FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

acab
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la acab » 27 jun 2015, 18:17

Kako,zar nisu govorili da je jedna tekma zabrane?
Volim te Željo !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2015, 18:17

Fudbaleri našeg Željezničara u okviru prvog pretkola Evropa lige u Paoli će gostovati kod domaćeg Balzana.

Utakmica prvog pretkola Evropa lige između Balzana i našeg Željezničara na rasporedu je u utorak sa početkom od 17:45 sati.

Glavni sudija susreta je Dennis Antamo iz Finske, pomoćnici su Mikko Alakare i Jukka Honkanen. Četvrti sudija je Antti Munukka, dok je delegat susreta Patrick Mcgrath.

Antamo je u tekućoj godini kao glavni sudija dijelio pravdu na 14 utakmica na kojima je podijelio ukupno 30 žutih i jedan crveni karton.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 jun 2015, 18:21

jel moguce organizovati prijateljski mec sa timom s kojim ces igrati zvanicni susret par dana poslije? pitam onako informativno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 27 jun 2015, 18:27

Go Ahead utrpao nekim levatima 18 komada zadnju tekmu :D prijateljska logično
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2015, 18:31

Treba upratit ovu utakmicu mađara i holanđana cisto da vidimo sta nas ceka. :mrgreen:

Samo hrabro taman da su Real.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 27 jun 2015, 18:33

Minjore je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:u svoje ime.
Kad vec odgovaras makar citiraj post da ne baca raja grah kome odgovaras.. Ferencvaros ima kaznu dvije utakmice pred praznim tribinama ;) bar kolko sam cuo od igraca...
Ipak je jedna.

Sanction: The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body has ordered the partial closure of Ferencvárosi TC Stadium during the next (1) UEFA competition match in which Ferencvárosi TC would play as a host club, and, in particular, the sector N of the Stadium and to fine Ferencvárosi TC 20´000€ for the racist behaviour of their supporters.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jun 2015, 18:58

Steta, bio danas u Sa ali clanskih jos nema. Nadam se da ce bit sljedeci put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 jun 2015, 19:34

jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
Dobar clanak,nije nista izmisljeno ;) Nama nema naprijed dok ne obnovimo stadion to I ptica na grani zna . Taj stadion bi nam otvorio mnogo drugih vrata. Slazem se s tim da je stadion AFH gradski stadion na kojem moze igrati svako ko plati.

edit :Benji glas
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2015, 19:46

Trenutno klub moze samo da ceka da se pojavi neko sa velikim novcem za stadion a da pri tome i on ima korisiti od njega kad se renovira/izgradi.

Sve drugo zaboravite, klub sam od sebe jedva zivi, drzava/grad nece nista poduzet.

- - -

Da se vratimo u realnost, za dva nepuna dana vazna utakmica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jun 2015, 19:48

Momci jel moze informacija od kada se pustaju clanske? Cale ide i sljedece sedmice u Sa, da se zakaparise dres i clanska dok se ima para . :mrgreen:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 27 jun 2015, 19:54

jovanmaksimovic je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
Nije bitno ciji je taj stadion bukvalno jer se zna ciji je. Mi jedino na Grbavici mozemo biti domacini kako Bog zapovijeda i to je istina.. Na Kosevu smo uvijek u hendikepu kada je Europa u pitanju bar za 20%..
ma kosevo je odron od stadiona, slazem se... ali to ne mjenja cinjenicu da jednako pripada svim klubovima u sarajevu a ne samo onome ko ga tretnutno iznajmljuje...

Ma ovo je pisao momak koji je nekada bio u samom jezgru grupe TM, sve do utakmice sa Velezom... Nije vjerovatno imao nikakve lose namjere, skroz druga pozadina je ovog teksta...
Strah od Željezničara je opet aktivan!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 27 jun 2015, 19:56

Može li mi neko reći kad radi fan shop? :)

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 27 jun 2015, 19:59

Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme. :facepalm:
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 jun 2015, 20:05

10-17 svaki dan.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 27 jun 2015, 20:07

samogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme. :facepalm:
Dosadan si, mozda se obracas i nekom starijem covjeku koji je odlucio nesto da kupi za uspomenu. Razmisljaj malo tom svojom glavom .

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 27 jun 2015, 20:13

Nisam tako stara :mrgreen: haha
Znam otprilike kad radi, ali nisam bila sigurna je li isto radno vrijeme kao u toku sezone :)
ChWilla je napisao/la:10-17 svaki dan.
Hvala :thumbup:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 jun 2015, 20:14

samogrbavica je napisao/la:Toliko godina radi Fan shop a vi jos ne znate radno vrijeme. Pa da ste otisli jednu utakmicu u sezoni ili da ste otisli kupit upaljac zna li bi radno vrijeme. :facepalm:
Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadati :nene:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jun 2015, 20:14

Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 27 jun 2015, 20:15

AsharaK je napisao/la:Vidi levata, jos dama u pitanju. E moj Aldine :mrgreen:
Sto bi reko doktor Arsla, levat klasicni :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 27 jun 2015, 20:26

samogrbavica je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Nisu svi iz Sarajeva pa da znaju koje je radno vrijeme Fan shopa.Mozda je momak iz nekog drugog grada pa pita da zna.Nemoj odmah napadati :nene:
Bas nekog napadam. Ma nebitno odakle su sve su to prculadija koja nije vidjela Grbavice i Fan shopa dva puta u zivotu. Evo mogu se kladit da ovaj Asharak nema karte, a godisnjoj i clanskoj da ne pisem. Neki balo :facepalm:
Ovaj AsharaK stedi da bi mogao otici na Grbavicu i ponosi se time. AsharaK ide na gostovanja koja su koliko-toliko blizu Gracanice kad god mi finansije dozvoljavaju i ponosi se time. AsharaK ima spremne pare za dres i clansku i ponosi se time. Nemoj vise da laprdas bezveze, izadji malo napolje .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 21 gost.