Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Artetitis » 27 jun 2015, 14:18

BBB u novoj epizodi nemanja veze sa zdravim mozgom. Bravo je izdominirao prošle sezone u Primeri i primio samo 21 gol. Recimo, ona pobjeda Barcelone protiv Valencije (2:0) je komotno mogla do poluvremena izgledati k'o debakl protiv Bayerna 2013.godine.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 27 jun 2015, 14:18

JoeBleck je napisao/la:Cudno da nema WC golmana u Primeri zaista,posebno kada znamo da je to daleko najjaca Svetska liga.

Bravo je proteklih 12 mjeseci bio najbolji golman Svijeta.

Asimetrican si.Curtoise je postao WC u Chelsea iako je prosjecno branio kada usporedimo njegove nastupe u dresu Jorgandzija.De Gea je WC golman na osnovu cega?
Fantastican linijas, ocajan kod prekida i istrcavanja.No dobro,vazno da Casillas nije klasa.
Procitaj gornji gore post od anella.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 jun 2015, 15:39

Ode Džekson u Atletico za 35 miliona
Izgleda da Simeone vidi ono što ne vide prekaljeni stručnjaci ovog foruma. . .
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2015, 15:56

Telegraph Football ‏@TeleFootball 9m9 minutes ago

Petr Cech to be announced as an Arsenal player on Monday, reports @JBurtTelegraph :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2015, 16:18

Artetitis je napisao/la:BBB u novoj epizodi nemanja veze sa zdravim mozgom. Bravo je izdominirao prošle sezone u Primeri i primio samo 21 gol. Recimo, ona pobjeda Barcelone protiv Valencije (2:0) je komotno mogla do poluvremena izgledati k'o debakl protiv Bayerna 2013.godine.
a primljeni se golovi gledaju? I Valdes je tako onda dominirao bolji od Casillasa bio cudi me da je ovaj drugi bio prvi golman Spanije a i Sczecny isto tako ispade proslu sezonu jedan od najboljih golmana svijeta zlatna rukavica u Engleskoj Premier ligi podjeljena sa Petrom Cechom :lol: :lol:

Aplaudiram ti na tom tvom zdravom mozgu ako je u tebe zdrav mozak ja ga onda ne zelim..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2015, 16:21

anell je napisao/la:Ima li jedan post na ovoj temi da si ti napisao nešto vezano za transfere, brate otvori novu temu poređenja igrača i udri. Jbt život otvorim temu da vidim imali kakvih novosti, a ono 4 stranice ispisane koje nemaju nikakve veze sa arsenalovim transferima.
prije nego ste pocens meni srati kako ja pisem nesto sto nema veze sa temom pogledaj sta tvoji voajeroljubci pisu pa onda serendaj, svaki offtopic na ovoj temi su poceli voajeroljubci svojim duhovitim opaskama ili ovako neki ssto uleti sa strane pa spomene nekakvog kloca Brava..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2015, 16:24

Kakvi moji "voajeroljubci", odrasti druže.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2015, 16:24

JoeBleck je napisao/la:Cudno da nema WC golmana u Primeri zaista,posebno kada znamo da je to daleko najjaca Svetska liga.

Asimetrican si.Curtoise je postao WC u Chelsea iako je prosjecno branio kada usporedimo njegove nastupe u dresu Jorgandzija.De Gea je WC golman na osnovu cega?
Fantastican linijas, ocajan kod prekida i istrcavanja.No dobro,vazno da Casillas nije klasa.
Objektivan si ko Risto Djogo cuj daleko najjace svjetska liga, Bravo najjaci golman svijeta :lol: :lol: (cudi me da je BArcelnoa rizikovala u LP da drzi najjaceg golmana svijeta i igra sa rezervom valjda prejaki sta li) haj dobro uzivaj u tom svom svijetu nemoj ovde druge trovati tim nakaradnim misljenjem. Ponovo pises nebuloze i pokusavas da uvuces staru ligasku raspravu ko je rekao da je Curtois postao WC u Chelseu? Gdje pokazi nam strucnjak, Kurto je bio jos i bolji u Atleticu nego ove sezone u Chelseu (mada je i ove sezone bio fantastican). Casillas je bio klasa on je sada olupina vec zadnjih 4-5 godina daleko od bilo kakvog statusa najboljih golmana svijeta. Ocajan kod prekida De Gea haha ocajan kod prekida je Adnan Guso, De Gea kod prekida samo nije na onom nivou kao u drugim golmanskim segmentima pa mu se to spocitava kao slaba tacka sto ne znaci da je kloc, kladim se da je kod prekida gdje je najslabiji duplo bolji od tog Brava.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 jun 2015, 16:31

anell je napisao/la:Telegraph Football ‏@TeleFootball 9m9 minutes ago

Petr Cech to be announced as an Arsenal player on Monday, reports @JBurtTelegraph :mrgreen:
:facepalm:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 jun 2015, 17:00

Izgleda smo doveli Vidala za €30m?
Nije mi jasno sta ce nam on?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 jun 2015, 17:01

rambo16 je napisao/la:Ode Džekson u Atletico za 35 miliona
Izgleda da Simeone vidi ono što ne vide prekaljeni stručnjaci ovog foruma. . .
vidio je Simeone i u đilkošu neku kitu pa je nakon jedne sezone,ovaj odlepršao :lol: da koju kitu ekson valja nebi 29 godinu dočekao u portu,odavno bi neki titan od kluba iskrcao lovu za takvu klasu od napadača,lik je sad vjerojatno imao 2 ponude od milana i atletica kad su đilkosa prodali,inače bi završio u milanu

BigBigBang je napisao/la:

Objektivan si ko Risto Djogo cuj daleko najjace svjetska liga, Bravo najjaci golman svijeta :lol: :lol: (cudi me da je BArcelnoa rizikovala u LP da drzi najjaceg golmana svijeta i igra sa rezervom valjda prejaki sta li) haj dobro uzivaj u tom svom svijetu nemoj ovde druge trovati tim nakaradnim misljenjem. Ponovo pises nebuloze i pokusavas da uvuces staru ligasku raspravu ko je rekao da je Curtois postao WC u Chelseu? Gdje pokazi nam strucnjak, Kurto je bio jos i bolji u Atleticu nego ove sezone u Chelseu (mada je i ove sezone bio fantastican). Casillas je bio klasa on je sada olupina vec zadnjih 4-5 godina daleko od bilo kakvog statusa najboljih golmana svijeta. Ocajan kod prekida De Gea haha ocajan kod prekida je Adnan Guso, De Gea kod prekida samo nije na onom nivou kao u drugim golmanskim segmentima pa mu se to spocitava kao slaba tacka sto ne znaci da je kloc, kladim se da je kod prekida gdje je najslabiji duplo bolji od tog Brava.

čudi me da nije naveo rukometnog ochou kao neku klasu :rol:

anell je napisao/la:Ima li jedan post na ovoj temi da si ti napisao nešto vezano za transfere, brate otvori novu temu poređenja igrača i udri. Jbt život otvorim temu da vidim imali kakvih novosti, a ono 4 stranice ispisane koje nemaju nikakve veze sa arsenalovim transferima.
prije nego ste pocens meni srati kako ja pisem nesto sto nema veze sa temom pogledaj sta tvoji voajeroljubci pisu pa onda serendaj, svaki offtopic na ovoj temi su poceli voajeroljubci svojim duhovitim opaskama ili ovako neki ssto uleti sa strane pa spomene nekakvog kloca Brava..
voajeroljupci bi određivali šta će se pisati :urnebes: trebalo bi pisati ono što njima odgovara,od nemoći ste pali u komu

Torinske novine, La Stampa navode kako je Juventus prihvatio Arsenalovu ponudu od 30 miliona eura za Artura Vidala te da će transfer biti završen poslije Copa Amerike. :rol: voajer se opet gubi ako je ovo istina,nakrcat će sredinu s igračima sličnim fizičkih karakteristika koji će biti razbacani kao gnoj kad dođu na ekipa ala chelsea,prebukiran u vezi,propuh u napadu i djelomični propuh u obrani,mudri voajer

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2015, 17:07

KAd se sjetim te turnirske ublehe Ochoe, lafo svi se otimaju moci ce da bira klub na kraju odeu Malagu postade rezerva titanu Idrizu KAmeniju hahaha

Vidal je top igrac ali on nama ne treba bila bi zesca glupost dovesti njega, nagomilavati dobre igrace na pozicijama gdje vec imamo igraca za izvoza a kljucne pozicije poput napada i DMFa ostavljati polovnjacima

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 27 jun 2015, 17:11

Jest prihvatio je 30mil, samo ebe pomisao da je proslo ljeto odbio 50mil... Ja na sta se vi hvatate... i na kakve patke... ocekujem i da Sljivak objavi da je gotovo, ako vec nije to i uradio.... i na kraju da izadje clanak u Avazu pa onda sve ode u kur.ac krasni jer su objavile najvece medijske ublehe svijeta...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jun 2015, 17:31

Ma ja sama cifra koja se spominje u tekstu je smijesna, 30 miliona eura za Vidala, ispade Vidal jeftiniji od Firmina.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2015, 18:47

voajeroljupci bi određivali šta će se pisati :urnebes: trebalo bi pisati ono što njima odgovara,od nemoći ste pali u komu
[/quote]

Nisam ni mislio da će neko sa tvojim IQ-om skontati šta sam htio napisati. Ne mogu ja nikom zabraniti šta će pisati po forumu ali teme su napravljene sa razlogom, isto ko što ne možeš otići na temu Manchestera i pisati o Želji tako se ne bi trebalo ni ovdje moći pisati o nekim glupostima koji nisu vezani za Arsenalove transfere, samo što moderatori izgleda ne rade svoj posao. Ali šta se ja imam raspravljati sa djetetom čiji je glavni argument voajeroljupci na aparatima i misli da je nekom objasnio neke stvari.

Toliko od mene, odo ponovo na neke aparate.
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 jun 2015, 19:36

anell je napisao/la:
Nisam ni mislio da će neko sa tvojim IQ-om skontati šta sam htio napisati. Ne mogu ja nikom zabraniti šta će pisati po forumu ali teme su napravljene sa razlogom, isto ko što ne možeš otići na temu Manchestera i pisati o Želji tako se ne bi trebalo ni ovdje moći pisati o nekim glupostima koji nisu vezani za Arsenalove transfere, samo što moderatori izgleda ne rade svoj posao. Ali šta se ja imam raspravljati sa djetetom čiji je glavni argument voajeroljupci na aparatima i misli da je nekom objasnio neke stvari.

Vidim puno vremena provodis na tim aparatima, uzme li se kad sta? :mrgreen: Nemoj makar uz ramazan brate. :urnebes:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 jun 2015, 19:50

QUARTERBACK je napisao/la:
anell je napisao/la:

Vidim puno vremena provodis na tim aparatima, uzme li se kad sta? :mrgreen: Nemoj makar uz ramazan brate. :urnebes:
Samo mu slotovi u glavi moj Vedo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 jun 2015, 19:52

bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:

Samo mu slotovi u glavi moj Vedo.
Tuga u redovima topnika, uzese nam zivot kladionice..

Sta je rec pa si se ti uozbiljio i poceo da ulazis u ove rasprave s Pajom i Seamenom, s uzitkom te pratim.. :lol: :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 jun 2015, 20:03

bega_afc je napisao/la: Postavi nekad poneki video koji lajkas na fb, nek vide da ne meljemo u prazno.

Gledaj ovog, opet se prejeo lepina.

Nisu zaslužili. Neznalice
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jun 2015, 20:19

anell je napisao/la:

Slabo ja to samo kad me Seamen natjera
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.