Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Barney Stinson » 25 apr 2010, 20:27

dođem u kladionicu sa napisanim listicom i gledam ispred mene lik uplacuje listic i vidim jedan par AArhus-Koge i znam da je ovaj koge ispao vec iz lige pogledam ljestvicu ovima treba za ostanak aj reko staviti cu ga i ku.rac...
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...
:evil: :evil: :( :( :cry: :cry:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2010, 20:28

Volio bih da ima opcija da te ukinem nekako na forumu, ali nema pa mi je pravo krivo..
Necu se vise s tobom raspravljati mislim da sam na "visem" nivou od tebe.
To sto ti molbu shvatas kao nekakvo tjeranje to je tvoj problem.. ;)

Za veceras mislim da je Roma iz x/1 ili hx..
Miami dobija Bostona 99%, ipak je bezveze da izgube 4:0, a preksinoc su samo kos razlike izgubili..
Sretno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 25 apr 2010, 20:34

Ima ona opcija de se ne prikazuju postovi od nekih clanova zato je aktivirajte jedan na drugog nego nas prcate glupostima
getafe- sevilla 2 eto od mene

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 20:36

Meni se čini da se smiješe banovi na temi Kladionica. Kao prvo nemojte se gađati vulgarnim riječima, jer će to neko sigurno sankcionisati. Već ste jedan drugom rekli poente i dalja rasprava je apsurdna.

Baja već sam ti neki dan rekao da postovi bed boja ne smetaju nikom osim tebi, što je indikativno. Da pišeš svaki dan na forumu nekoliko tiketa stvar bi bila bitno drugačija. To što si pisao na samom početku teme je lijepo, ali realnost govori da zadnjih par mjeseci redovno na ovoj temi piše nas 6-7 i bed boj je jedan od tih. Tvoja priča da naveče čitaš postove i da ti smetaju njegove silne poruke je klimava, jer dnevno ako nije vikend može da se za 2-3 minuta isčita šta smo pisali. Njegov način pisanja prognoza nije protiv pravila foruma ni teme, momak izgleda ima svoj fazon prognoze koji nikom ne smeta osim tebi. Umjesto uvreda bolje se obrati moderatoru, pa nek on riješi problem. Ovako vulgarizmima neće se ništa riješiti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2010, 20:40

Willy je napisao/la:Meni se čini da se smiješe banovi na temi Kladionica. Kao prvo nemojte se gađati vulgarnim riječima, jer će to neko sigurno sankcionisati. Već ste jedan drugom rekli poente i dalja rasprava je apsurdna.

Baja već sam ti neki dan rekao da postovi bed boja ne smetaju nikom osim tebi, što je indikativno. Da pišeš svaki dan na forumu nekoliko tiketa stvar bi bila bitno drugačija. To što si pisao na samom početku teme je lijepo, ali realnost govori da zadnjih par mjeseci redovno na ovoj temi piše nas 6-7 i bed boj je jedan od tih. Tvoja priča da naveče čitaš postove i da ti smetaju njegove silne poruke je klimava, jer dnevno ako nije vikend može da se za 2-3 minuta isčita šta smo pisali. Njegov način pisanja prognoza nije protiv pravila foruma ni teme, momak izgleda ima svoj fazon prognoze koji nikom ne smeta osim tebi. Umjesto uvreda bolje se obrati moderatoru, pa nek on riješi problem. Ovako vulgarizmima neće se ništa riješiti.
Jesam li ja nesto tjerao nekoga molim te ???
Ili sam zamolio ljudski da ne pise toliko, vec da sve sastavi u jedan ??
Ja redovno skoro svaki dan napisem neki par tako da ni tvoja prica ne pije vodu..
Nisam nikoga vrijedjao, nego sam uzvratio na vrijedjanje, ali i to tako da ne napisem tu neku rijec..
Nisam rekao ni da je protiv pravila foruma, nego samo molbu.. ;) ;) ;)
Ajd cao..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 20:46

Baja_Zvjerka je napisao/la:Volio bih da ima opcija da te ukinem nekako na forumu, ali nema pa mi je pravo krivo..
Necu se vise s tobom raspravljati mislim da sam na "visem" nivou od tebe.
To sto ti molbu shvatas kao nekakvo tjeranje to je tvoj problem.. ;)

Za veceras mislim da je Roma iz x/1 ili hx..
Miami dobija Bostona 99%, ipak je bezveze da izgube 4:0, a preksinoc su samo kos razlike izgubili..
Sretno..
Jbg nema te opcije,pati :D ne bih ni ja stobom da raspravljam,dosadan si i Bogu i narodu,ovdje nikom ne smeta osim tebi,opusti se malo,i ja bih rado da te ne vidjam ovdje al jbg.sve se mora trpit,pa tako ja tebe :P aj VECI nivo,zaobidji me,i ja cu tebe,ustvari ja te nikad nisam ni uzeo u usta ;) prvi si poceo ovdje nesh pricat,kad vec dobijas,sto ne postavis parove,eto sinoc si dobio 100 km,sto nisi raji pomogao,al ne,vise volis napadat,to ti je nekako u krvi ;) vec sad spominjes da si dobio pare,to ono malo da se pohvalis ;)
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 apr 2010, 21:04

imate opciju gnjavatori, dodate ko vam smeta, i postedite narod spama :)

slika

Uploaded with ImageShack.us
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 21:59

Jaruga daj bar jedan smajli da znamo da nas čitaš. :mrgreen: ;)
Od sutra teniski Masters turnir u Rimu, trebaju nam tvoje predikcije, a iznad svega tvoj humor nedostaje. :mrgreen:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 22:04

Willy je napisao/la:Jaruga daj bar jedan smajli da znamo da nas čitaš. :mrgreen: ;)
Od sutra teniski Masters turnir u Rimu, trebaju nam tvoje predikcije, a iznad svega tvoj humor nedostaje. :mrgreen:
Valja opet analize radit :D i da prestanemo vise sa svadjom ja i Zvijer,da kazem svima kako je se Baja Zvjerka meni na PP hvalio da me je blok :lol: toliko od mene sto se tice nasih svadja,on ako nastavi njegov problem.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 25 apr 2010, 22:13

Dan za što prije zaboraviti,bar sto se mene tiče.
Skino sam neke dobre stvari al generalno puša ko duša.Izgleda da cu se morati vratiti na online kladaru i uzivo kladjenju,rijetko se na lokalnoj ubode a bezveze i peglancija singlove sa manjom ulatom loviti ovdje,mentalitet krkanski,ako nije milja ne qurci se cc.Kuci iz svoje fotlje "ubadat" :)
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 apr 2010, 22:15

@ MoreĆambe - u pravu si jarane. Apsolutno si u pravu. Samo, mene hebe to što ću onda igrati i trke pasa, a tu sam ostavio više negoli igdje drugo.

@ Willy - jare nema čitav dan. Sigurno je nešto ub'o i zaboravio na nas. A baš će nam biti potreban za Rim.

@ zavađeni dvojac

Evo šaka, ko pljune prvi, pobjednik je. :mrgreen:

Edit: @ Bad_Boy - meni ovdje ništa ne smeta, a najmanje parovi koje ti(ili bilo ko drugi)postavljaš. Dakle, znaš odgovor.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 25 apr 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 22:18

Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 22:21

bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
vec sam ti jednom rekao nekidan samo opusteno,i nastavi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 22:23

Morecambe je napisao/la:Dan za što prije zaboraviti,bar sto se mene tiče.
Skino sam neke dobre stvari al generalno puša ko duša.Izgleda da cu se morati vratiti na online kladaru i uzivo kladjenju,rijetko se na lokalnoj ubode a bezveze i peglancija singlove sa manjom ulatom loviti ovdje,mentalitet krkanski,ako nije milja ne qurci se cc.Kuci iz svoje fotlje "ubadat" :)
Igraj kako misliš da je najbolje, samo bi nam bilo drago da i dalje postiraš parove, znaš ih ti fino skidati. ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 22:25

Devil je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
vec sam ti jednom rekao nekidan samo opusteno,i nastavi.
ok brate,vazi.Ti zasad si glasao,hvala ti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 apr 2010, 22:26

slika
slika

Gledaj ovog kralja :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 apr 2010, 22:27

a ove usrane Rome. Pa il primi gol il ga daj :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 25 apr 2010, 22:28

neko_iz_mase je napisao/la:a ove usrane Rome. Pa il primi gol il ga daj :D
I ja cekam jos jedan gol ali nece pa nece.
P.S toooooooooooooo evo ga Sampa uvali
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 22:29

Loši dječače štancaj šta god hoćeš, ti si pokazao da parove pogađaš sa vrlo visokim postotkom uspješnosti, dakle idemo dalje kao što je i dosad bilo. Jedino se sjeti da nas ima što ne igramo live klađenje, pa ako možeš izbacuj ih malo ranije da možemo trčećim korakom odigrati tih tvojih ako nam se što svidi. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 22:30

miky_hz je napisao/la:slika
slika

Gledaj ovog kralja :o
Lol brate,koliko je digao ovaj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.