi malo svratili do pdf-a o premijer ligi vidjeli bi info. Hajde da ponovim.
Info od covjeka sa stadiona u BL. Borac igra jako lose i za prvih 45 minuta su imali samo jednu sansu a Travnik se odlicno brani.
Do sada 0:0.
To je igra koja donosi titulu ŽELJI! Sad će ERROR kad ga Dudić zabije!
Dobra je stvar sto nisu igrali Culum i Stanic protiv Modrice,prvo sto su se odmorili a drugo ocistili su kartone,pogotovo za kartone mislim na Culuma koji nam je mnogo vazan igrac i bice bez kartona pred najvaznije utakmice...Nadam se da ce Alen Mesanovic uskoro ponovo na teren,pa bar na klupu,njegovo iskustvo je dovoljno i za pola sata po utakmici gdje moze svasta uraditi cak i za to kratko vrijeme...i Bajic se fino odmorio,a bio je strijelac na dvije vazne utakmice,odlican igrac u skoku i moze u nastavku dosta doprinijeti,ako bude kartoniranih kod stopera,stvarno se ne plasim jer tu su Bajic i Kerla...ne znam sta je sa Colicem,od standardnog igraca u prosloj polusezoni,sada je rijetko i na klupi,znam da je imao povredu,ali ona je odavno sanirana...super je i to sto se ne igra odmah u srijedu pa imamo 7 dana da osvjezimo sve igrace...ma imamo najbolji kadar realno,ako je do pravde neke,trebali bi osvojiti svasta nesto
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !