Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledam ovu kartu Jugoslavije u igri, Makedonija isto silueta muda
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
vozdra raja, halalite što upadam
moze li mi neko poslati sliku aleksandra seksana iz filma nafaka, scena on sa pistoljem na mezarju čuči, na glavi kapa ARBiH.. ne mogu nikako da je nađem, pa ako neko ima u arhivi ili link nek okači
unaprijed zahvalan
moze li mi neko poslati sliku aleksandra seksana iz filma nafaka, scena on sa pistoljem na mezarju čuči, na glavi kapa ARBiH.. ne mogu nikako da je nađem, pa ako neko ima u arhivi ili link nek okači
unaprijed zahvalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@heller nije loša igra. Imam malo vojske 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa moraš popunit onaj jedan bonus i dobijaš dodatne snage mada dobar si, ja se zajebo zaletio se na onog a nisam granice zaštitioUnofficialpage je napisao/la:@heller nije loša igra. Imam malo vojske
Nullius in verba
ja uvijek u konkvistadoru uzmem ono ćoše vojvodine prema mađarskoj i rumuniji.. najlakše se braniVirtu4l je napisao/la:Tribalian je napisao/la:![]()
Uz'o d'igra sa sinom Riziko, sve tenkove stavio na Kosovo![]()
![]()
inače ne, nismo koristili virtuale takve tehnike mjerenja..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Otkad conQUIZtador nisam igrao
Znao sam sate i sate dnevno ubiti ondje i godinu dana i vise usao nisam. Zaboravio i username i password
Znao sam sate i sate dnevno ubiti ondje i godinu dana i vise usao nisam. Zaboravio i username i password
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sređeno ono za rođendan i to u velikim količinamaOtelo je napisao/la:Otkad conQUIZtador nisam igrao![]()
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
U srijedu sam dole, Exit il nešto vidjet ćemoHeller je napisao/la:drogeri
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo i ja uso, sta sadHeller je napisao/la:Pa moraš popunit onaj jedan bonus i dobijaš dodatne snage mada dobar si, ja se zajebo zaletio se na onog a nisam granice zaštitioUnofficialpage je napisao/la:@heller nije loša igra. Imam malo vojske
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja jedino sto sam igrao je Travian. Sa ljudima sirom Balkana. Najjace nas 10 na konferencijskoj vezi i klikamo ko budale. Par puta i WW uzeo sa svojom ekipom na nalogu 
I ZG i BG i Niš vole cajke
Ovo jucer cuo, jes' zarazno
I ZG i BG i Niš vole cajke
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Valjda gore, jel to kad plata legneCashMan je napisao/la:U srijedu sam dole, Exit il nešto vidjet ćemoHeller je napisao/la:drogeri
Nije to igra na taj fazon, ovo ej standardna strategija al multiplayer
Nullius in verba
Nisi mi rekao staCashMan je napisao/la:Sređeno ono za rođendan i to u velikim količinamaOtelo je napisao/la:Otkad conQUIZtador nisam igrao![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Legla već davno, jači od Telecoma
Biću 10-ak dana... Nisam se čuo s njim, reče nedavno da je i on 1. u Tz...
Dog ćemo da koju smažemo
@otelo ono što si tražio
Dog ćemo da koju smažemo
@otelo ono što si tražio
A ne sjecam se sta sam trazio
Mislim da je vutra ali to ocekujem i prije rođendana
Sve, sveOtelo je napisao/la:A ne sjecam se sta sam trazio![]()
Moze sve
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
gledaj ti Otela, svaka čast momčiluko
Nullius in verba
-
Nerminovic
- Kontakt:
@Jack
jao' koji je seljak ovaj Guidetti ovo jos nisam vidio hahahaha
@Trib
1-4, koji ba kvalitet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jao' koji je seljak ovaj Guidetti ovo jos nisam vidio hahahaha
@Trib
1-4, koji ba kvalitet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.