FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drop
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 16:30

cikular je napisao/la:
drop je napisao/la: Dokad se misliš blamirati javno.Sad si poceo i o muslimanima,židovima ,rasizam fosiraš i onda se cudiš kad ti ban spucaju.
Dokad buraz, dokad tako :?:
Nije to tema i ne zelim da pricam na temi o Barci o tome. Ako te nesto zanima, otvori temu pa cemo raspravljati o bilo cemu hoces, nije problem. Medutim, mojne se ti plaho brinuti o meni, valjda imas dovoljno svojih problema, a ako ti se ne svida moje pisanje, samo preskocis, niko te ne tjera da citas.
----------------------------------------

Vratimo se na temu. Barca nema sta traziti protiv Intera, koji je ocajna ekipa, ali opet daleko jaca od Barce.
Nemoj se brukati, molim te...pa nemoj mi to raditi jer ja se necu vise crveniti za tebe :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 16:37

hahahaha :lol: :lol: :lol: nema dalje, ma nema tu price više. kome ja pricam :lol: :lol: jao manijaka
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 apr 2010, 16:37

cirkular imas ozbiljnih psihickih problema. al sreca imaju ustanove i za takve ko ti.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 25 apr 2010, 16:38

cikular je napisao/la:
make je napisao/la:
pa dobro,a sto provociras beze, pa nemoj biti kloc ;)
Nadi jedan moj post koji je ofarban provokacijama!

Gore sam napomenuo da je Ibrahimovic napravio faul u napadu i tu tvrdnju sam argumentovao. Neko se usprotivio i rekao da je faul odbrambenih igraca, te se pozvao na neko pravilo koje ne moze naci, zato sto ne postoji.
Drop se malo fura, ne zamjerim ja njemu, kao on bi mene nesto isprovocirao.
@Drop

Kao sto ans voljeni reis kaze, sabur je vrlina.

Reisu, mi te volimo!

s
:shock: :shock: :shock:

napravio faul??? i dobro sta sad????

kakve sad reis ima veze s barcom???

cijenim to sto ga volis :) :)

al beze kvaris temu s glupostima ;) ;)

ovakvim pacijentima bas moras imatti sabura ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 25 apr 2010, 16:44

NEMOJTE MOLIM VAS VISE COVJEKA CITIRATI :D :D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 apr 2010, 16:47

Ma pustite cirkusanta.

------

slika
slika
slika
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 apr 2010, 17:33

juzni vjetar! je napisao/la:Abidal ce biti spreman za Inter , znam da ce ova vijest obradovati nekog posebno :D a ove levate na ignore kao sto sam ja . 8-)
Hehehe...crni li crni:)))Znas da su on i Keita mašine naše!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2010, 18:56

samo ne Cigrinski - izludio me sinoc - mogu misliti kako je bilo Valdesu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 apr 2010, 19:03

Pa on ni nema pravo nastupa u CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 19:39

bparena je napisao/la:samo ne Cigrinski - izludio me sinoc - mogu misliti kako je bilo Valdesu...
Ja ne kontam to nikako...daju 25 miliona eura (50 miliona maraka) za igraca koji ce citavu sezonu sjediti na klupi :o :shock: .
Evo prođe komplet sezona,a on još uvijek traži formu.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 apr 2010, 19:52

Sajoni je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:Abidal ce biti spreman za Inter , znam da ce ova vijest obradovati nekog posebno :D a ove levate na ignore kao sto sam ja . 8-)
Hehehe...crni li crni:)))Znas da su on i Keita mašine naše!!! ;)
heheh jesu Sajoni ali Maxwel igra pravo dobro mora se priznati 8-) a ovo sto je Ronney izjavio samo mogu reci kapa dole ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 apr 2010, 20:24

Da samo rascistim posto ovo oko one slike

Ne bi htio da se raspravljam ali onaj navijac Bilana je rekao jednu takvu nebulozu da moram reagovati. Znaci momak mrtav hladan tvrdi kad mu dva igraca pridju da je odma faul haha pa jednostavno sta reci jednom takvom strucnjaku i strucnjak je uz to dodao da je tako u pravilima i kad mu je ciki trazio to pravilo naravno ovaj ga nije mogao naci jer takvo pravilo NE POSTOJI!
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2010, 20:33

Zamolio bih administratora da ovog provokatora skloni s naseg djela foruma. Vidno covjek zeli da zaprlja ovu cistu stranicu. Sad da li cemo mi ovo biti prisiljeni citati - sve zavisi od ozbiljnosti administratora.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2010, 20:36

-Paja je napisao/la:Da samo rascistim posto ovo oko one slike

Ne bi htio da se raspravljam ali onaj navijac Bilana je rekao jednu takvu nebulozu da moram reagovati. Znaci momak mrtav hladan tvrdi kad mu dva igraca pridju da je odma faul haha pa jednostavno sta reci jednom takvom strucnjaku i strucnjak je uz to dodao da je tako u pravilima i kad mu je ciki trazio to pravilo naravno ovaj ga nije mogao naci jer takvo pravilo NE POSTOJI!
za tvoje ponasanje bi na nekim forumima bez obzira na slobodu pisanja dobio DOZIVOTNO BAN. Sad da li ce se to i ovdje desiti - to zavisi od admina.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 20:37

bparena je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Da samo rascistim posto ovo oko one slike

za tvoje ponasanje bi na nekim forumima bez obzira na slobodu pisanja dobio DOZIVOTNO BAN. Sad da li ce se to i ovdje desiti - to zavisi od admina.
Imas opciju prijavi post, pa tamo u obrazlozenju sve napisi sta ti ne godi, i onda ce tvoje rijeci mozda i piti vode, nemoj misliti da administracija cita svaki post... sorry na off-u... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2010, 22:15

hvala na uputama - sad jos ponovo Pajin odgovor i mozete nastavit sami sto se mene tice... ipak je ovo nesto drugo nego sto vi radite....

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2010, 22:18

svadzajte se priavatnim porukama - pisite sami sebi - radite sta hocete - ali sacuvajte nas tih gluposti ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 apr 2010, 22:30

ma onu dvojicu samo ignore
uposte nisu vrijedni paznje ni sekund
neg da malo procoment jucerasnju tekmu
znaci napad nam je dobro fukcionisao,zadovoljan sam henrijevim zalaganjem eto i gol je konacno dosao.ibra vrlo nesebicno eto odma se i njemu vratil u drugom poluvremenu
toure se odlicno pokazao i mislim da je i gvardiola uvidio da je toure u velikoj prednosti u odnosu na busketsa
odlicna kontrola lopte i jos sto su one njegove duge lopte u milimetar tacne i naravno covjek presjece bezbroj protivnickih napada
samo mi je malo odbrana skripala pogotovo cigi koji im je namjestio jedan gol a mogao je jos jedan ali sva sreca pa je vlades izetio i ispucao to u zadnjem trenutku a ni markez mi nije ulio mnogo samopouzdanja,imao je mnogo pogresnih pasova
sljedeci protivnik inter i naravno nadam se pobjedi i prolazu u veliko finale.imamo potreban kvalitet da se inter dobije,samo svi moraju biti i fizicki i psihicki spremni kao da je ovo finale a ne polufinale a na gvardioli je to da postigne i naravno u to ne sumnjam
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 apr 2010, 23:23

drop je napisao/la:
bparena je napisao/la:samo ne Cigrinski - izludio me sinoc - mogu misliti kako je bilo Valdesu...
Ja ne kontam to nikako...daju 25 miliona eura (50 miliona maraka) za igraca koji ce citavu sezonu sjediti na klupi :o :shock: .
Evo prođe komplet sezona,a on još uvijek traži formu.
vjeruj drug nije ni Čigra loš kako je Marquez kritičan.Jednostavno taj Marquez nije više za nas...Ove sezone nas je sigurno koštao jedno 4-5 bodova.Ko god da igra s njim u tandemu ne može da funkcioniše.Sve ti govori činjenica da oporavljeni Milito koji nije igrao više od godinu dana i kad se vratio je istisnuo Marqueza iz postave.Čigra je nekako više peh ove godine.Momak je došao iz ledene Ukrajine u toplu Španiju.Onda nije imao pravo nastupa u ligi prvaka pa onda i adaptacija sama...Nekako vjerujem u njega i mislim da će naredne sezone biti od velike pomoći.Marqueza se podhitno riješit!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2010, 00:21

Bice dobar Cirginski, on je i kupljen kao buducnost nase odbrane. I ja mislim da se Rafi treba zahvaliti i prodati ga, neozbiljan je frajer totalno i vec je i u godinama. Sasvim su dovoljna cetiri stopera, Puyol, Pique, Milito i Cigrinski, a Rafu prodati, kao i Anrija i sve ovo sto je na posudbama: Caceres, Hleb, Henrique, Kierson, kad se sve to sabere moze se fino od njih zaraditi, taman mozda od tih para bi se Vilja mogo kupiti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.