FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala Bogu pa se vi ne pitate ništa u vezi Dade 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Očekivano ,dobra stvar je da imamo uigranu ekipu za evropu pa šta budeAsharaK je napisao/la:Nadam se da kod Memije nece biti nista ozbiljno, ali hajde, moze i Livaja protiv amatera.
- zubanovic89
- Kontakt:
Ova ekipa izgleda jako dobro na papiru, sto je vise gledam vise mi se svidja 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- champions1921
Kokot se po meni gusi na lijevom krilu i volio bih ga vidjeti na poluspicu ili spicu ali onda bi Baja ili Djenis morali ostati na klupi sto ne ide nikako.. Jedino kad bi Baja mogao na lijevo krilo s obzirom da je ljevak ali ne znam kako bi to izgledalo u praksi.. Vjerovatno bi izgledalo lose cim Oda nije probavao takvu varijantu..pile87 je napisao/la: Memija samo mjesto Livaje i to je to.
BUDI ŽELJO !!!
Evo ne znam..
hoce li biti kasnije trening ? u koliko sati ?champions1921 je napisao/la:Kokot se po meni gusi na lijevom krilu i volio bih ga vidjeti na poluspicu ili spicu ali onda bi Baja ili Djenis morali ostati na klupi sto ne ide nikako.. Jedino kad bi Baja mogao na lijevo krilo s obzirom da je ljevak ali ne znam kako bi to izgledalo u praksi.. Vjerovatno bi izgledalo lose cim Oda nije probavao takvu varijantu..pile87 je napisao/la: Memija samo mjesto Livaje i to je to.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Igrao je jedno vrijeme na krilu al mu ne odgovara kako sam ja mogao primjetit, mora se vracat i pomagat odbrani troši se punochampions1921 je napisao/la:Kokot se po meni gusi na lijevom krilu i volio bih ga vidjeti na poluspicu ili spicu ali onda bi Baja ili Djenis morali ostati na klupi sto ne ide nikako.. Jedino kad bi Baja mogao na lijevo krilo s obzirom da je ljevak ali ne znam kako bi to izgledalo u praksi.. Vjerovatno bi izgledalo lose cim Oda nije probavao takvu varijantu..pile87 je napisao/la: Memija samo mjesto Livaje i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- champions1921
Ne znam tacno.. Trebao bi biti tamo oko 17.. Ako neko zna neka napise..ZZtop10 je napisao/la:hoce li biti kasnije trening ? u koliko sati ?champions1921 je napisao/la:Kokot se po meni gusi na lijevom krilu i volio bih ga vidjeti na poluspicu ili spicu ali onda bi Baja ili Djenis morali ostati na klupi sto ne ide nikako.. Jedino kad bi Baja mogao na lijevo krilo s obzirom da je ljevak ali ne znam kako bi to izgledalo u praksi.. Vjerovatno bi izgledalo lose cim Oda nije probavao takvu varijantu..pile87 je napisao/la: Memija samo mjesto Livaje i to je to.
BUDI ŽELJO !!!
Ma sigurno da Oda nece puno mijenjati u ovoj utalmici protiv Balzana.I ja ocekujem da ce jedino Blagojevic biti u pocetnoj.S klupe ocekujem da udju Dado, Diatta i mozda Uzelac ili neko od ovi juniorachampions1921 je napisao/la:Po jutrosnjem treningu utakmicu protiv Maltezana bi trebala poceti ova ekipa:
Igrali su na skracenom terenu pa je to vise izgledalo kao da igraju u formaciji 4-5-1.. Po onom sto sam vidio jedina Odina nedoumica je ko ce ispasti iz prvih 11 izmedju Blagojevica, Amira i Dade. Na tim pozicijama se jedino rotiralo kada je prvih 11 u pitanju..
Memija odvojeno trenirao zbog lakse povrede..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa fakat jel to niko nece prenosi , sega ce bit ako Olimpik budu prenosili .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- champions1921
I nema sta puno mijenjati.. Ovo je najbolje sto trenutno imamo. Zao mi je sto nismo rijesili poziciju lijevog krila jer bi to puno bolje izgledalo.. Trebali smo naci jos jednog Djelmica ljevaka i tada bi ekipa bila dobro zaokruzena.. Bilo bi dobro kada bi Dijata napredovao pa da moze pokriti kako treba neku od krilnih pozicija. Kokot naprijed i nije los ali se slabo vraca pa je Kvesa dosta izlozeniji nego kada sa Djelmicem pokriva lijevu stranu..
BUDI ŽELJO !!!
I šta bi na kraju, od sigurnog prenosa na Face-u do čak upitnog streama?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:I šta bi na kraju, od sigurnog prenosa na Face-u do čak upitnog streama?
Ja se još uvijek nadam streamu ako ovi sa Malte budu radili prijenos.Hi
No news
Your club has not booked the transmission therefore it wont be shown.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čisto sumnjam ali hajde...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema treninga večeras, sutra u 6 koliko ja znam.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?
Manijaci Zeljini
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Moguce jeultrassa1921 je napisao/la:Jel moguce da ce prva tekma drugog pretkola biti dan prije bajrama i ti u gostima..?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ja sam jedno 200 puta napisao - ono što on umije se ne može naučiti, a ono što mu fali može. on je u drugoj polusezoni možda i preozbiljno shvatio priču ljudi koji i ne znaju fudbal...i krenuo faulirati protivničke igrače bezveze da bi se vidjela "borbenost".pile87 je napisao/la:Mozda sam ja blesav ali ja od njega ocekujem mnogo vise ove sezone.Mislim da je cak i mnogo bolje igrao u prvom dijelu a onda je osjetio pritisak sa tribina i prilicno sam siguran da ga to koci jer mi izgleda onako bojazljiv a bez potrebe momcina citava.Zato se nadam da je pregulio te neke musice i da krene da igra jer se i ove sezone moglo primjetiti pogotovo pred kraj da je radio na duel igri i da primjeti svoje nedostatke.salle86 je napisao/la:Dado bi bio extra igrač da mu nije žao isprljati dres. Treba momku za rođendan uzeti veš mašinu i par kg deterdženta i odma smo 20% jači
Ima i toga, medjutim previse se ljudi nakurcalo na momka i to se osjetilo na njegovoj igri.ChWilla je napisao/la:
ja sam jedno 200 puta napisao - ono što on umije se ne može naučiti, a ono što mu fali može. on je u drugoj polusezoni možda i preozbiljno shvatio priču ljudi koji i ne znaju fudbal...i krenuo faulirati protivničke igrače bezveze da bi se vidjela "borbenost".
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@champions1921 Složio bi se sa ovim što si napisao vezano za sastav, samo mislim da Memija ide umjesto Livaje. Danas samo malo više vremena obratio na naše mlade igrače i mogu sad sa sigurnošću reći da će mali Šehić biti Memija 2. Tiago zna lopte i nije sebičan, Diata solidan, a Blagojević fkt zna sve sa loptom. Tehnika, šut i kretanje ocjena (sveukupna) 8/10. Mislim da smo dobili igrača kojeg odavno nismo imali. Ono što sam primjetio u igri u odnosu na prošlu polusezonu, igračemo malo drugaćiji fudbal. Uvjerićete se sami. Veliki poz za moje dobre prijatelje, prepoznaće se

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 23 gosta.