Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AsharaK je napisao/la:Pa normalno da nisi, cuj da ti napises ovako nesto, cuj da ne pomislimo ...![]()
Gledao sam ga ja uzivo, nema potrebe prodavati jaja pod bubrege. Prvo skinuti sedam osam kilograma pa onda nesto mozda i bude od njega, jer dzaba mu i dribling i sut kad je pokretan kao tenk.fareMO je napisao/la:https://youtu.be/2zl731X-uIM
Eto gledajte malo Behrama.
Jel Midzic ljevak ili desnjak ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde ti ziv bio malo se potrudi da nesto pogodis od tih tvojih "informacija"super je napisao/la:Neko je pisao da bi za hadziahmetovica se mogla iskoristiti klauzula od 75 k eura....suplja je ta informacija....ima cijenu kao ostali igraci koji su pod ugovorom....pozzz
Što napade čovjeka, nego znaš li išta za malog zerica? Bogami ove godine će biti teško evropu izboriti pitari i Zrinjski su bolji od nas olompic široki i sloboda će bit dobri bojim se da nas čeka teška sezonasuper je napisao/la:Neko je pisao da bi za hadziahmetovica se mogla iskoristiti klauzula od 75 k eura....suplja je ta informacija....ima cijenu kao ostali igraci koji su pod ugovorom....pozzz
Daj Boze. Ne vjerujem da i tu dzabalame mogu ici sponzori i slicno jer je vec sam let dio sponzorskog ugovora pa osim igraca i strucnog staba i uprave, ostalo moraju biti placene karte da covjek bar ne bude u debelom minusu.AsharaK je napisao/la:Ma taj je avion vec popunjen koliko ja znam ...
Nije popunjeno.Svega 20 tak aranzmana je prodato.Ostalo je jos dosta mjesta.AsharaK je napisao/la:Pa naravno . Uglavnom mislim da je popunjeno, Minjore je to potvrdio ja mislim.
Nemoj nam druga supera diratiperodeformero je napisao/la:Hajde ti ziv bio malo se potrudi da nesto pogodis od tih tvojih "informacija"super je napisao/la:Neko je pisao da bi za hadziahmetovica se mogla iskoristiti klauzula od 75 k eura....suplja je ta informacija....ima cijenu kao ostali igraci koji su pod ugovorom....pozzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.