FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako na kraju sezone budete imali isto bodova kao Borac jesu oni prvaci zbog boljeg medjusobnog ili vi zbog gol-razlike?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ma travnik ako odigra kao protiv nas x mogu izvuci sigurno...ali jbg ne nadam se previse sobzirom da znam kako je borac sretan...protiv nas su dali 2 gola nisu presli centra kako trebaŽeljovac je napisao/la:13’ Na Gradskom stadionu u Banja Luci niti jedan udarac prema golu. Borac ima posjed lopte, no bez konkretnih prilika.
Ovo je zasad idealno. Remi nam sigurno donosi titulu! Hajde, Dudiću, oduži se ŽELJI!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mene više strah sudiske nadiknade,nego svih 90 minuta.amir_kajdic_xx je napisao/la:sad zasad nista od borca a i meni nesto govori da ce samo nerijeseno odigrati....
27’ Skoro pola sata igre proteklo je u Banja Luci. Iako su apsolutni favorit na papiru, igrači Borca to zasad ne pokazuju na terenu.
Slaba igra domaćih, gosti se poprilično dobro brane.
Igraju zasad k'o protiv nas! Idealno!
Slaba igra domaćih, gosti se poprilično dobro brane.
Igraju zasad k'o protiv nas! Idealno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
25.4.1985 - 25.4.2010.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Onimostar_mo je napisao/la:ako na kraju sezone budete imali isto bodova kao Borac jesu oni prvaci zbog boljeg medjusobnog ili vi zbog gol-razlike?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@Sejo
Jesmo li na danasnji dan prije 25. godina igrali neku bitnu utakmicu ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
heheheheStole iz Bora je napisao/la:@Sejo

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
uuuuu gadno za vas onda , u velikoj su prednosti ...morate dobit jos jednu u gostima ...možda se bas u Vrapčićima odluci prvak...ne znam gdje jos idete u goste ? Koševo , Vrapčići i ...?1921 je napisao/la:Onimostar_mo je napisao/la:ako na kraju sezone budete imali isto bodova kao Borac jesu oni prvaci zbog boljeg medjusobnog ili vi zbog gol-razlike?
i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...mostar_mo je napisao/la:uuuuu gadno za vas onda , u velikoj su prednosti ...morate dobit jos jednu u gostima ...možda se bas u Vrapčićima odluci prvak...ne znam gdje jos idete u goste ? Koševo , Vrapčići i ...?1921 je napisao/la:Onimostar_mo je napisao/la:ako na kraju sezone budete imali isto bodova kao Borac jesu oni prvaci zbog boljeg medjusobnog ili vi zbog gol-razlike?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Vrapčići,Koševo i Trebinjemostar_mo je napisao/la:uuuuu gadno za vas onda , u velikoj su prednosti ...morate dobit jos jednu u gostima ...možda se bas u Vrapčićima odluci prvak...ne znam gdje jos idete u goste ? Koševo , Vrapčići i ...?1921 je napisao/la:Onimostar_mo je napisao/la:ako na kraju sezone budete imali isto bodova kao Borac jesu oni prvaci zbog boljeg medjusobnog ili vi zbog gol-razlike?
a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tusanj i Kosevo.mostar_mo je napisao/la:a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...
AMAR OSIM
Ne nadajte se previse da ce Travnik nesto iscupati kod Borca...Banja Luka je to

Rotor Volgograd...
Mostar, Sarajevo, Tuzlamostar_mo je napisao/la:a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Na Hadisonu i na Tusnju... tu oni nemaju boda smijem glavu na panj stavit...mostar_mo je napisao/la:a gdje oni jos gostuju osim u Mostaru? znam da ste vi to sve vjerovatno proracunavali...i Trebinje... ipak nece biti potrebna pobjeda, dosta je i jedan bod, ovaj Borac nema sanse da igdje uzme boda...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Vukelja,ljubim te u čelenku,samo tako nastavi.
-
- Kontakt:
evo sad mi jedna kolegica iz moga mjesta javila da borac vodi 1:0 ona je tamo u banja luci
Mozda na kosevu i sva 3
vidis kakvo je stanje kod nas 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma Borac dobija Travnika 100%.
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 44 gosta.