FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fudbaleri našeg Željezničara u okviru prvog pretkola Evropa lige u Paoli će gostovati kod domaćeg Balzana.
Utakmica prvog pretkola Evropa lige između Balzana i našeg Željezničara na rasporedu je u utorak sa početkom od 17:45 sati.
Glavni sudija susreta je Dennis Antamo iz Finske, pomoćnici su Mikko Alakare i Jukka Honkanen. Četvrti sudija je Antti Munukka, dok je delegat susreta Patrick Mcgrath.
Antamo je u tekućoj godini kao glavni sudija dijelio pravdu na 14 utakmica na kojima je podijelio ukupno 30 žutih i jedan crveni karton.
Utakmica prvog pretkola Evropa lige između Balzana i našeg Željezničara na rasporedu je u utorak sa početkom od 17:45 sati.
Glavni sudija susreta je Dennis Antamo iz Finske, pomoćnici su Mikko Alakare i Jukka Honkanen. Četvrti sudija je Antti Munukka, dok je delegat susreta Patrick Mcgrath.
Antamo je u tekućoj godini kao glavni sudija dijelio pravdu na 14 utakmica na kojima je podijelio ukupno 30 žutih i jedan crveni karton.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel moguce organizovati prijateljski mec sa timom s kojim ces igrati zvanicni susret par dana poslije? pitam onako informativno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- jaludovolimte
- Kontakt:
Go Ahead utrpao nekim levatima 18 komada zadnju tekmu
prijateljska logično
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Treba upratit ovu utakmicu mađara i holanđana cisto da vidimo sta nas ceka.
Samo hrabro taman da su Real.
Samo hrabro taman da su Real.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ipak je jedna.Minjore je napisao/la:Kad vec odgovaras makar citiraj post da ne baca raja grah kome odgovaras.. Ferencvaros ima kaznu dvije utakmice pred praznim tribinamaChWilla je napisao/la:u svoje ime.bar kolko sam cuo od igraca...
Sanction: The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body has ordered the partial closure of Ferencvárosi TC Stadium during the next (1) UEFA competition match in which Ferencvárosi TC would play as a host club, and, in particular, the sector N of the Stadium and to fine Ferencvárosi TC 20´000€ for the racist behaviour of their supporters.
Steta, bio danas u Sa ali clanskih jos nema. Nadam se da ce bit sljedeci put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobar clanak,nije nista izmisljenojovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
edit :Benji glas
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno klub moze samo da ceka da se pojavi neko sa velikim novcem za stadion a da pri tome i on ima korisiti od njega kad se renovira/izgradi.
Sve drugo zaboravite, klub sam od sebe jedva zivi, drzava/grad nece nista poduzet.
- - -
Da se vratimo u realnost, za dva nepuna dana vazna utakmica !
Sve drugo zaboravite, klub sam od sebe jedva zivi, drzava/grad nece nista poduzet.
- - -
Da se vratimo u realnost, za dva nepuna dana vazna utakmica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Momci jel moze informacija od kada se pustaju clanske? Cale ide i sljedece sedmice u Sa, da se zakaparise dres i clanska dok se ima para . 
jovanmaksimovic je napisao/la:ma kosevo je odron od stadiona, slazem se... ali to ne mjenja cinjenicu da jednako pripada svim klubovima u sarajevu a ne samo onome ko ga tretnutno iznajmljuje...champions1921 je napisao/la:Nije bitno ciji je taj stadion bukvalno jer se zna ciji je. Mi jedino na Grbavici mozemo biti domacini kako Bog zapovijeda i to je istina.. Na Kosevu smo uvijek u hendikepu kada je Europa u pitanju bar za 20%..jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
Ma ovo je pisao momak koji je nekada bio u samom jezgru grupe TM, sve do utakmice sa Velezom... Nije vjerovatno imao nikakve lose namjere, skroz druga pozadina je ovog teksta...
Strah od Željezničara je opet aktivan!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Može li mi neko reći kad radi fan shop? 
- samogrbavica
- Kontakt:
Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme. 
KHAJ PRICE
10-17 svaki dan.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Dosadan si, mozda se obracas i nekom starijem covjeku koji je odlucio nesto da kupi za uspomenu. Razmisljaj malo tom svojom glavom .samogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nisam tako stara
haha
Znam otprilike kad radi, ali nisam bila sigurna je li isto radno vrijeme kao u toku sezone

Znam otprilike kad radi, ali nisam bila sigurna je li isto radno vrijeme kao u toku sezone
HvalaChWilla je napisao/la:10-17 svaki dan.
Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadatisamogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine 
- zubanovic89
- Kontakt:
Sto bi reko doktor Arsla, levat klasicniAsharaK je napisao/la:Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje .samogrbavica je napisao/la:Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki baloSchwarz je napisao/la:Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadatisamogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.