Ovim zaključujemo da Kokelan mnogo bolje čita igru, a Šnajder više uzima loptu iz duela
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
hahahaha ipak stavka key pases a to su oni tezi pasovi prema naprijed je mjerodavnija ova tacna dodavanja prvom do sebe su nikakav pokazatelj, nije ni Matic neki paser ali od Coqelina mnogo bolji...rambo16 je napisao/la:Ako je za 1% lošiji dodavač od Matića,kako onda nema pas?
Šta treba? Slat asistencije od gola do gola?
Ono što Koki,kao čistokrvnom DM-u ide u prilog su presječene lopte i klizeći startovi.
PERFEKTNE brojke za DM poziciju!
Blago ljudima oko tebe ako su ti ovo argumenti.BigBigBang je napisao/la:Kao i uvijek raznesen u raspravi ostaje na cvrstom argumentu ma ti nmeas pojma, slika i prilika prosjecnog voajeroljubca
topnik1 je napisao/la:
Ovim zaključujemo da Kokelan mnogo bolje čita igru, a Šnajder više uzima loptu iz duela
Samo cekam da zeljovac kaze da je Dzeko WC napadac i bolji od Girouda.topnik1 je napisao/la:A jel Benzema WC napadač ?
Sad kad ti stavi 2 lol smajlića nema te nigdje momakAllGunsBlazing je napisao/la:Kaze Paja ostale brojke su mu prosjecne ili ispodprosjecne. I slazem se jesu, ali za igraca koji igra ofanzivnije.
On nas pokusava uvjeriti kako je Coquelin los ofanzivno, a mi to svi znamo i vidimo. A za njegovu poziciju nije to ni bitno.
Znaci, da zakljucimo. U defanzivnom segmentu u ligi nema statisticki boljeg igraca. Medjutim, Coquelin je i dalje ogranicen jer ne asistira? To isto da kazes da je Ronaldo ogranicen jer ne uzima lopte.
Ja sam objektivan forumas i ne bojim se reci sta mislim, cak i kad me neko vise puta proziva. Samo sto nije pametno uvijek reagovati i pocinjati neke glupe diskusije ko je od koga bolji.Greivis je napisao/la:Samo cekam da zeljovac kaze da je Dzeko WC napadac i bolji od Girouda.topnik1 je napisao/la:A jel Benzema WC napadač ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.