Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?

Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
I meni ako moze u pprodjenizavjecnost je napisao/la:Koja dvojica moze i ppAMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
sta je sa Avdom Kalajdzicem jel i on otisaoshaman7 je napisao/la:Jeste. Kao i Tanović direktorsku poziciju. Koliko sam mogao čuti, Mrkva i Dasa su otišli radi Tane, a onda i onremistarmo je napisao/la:Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
Aleme brato ako moze pp.AlemC85 je napisao/la:znači ima da deremo g.uzove?AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme
Vidjet cete uskoro.1922VFC1981 je napisao/la:Alem suplju prosipa nemojte njemu vjerovat![]()
Znas da je zajeb. prijateljuAlemC85 je napisao/la:Vidjet cete uskoro.1922VFC1981 je napisao/la:Alem suplju prosipa nemojte njemu vjerovat![]()
Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...
ma mogao je i on radi uroka1922VFC1981 je napisao/la:Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...Ne bi utakmica imala car da neko ne zagalami AVDO MJENJAAJ
Avdo grize,zajeban jebrkic1970 je napisao/la:ma mogao je i on radi uroka1922VFC1981 je napisao/la:Nije,avdo je nas special onebrkic1970 je napisao/la:sta je sa avdom jeli i ono otisao...Ne bi utakmica imala car da neko ne zagalami AVDO MJENJAAJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.