valjda ce biti tekstualni prenos na oficijelnoj ili na nekom od portalaUnofficialpage je napisao/la:Ima dobri stari bet365, navikli smo tu pratit mečeve.Virtu4l je napisao/la:Balzan FCHi
Unfortunately we did not reach an agreement and it will not be streamed.
Sorry.
Nema prenosa, nema streama.
Valjda se nešto promjeni, neka kupe kameru sa challenger terena i postave i samo neka je neko pokreće.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Nije bitno ciji je taj stadion bukvalno jer se zna ciji je. Mi jedino na Grbavici mozemo biti domacini kako Bog zapovijeda i to je istina.. Na Kosevu smo uvijek u hendikepu kada je Europa u pitanju bar za 20%..jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
BUDI ŽELJO !!!
Kad se mogu izvadit clanske?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma kosevo je odron od stadiona, slazem se... ali to ne mjenja cinjenicu da jednako pripada svim klubovima u sarajevu a ne samo onome ko ga tretnutno iznajmljuje...champions1921 je napisao/la:Nije bitno ciji je taj stadion bukvalno jer se zna ciji je. Mi jedino na Grbavici mozemo biti domacini kako Bog zapovijeda i to je istina.. Na Kosevu smo uvijek u hendikepu kada je Europa u pitanju bar za 20%..jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ono clanak "dokad ce zeljo gostovati kao domacin u evropi?!" wtf?! zna li autor da je kosevo gradski stadion, i da ne pripada nijednom klubu, tako je to domaci stadion i nama, sarajevu, olimpiku i slaviji... stvarno, kakav amaterizam na portalu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Valjda ce sve biti OK sa Memijom, izgleda da ima neku manju povredu.
P.S. Stadion zaboravite ...

P.S. Stadion zaboravite ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa dobro nadati se , status je nedavno tek promjenjen!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Ma Dino Merlin je najcesci domacin na Kosevu. Toj svrsi onakav stadion najbolje i sluzi. Sto neko nspisa mi smo u velikom hendikepu jer ne igramo u dolini. Bili bi mnogo jaci i konkurentniji u Evropi.
Mogu li se dresovi naručiti preko interneta???
Nisam ni ocekivao prenos tekme od nasih, al mi cudno sto nece ni oni da rade. Njih izgleda bas zaboli neka stvar za fudbal.
Madjarsku mozemo zaboravitu, dole ici necemo
mislim na navijace...

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
u svoje ime.
otkud to?Minjore je napisao/la:Madjarsku mozemo zaboravitu, dole ici necemomislim na navijace...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kad vec odgovaras makar citiraj post da ne baca raja grah kome odgovaras.. Ferencvaros ima kaznu dvije utakmice pred praznim tribinamaChWilla je napisao/la:u svoje ime.

neko je prije par dana napisao da je jedna?
http://www.spo.rtcom.hr/regionalni-spor ... egatu.html
@ChWilla mislim da su ulozili zalbu, al kako sam CUO da su dvije tekme u pitanju...
@ChWilla mislim da su ulozili zalbu, al kako sam CUO da su dvije tekme u pitanju...
znam šta je bilo, ali neko ovdje neki dan napisa da je samo protiv holanđana. nisam mogao naći neku službenu informaciju ni ja.
- corleone87
- Kontakt:
Ma svakako ce Eagles proci 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ja mislim da bi nam bilo lakše. al' nije do nas.
Mlada su al luda ekipa. Filijala Ajaxa. Sta su puta ove sezone dosli iz keca u dvicu i obrnuto..corleone87 je napisao/la:Ma svakako ce Eagles proci
nek' dođu iz keca u dvicu i kad nama budu domaćini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.