RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mnogima nije jasno zašto hadžić nije dobio više prilika da igra jedan je od rijetkih koji je došao sa iskustvom igranja van naše zemlje,došao je u velež da pomogne da se napokon izbori evropa ali nažalost nisu to shvatili u strućnom štabu posebno od kad je došo ovaj strućnjak iz sarajeva.
Sta se dogadja? Hocemo prava pojacanja! Zna li se ima li jos koje pojacanje osim ovoga iz Smederava?
Majke mi moje ja mislim da bi trebalo dovesti onoga crnca iz Zvjezde il ovoga sto je sada napustio Sarajevo.
Majke mi moje ja mislim da bi trebalo dovesti onoga crnca iz Zvjezde il ovoga sto je sada napustio Sarajevo.
Pozdravi Antoniju sto stanuje blizu Gradskog stadiona pitaj nju i majku joj kolike rupe Tosre busi.SAMOMOSTAR je napisao/la:PRDILE ZRELE OPADALE ZELENE-I LIGA FBIH

Mostar u Srcu Velez do Groba
Brat moj ,obradovao si me ...nema te bola'Tosre je napisao/la:Sta se dogadja? Hocemo prava pojacanja! Zna li se ima li jos koje pojacanje osim ovoga iz Smederava?
Bice bolje nego se nadamo abd ,konacno su se pocele prave stvari desavati oko rodjenih .Mozda necemo ove ,ali slijedece godine krece crvena oluja

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mislim da je u pitanju oslobađanje platne liste i dovođenje igrače koji stvarno mogu pomoći i koji će biti standardni tj. pojačanja. Treba neko iskusniji sa godinama i sa igranjem naše lige. Neću reći da je loš momak, nije uopšte, samo je to izgleda cilj uprave. Kao da ja ne bi volio da su svi ostali, ali racionalizacija novca je u pitanju vjerovatnoPrimorac je napisao/la:Mnogima nije jasno zašto hadžić nije dobio više prilika da igra jedan je od rijetkih koji je došao sa iskustvom igranja van naše zemlje,došao je u velež da pomogne da se napokon izbori evropa ali nažalost nisu to shvatili u strućnom štabu posebno od kad je došo ovaj strućnjak iz sarajeva.

Samo ću vam reći da se pravo kotrlja u klubu i da uskoro dolaze pojačanja. LP

Pozdrav brato! Ma tu sam ja uvjek majke mi moje, pratim sta se dogadja iz dana u dan, nego od kako sam se razveo, kruzim gradom, izgubio sam deset kila, velika je potraznja za puskama velikog kalibra narocito kod novopecenih "mostarki" iz zapadne ercegovine i srednje bosne.rodjenisa je napisao/la:Brat moj ,obradovao si me ...nema te bola'Tosre je napisao/la:Sta se dogadja? Hocemo prava pojacanja! Zna li se ima li jos koje pojacanje osim ovoga iz Smederava?
Bice bolje nego se nadamo abd ,konacno su se pocele prave stvari desavati oko rodjenih .Mozda necemo ove ,ali slijedece godine krece crvena oluja![]()

Majke mi moje ova cistka se davno trebala napraviti ako ponovo hocemo da se vratimo na velike staze, barem toliko koliko ova siromasna ekonomija ove siromasne zemlje dopusta. Cujem i ja svakakvih stvari, a jedna je da se ovom cistkom mjenjaju stvari nabolje i to da neki treneri, nase stare zvjezde, sto zadnji put nisu pristali da nam budu treneri iz ko fol nepoznatih razloga, bi sada kao dosli.
Nama majke mi moje treba iskusan, provjeren trener da nas vodi, ovaj sto je trenutrno ovdje je nepoznanica i kao sto sam cuo od raje slab autoritet, a ne voli Velez, ovdje je samo radi love.
Volim vas sve majke mi moje
Mostar u srcu Velez do Groba!
MALETIĆ, JANKOVIĆ I NIKOLIĆ POTPISALI NOVE UGOVORE
Unatoč prvom danu vikenda, u Veležu se radilo punom parom. Nakon nedavno završene Skupštine, novoizabrani UO zajedno sa administracijom Kluba vrijedno radi da što prije kompletira igrački kadar pred ulazak u završnu fazu priprema. Rezultat tog rada se na najbolji način materijalizirao danas kada su za Velež nove ugovore potpisala tri ponajbolja igrača iz prošle sezone koja su činila okosnicu ekipe. Riječ je o Darki Maletiću, Dejanu Jankoviću i Marku Nikoliću.
Darko Maletić (34), iskusni bek „Rođenih“ je jedan od fudbalera koji je svojim iskustvom predstavljao pokretački „motor“ ekipe. O njegovoj predanosti kao i profesionalizmu dovoljno govori laskava nagrada za najboljeg igrača dodijeljena od strane navijača. Uz sve to, pripala mu je čast da u Gradačcu nosi kapitensku traku. Nastavak njegovog angažmana u Veležu će svakako značiti dodatni kvalitet za naš klub.
Dejan Janković (29) i Marko Nikolić (26), pouzdani igrači sredine terena su tokom cijele polusezone bili standardni prvotimci. Janković je u 22 utakmice postigao 4 gola dok je Nikolić igrajući na mjestu zadnjeg veznog skupio 24 nastupa. Od obojice igrača se i u narednoj sezoni očekuje da svojim iskustvom i znanjem pomognu Veležu u borbi za što bolji plasman.
Sva trojica igrača su potpisala jednogodišnje ugovore.
Unatoč prvom danu vikenda, u Veležu se radilo punom parom. Nakon nedavno završene Skupštine, novoizabrani UO zajedno sa administracijom Kluba vrijedno radi da što prije kompletira igrački kadar pred ulazak u završnu fazu priprema. Rezultat tog rada se na najbolji način materijalizirao danas kada su za Velež nove ugovore potpisala tri ponajbolja igrača iz prošle sezone koja su činila okosnicu ekipe. Riječ je o Darki Maletiću, Dejanu Jankoviću i Marku Nikoliću.
Darko Maletić (34), iskusni bek „Rođenih“ je jedan od fudbalera koji je svojim iskustvom predstavljao pokretački „motor“ ekipe. O njegovoj predanosti kao i profesionalizmu dovoljno govori laskava nagrada za najboljeg igrača dodijeljena od strane navijača. Uz sve to, pripala mu je čast da u Gradačcu nosi kapitensku traku. Nastavak njegovog angažmana u Veležu će svakako značiti dodatni kvalitet za naš klub.
Dejan Janković (29) i Marko Nikolić (26), pouzdani igrači sredine terena su tokom cijele polusezone bili standardni prvotimci. Janković je u 22 utakmice postigao 4 gola dok je Nikolić igrajući na mjestu zadnjeg veznog skupio 24 nastupa. Od obojice igrača se i u narednoj sezoni očekuje da svojim iskustvom i znanjem pomognu Veležu u borbi za što bolji plasman.
Sva trojica igrača su potpisala jednogodišnje ugovore.
FUDBALERI VELEŽA OTPUTOVALI NA PRVI DIO PRIPREMA
Fudbaleri Veleža su danas otputovali na prvi dio bazičnih priprema koji će se održati u Čitluku. Ekipa „Rođenih“ će se u malom hercegovačkom gradiću zadržati 5 dana nakon čega će krenuti u Novi Pazar, a potom na Zlatibor, gdje će se pristupiti finalizaciji pripremnog procesa i uigravanju ekipe.
U autobusu za Čitluk se našao 21 prvotimac Veleža i to: Adnan Bobić, Damir Osmanković, Tomislav Barišić, Darko Maletić, Amir Zolj, Asim Škaljić, Amer Mahinić, Mustafa Kodro, Marko Nikolić, Rijad Demić, Dejan Janković, Lazar Pavić, Dino Ćemalović, Mirza Ćemalović, Anes Haurdić, Miloš Reljić, Demir Peco, Sinan Jakupović, Tarik Isić, te dvojica juniora -golman Haris Voloder i lijevi bek Hamza Mešanović.
Prvu prijateljsku utakmicu Velež će igrati protiv Širokog Brijega u srijedu 1.jula.
Fudbaleri Veleža su danas otputovali na prvi dio bazičnih priprema koji će se održati u Čitluku. Ekipa „Rođenih“ će se u malom hercegovačkom gradiću zadržati 5 dana nakon čega će krenuti u Novi Pazar, a potom na Zlatibor, gdje će se pristupiti finalizaciji pripremnog procesa i uigravanju ekipe.
U autobusu za Čitluk se našao 21 prvotimac Veleža i to: Adnan Bobić, Damir Osmanković, Tomislav Barišić, Darko Maletić, Amir Zolj, Asim Škaljić, Amer Mahinić, Mustafa Kodro, Marko Nikolić, Rijad Demić, Dejan Janković, Lazar Pavić, Dino Ćemalović, Mirza Ćemalović, Anes Haurdić, Miloš Reljić, Demir Peco, Sinan Jakupović, Tarik Isić, te dvojica juniora -golman Haris Voloder i lijevi bek Hamza Mešanović.
Prvu prijateljsku utakmicu Velež će igrati protiv Širokog Brijega u srijedu 1.jula.
Znači da je tačno za lazara?shaman7 je napisao/la:FUDBALERI VELEŽA OTPUTOVALI NA PRVI DIO PRIPREMA

Jeste, jučer potpisao. Predstavit će nam ga uskoro, nadam se 

Na pragu su i ona dvojica Aleme 

znači ima da deremo g.uzove?AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme

Eh sad necu nista da govorim dok ne bude oficijelno,znaš kako to kod nas bude,tako da sabura sto kazu,bice ovo sve ok.
i nemoj, zanš naš narod kakav je.AMADUDI je napisao/la:Eh sad necu nista da govorim dok ne bude oficijelno,znaš kako to kod nas bude,tako da sabura sto kazu,bice ovo sve ok.

- pravnik1981
- Kontakt:
Obavještavamo sve navijače i simpatizere da će se 28.6. u nedjelju u 21:30 održati sastanak na platou ispod Starog mosta. Cilj je da zajedničkim snagama pokušamo pomoći našem Veležu u narednom periodu. Pozvani su svi kojima crvena boja leži na srcu.
AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme

polahko ljudi, tek kada bude zavnično kao i za malog Lazu.shaman7 je napisao/la:AMADUDI je napisao/la:Na pragu su i ona dvojica Aleme![]()
![]()

Šta je ovaj klub prošao, dobro da ikako i postoji. Danas sam vidio da su Veležu na promjenama čestitali iz asocijacije mladih SDA...
I Haurdić ide na pripreme.
-
- Kontakt:
Jeli istina da su Velagić i Dizdarević napustili stručni štab ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.