UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Mali je zvjerka, kao sto vec works mora malo biti stalozeniji dakle da ne srlja previse. Mirsad bi sada sa ovom pobjedom trebao biti medju 10-tak najboljih boraca u svojoj kategoriji. Samo naprijed Mirsad ima talenta da bude sampion i to vrlo brzo. Ukoliko uspije da pobjedi jos koju borbu i bude impresionirao kao do sada bez sumnje ce biti konkurent za prvaka.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- wadethegreat
- Kontakt:
Momak neodoljivo podsjeca na velasqueza. Odlicno hrvanje brz dobar u stojci kompletan borac. Iako je divizija dosta jaka mislim da ima sanse za pojas jer realno styles make fights a mirsad ima stil i za alda i za conora. Posebno conor sem ove borbe sto ce imati sa aldom nije imao neke jake protivnike tako da mislim da mirsad nije daleko.
U koliko sati su Veladquez i Werdum?
Trebali bi oko pola šest bitiDzoni je napisao/la:U koliko sati su Veladquez i Werdum?

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- wadethegreat
- Kontakt:
E vala cu izgurat ovo moram ostati budan 

Popuši ga terminator
Posebno mi je drago zbog njegovih hardcore fanova.
Uglavnom pola boraca je disalo na škrge i nadam se da više nema borbi na ovim visinama.

Posebno mi je drago zbog njegovih hardcore fanova.
Uglavnom pola boraca je disalo na škrge i nadam se da više nema borbi na ovim visinama.
Nisam vidio gluplje taktike od ove Melendezove veceras odavno. Neka se penzionise poslije ovog, stramota.
Cain nije bio fizicki spreman. Izostanak skoro 2 godine je ucinio svoje + visinska razlika. Krenuo je u onaj TD bez da ga pripremi jer nije vise mogao disati, a to je Werdum i cekao, kao sto je uhvatio i Fedora. Werdum mi je vjerovatno najmrzi teskas i jedva cekam revans da ga Cain dobro izudara.
Toliko.
Cain nije bio fizicki spreman. Izostanak skoro 2 godine je ucinio svoje + visinska razlika. Krenuo je u onaj TD bez da ga pripremi jer nije vise mogao disati, a to je Werdum i cekao, kao sto je uhvatio i Fedora. Werdum mi je vjerovatno najmrzi teskas i jedva cekam revans da ga Cain dobro izudara.
Toliko.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ima li ovoga Stojnica na Tv snimak borbe zna li neko kada je i na kojem kanalu ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo sad skino s torrenta i pogledo.CashMan je napisao/la:Trebali bi oko pola šest bitiDzoni je napisao/la:U koliko sati su Veladquez i Werdum?
Iznenadio me pristup Velasqueza koji je jedva prezivio drugu rundu,da bi se na kraju ko kakav balavac bacio u giljotinu.
Ocito je mislio da moze dobiti ovo na misice,al ga je i kondicija izdala i nije bio u stanju da konstantno pritiska kao sto to inace radi,a Werdum je pogadjao i na direkte i aprekate i koljena.
Na kraju je najbolje pokazatelj bila faca Caina Velasqueza.
Ocekujem revans nesto u stilu onog protiv Dos Santosa,gdje ce morati puno ozbiljnije da pristupi.
Ne umanjujem pobjedu i sjajan mec Werduma,al mislim da mu ne gine nokaut u revansu i to mu dajem 3 runde,top.
Cisto sumnjam da ce Werdum imati cime da iznenadi Meksikana koje ce (ne sumnjam) uci bar 10 puta spremniji i nabrijaniji u taj meč.
Ako mu pruži revanš, prebit će ga Cain
Baš kao i JDS-a u revanšu 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ma mora bit revans.CashMan je napisao/la:Ako mu pruži revanš, prebit će ga CainBaš kao i JDS-a u revanšu
Zna li se hoće li biti ove borbe Aldo - Conor ? Negdje piše da će uskočiti Mendes dok negdje govore da će biti spreman Aldo. Uglavnom šteta da ne deobije Irac koju vaspitnu, dokurcio je sa svojim ponašanjem 

- wadethegreat
- Kontakt:
Pa vjeruj mi mogao bi i Mendes vrlo lako da mu pruzi par vaspitnihklokan je napisao/la:Zna li se hoće li biti ove borbe Aldo - Conor ? Negdje piše da će uskočiti Mendes dok negdje govore da će biti spreman Aldo. Uglavnom šteta da ne deobije Irac koju vaspitnu, dokurcio je sa svojim ponašanjem

Slazem se da bi i Mendes odradio dobro, ali ne bi nama bio isti osjecaj za razliku da ga Aldo otrese kojem se natovario na grbaču a ovaj sve to istrpio i vjerujem da bi mu s kamatom u kavezu vratio. A ovako bi morali opet slusat nova sranja iako je vec i prije provocirao Mendesa. Najgore što se moze desiti da Aldo ovo odradi pod povredom. Sta mislis o borbi Lawlera i Rorya ? Ne simpatišem Lawlera al u jednu ruku prizivam revanš s BigRigom koji je za mene vrh ove kategorije.wadethegreat je napisao/la:Pa vjeruj mi mogao bi i Mendes vrlo lako da mu pruzi par vaspitnihklokan je napisao/la:Zna li se hoće li biti ove borbe Aldo - Conor ? Negdje piše da će uskočiti Mendes dok negdje govore da će biti spreman Aldo. Uglavnom šteta da ne deobije Irac koju vaspitnu, dokurcio je sa svojim ponašanjem. Nadam se da ce aldo biti spreman ali mendes conor nista slabija borba.
Šta bi sa onim Stojinićem i HIT-FC, niko ništa ne prenosi...
rekose i pink i face da ce prenosit a nigdje nista, gledam i po internetu nikakvih informacija nema pisalo je samo da u 21.00 pocinje.vedator je napisao/la:Šta bi sa onim Stojinićem i HIT-FC, niko ništa ne prenosi...

I ja gledam nigdje rezultate ne mozes naci bruka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.