FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li bi ga prihvatio da neigra pola sezone jer je moguce da Hapoel podnese tuzbu I onda bi vjerovatno presjedio polusezonu ili bi **** ibrakovicu mater zbog papira slucaj Benko, Kalasi?
Ja bi licno rizikovao sa nigerijcem, pa makar zaigrao tek iducu polusezonu.
Numquam Desistemus!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nek odmah potpisuje, pa onda to ostalo, jbt Ikande zvijerHead je napisao/la:Kaze se proba ali hoce nasi da ga vide, da prodje ljekarske pa onda potpisxbox je napisao/la:Ma mislim meni pomalo smijesno da ovaj Ikande dodje na probu pa i corav vidi momak odkace na klipovima. Kad se sjetim ko je sve sklapao ugovor sa Sarajevom pa ovaj momak je Ronaldinho.

U novi boj ...
Sada je pitanje koliku će minutažu imati Džemica i Kovačević poslije ovih pojačanja:?: Najvjerovatnije samo u kupu.
SRETAN BROJ - 1725
[quote="Bosniacum Lilium"]
Yebovi obitelj jeli ovo buDjet

Yebovi obitelj jeli ovo buDjet
Zadnja izmjena: shtaje, dana/u 27 jun 2015, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ex1t je napisao/la:Da li bi ga prihvatio da neigra pola sezone jer je moguce da Hapoel podnese tuzbu I onda bi vjerovatno presjedio polusezonu ili bi **** ibrakovicu mater zbog papira slucaj Benko, Kalasi?
To su drugo stvari o kojima mi ne znamo nista. Govorim samo u sportskom smislu,momak odskace od nase pola ekipe to se dalo i ranije vidjeti.
Dino nemoj biti koka prebaci te pare sa svog računa na naš da i mi imamo buDJet.
SRETAN BROJ - 1725
pogledaj na naslovnici, imaš tekstualni prenos i sve ti pišepaulus je napisao/la:pa ko je prva postava tamo ?

Mosa RajvoSa
Ošrakovic na golu , joj kad vidim Barica na beku oce mi bit nespitarlOOk je napisao/la:pogledaj na naslovnici, imaš tekstualni prenos i sve ti pišepaulus je napisao/la:pa ko je prva postava tamo ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sa kakvim se to strasnim pojacanjem pregovara na poziciji 10-ke???????????
ne znamo i bolje sto je takoMrcho je napisao/la:Sa kakvim se to strasnim pojacanjem pregovara na poziciji 10-ke???????????

Pyro is not a crime !
Plakalo, Kallasi, Tatomirović, Mihojević, Protić, Cimirot, Alispahić, Rustemović, Almir Bekić, Duljević, Okić.
Ti si opet šampion !
Evooooooo revolverašaaaaaa hahaahhahahhaha
Pa imali iko na ovom TM da zna uraditi svoj posao. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
T555%
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
[img]Ttt[IMG]554[/img][/IMG]55g6gthase73 je napisao/la:T555%
Alispahić je pogodio
Vratio se Meša

Vratio se Meša

Zadnja izmjena: simon, dana/u 27 jun 2015, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti si opet šampion !
- Aerodromsko
- Kontakt:
MESAAAAAAAA
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 51 gost.