Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
@Denno
Pa kad je Drogba poceo da ka.ra nego sa 28 ili 29 godina.Pa sta ako mu je toliko a ako je klasa.Pa koliko ima Doumbia ?
Ta imena sto si spomenuo nisu nista bolji napadaci od Bacce,Bacce koji dvije godine zaredom osvaja Ligu Evrope i igraca koji zabije 20 golova u najacoj ligi na svijetu.Dobar je Ibarbo al yebe mi se vise za te potencijale.Sve neki potencijali i talenti a niko da ekspolodira.Te Itureba te on,nek dovedu klasu i zdravo inace ce nam opet Juve bjezati 17 bodova ako nece i vise.
Pa kad je Drogba poceo da ka.ra nego sa 28 ili 29 godina.Pa sta ako mu je toliko a ako je klasa.Pa koliko ima Doumbia ?
Ta imena sto si spomenuo nisu nista bolji napadaci od Bacce,Bacce koji dvije godine zaredom osvaja Ligu Evrope i igraca koji zabije 20 golova u najacoj ligi na svijetu.Dobar je Ibarbo al yebe mi se vise za te potencijale.Sve neki potencijali i talenti a niko da ekspolodira.Te Itureba te on,nek dovedu klasu i zdravo inace ce nam opet Juve bjezati 17 bodova ako nece i vise.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Benzema je za Ingvajana spejs šatl.
Izbori
Izbori

Ove će godine biti višeManuel je napisao/la:@Denno

Nema sanse.Bez Teveza nije to toVelaHavle je napisao/la:Ove će godine biti višeManuel je napisao/la:@Denno

Tu je Dijambala ^^
Re: RE: Re: Serie A
A i Morata bi trebao biti jos bolji.VelaHavle je napisao/la:Tu je Dijambala ^^
Re: RE: Re: Serie A
Imamo sigurno najjači napad u Italiji.LordVader je napisao/la:A i Morata bi trebao biti jos bolji.VelaHavle je napisao/la:Tu je Dijambala ^^
Re: RE: Re: RE: Re: Serie A
Mene samo zanima kako ce Max to sve posloziti. Dal' ce ici sa 2 naprijed jednim iza ili obrnuto. Kako ce se ukolpiti i Mandzo i Morata i Zaza.VelaHavle je napisao/la:Imamo sigurno najjači napad u Italiji.LordVader je napisao/la:A i Morata bi trebao biti jos bolji.VelaHavle je napisao/la:Tu je Dijambala ^^
Ima tu peripetija, al ne sumnjam da.ce EuroMaxx to slozit da valja.

- MysticAladin
- Kontakt:
Pa Zaza nikako. Klupa
Ne znam šta da mislim o svemu. Morata zaslužuje da igra prvu. Dybala nije džaba plaćen tolike pare, planirano je da u dogledno vrijeme zamijeni Teveza. Logično je da njih dvojica čine napadački tandem. E sad, Tevez izrazio želju da ode i naši su, mislim, napravili dobar posao. Doveli su Mandžukića i imaš tri vrlo dobra napadača. Ne zavisiš sad od Dybale i toga kako će se uklopiti u ekipu, možda mu bude trebalo vremena, možda bude promašaj iako su šanse za to male. Imaš Mandžukića koji je iskusniji, prilagodba bi trebala ići dosta brže i on neće imati taj teret "velikog" kluba.
Bitno je da imamo kvalitetne back up opcije koje u krajnjoj liniji i ne moraju biti back up. Evo Morata, počeo je sezonu kao rezerva, pokazao se boljim od Llorentea i igra startnu. Vjerujem da će njih trojicu ovo tjerati da budu bolji, jer valja na klupu. Volio sam da je Berrardi ostao, a Zaza otišao. Probao bih ja sa Berrardijem iza dva napadača, da bude trequartista. Imaš fleksibilnost, možeg uvijek promijeniti u 4-3-3 sa igračima na terenu, nema potrebe vršiti neke izmjene.
Ostaje nam da vidimo, zbog nekih ličnih stavova bih volio tandem Morata i Dybala. Mladi su, veliki potencijali, na njima se može graditi dobar napad za narednih 5 godina. Još naredne ako dođe Berrardi, to će biti osigurana budućnost u napadu. Nema zime.
Mislim da dobijamo poprilično na brzini. Marcha je pokazao kako igra registu, fantazija. Biće rotacija stalno i u sredini. Najjačih 11 se vidi jedino u završnici LP i pravim derbijima. Inače, dosta se utakmica igra u toku sezone, dosta je raspored zgusnut, suspenzije, povrede neke, svi će oni igrati značajnu ulogu u pohodu na 5 scudetto u nizu i novi značajan rezultat u LP (polufinale).

Ne znam šta da mislim o svemu. Morata zaslužuje da igra prvu. Dybala nije džaba plaćen tolike pare, planirano je da u dogledno vrijeme zamijeni Teveza. Logično je da njih dvojica čine napadački tandem. E sad, Tevez izrazio želju da ode i naši su, mislim, napravili dobar posao. Doveli su Mandžukića i imaš tri vrlo dobra napadača. Ne zavisiš sad od Dybale i toga kako će se uklopiti u ekipu, možda mu bude trebalo vremena, možda bude promašaj iako su šanse za to male. Imaš Mandžukića koji je iskusniji, prilagodba bi trebala ići dosta brže i on neće imati taj teret "velikog" kluba.
Bitno je da imamo kvalitetne back up opcije koje u krajnjoj liniji i ne moraju biti back up. Evo Morata, počeo je sezonu kao rezerva, pokazao se boljim od Llorentea i igra startnu. Vjerujem da će njih trojicu ovo tjerati da budu bolji, jer valja na klupu. Volio sam da je Berrardi ostao, a Zaza otišao. Probao bih ja sa Berrardijem iza dva napadača, da bude trequartista. Imaš fleksibilnost, možeg uvijek promijeniti u 4-3-3 sa igračima na terenu, nema potrebe vršiti neke izmjene.
Ostaje nam da vidimo, zbog nekih ličnih stavova bih volio tandem Morata i Dybala. Mladi su, veliki potencijali, na njima se može graditi dobar napad za narednih 5 godina. Još naredne ako dođe Berrardi, to će biti osigurana budućnost u napadu. Nema zime.
Mislim da dobijamo poprilično na brzini. Marcha je pokazao kako igra registu, fantazija. Biće rotacija stalno i u sredini. Najjačih 11 se vidi jedino u završnici LP i pravim derbijima. Inače, dosta se utakmica igra u toku sezone, dosta je raspored zgusnut, suspenzije, povrede neke, svi će oni igrati značajnu ulogu u pohodu na 5 scudetto u nizu i novi značajan rezultat u LP (polufinale).
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Igrati u Fiorentini za 3 mil plus bonusi ili u Juventusu koji se bori za Scudetto i LP za 2.5 milFiorentina confirm their “insane” offer for Mohamed Salah, who must give an answer by June 30 or return to Chelsea.
The Egyptian international arrived in January as part of the Juan Guillermo Cuadrado deal and was hugely impressive.
The Viola have an option to extend the loan for another year, but can also buy him outright for €18m and are pressing ahead with that.
However, Salah has power of veto over the move and is considering his options, as Juventus, Inter and Tottenham are among those interested.
“I tell the fans that the club made an insane offer to Salah,” Fiorentina director Vincenzo Guerini told reporters at an event last night.
“If any player, not just Salah, turned down a proposal like that, then it’s best he doesn’t stay at Fiorentina. However, I think Salah will accept.
“He made a huge impact with us, so it’s normal that he should receive calls from elsewhere. He wants to earn more, but Fiorentina made a truly important proposal.”
According to La Gazzetta dello Sport, the salary promised is worth €3m per season plus performance-related bonuses.
The deadline is June 30, as on July 1 Salah would automatically return to Chelsea.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
To je bar laka odluka.
Izbori
Izbori

Placenicki mentalitetIlPrincipino je napisao/la:Igrati u Fiorentini za 3 mil plus bonusi ili u Juventusu koji se bori za Scudetto i LP za 2.5 milFiorentina confirm their “insane” offer for Mohamed Salah, who must give an answer by June 30 or return to Chelsea.
The Egyptian international arrived in January as part of the Juan Guillermo Cuadrado deal and was hugely impressive.
The Viola have an option to extend the loan for another year, but can also buy him outright for €18m and are pressing ahead with that.
However, Salah has power of veto over the move and is considering his options, as Juventus, Inter and Tottenham are among those interested.
“I tell the fans that the club made an insane offer to Salah,” Fiorentina director Vincenzo Guerini told reporters at an event last night.
“If any player, not just Salah, turned down a proposal like that, then it’s best he doesn’t stay at Fiorentina. However, I think Salah will accept.
“He made a huge impact with us, so it’s normal that he should receive calls from elsewhere. He wants to earn more, but Fiorentina made a truly important proposal.”
According to La Gazzetta dello Sport, the salary promised is worth €3m per season plus performance-related bonuses.
The deadline is June 30, as on July 1 Salah would automatically return to Chelsea.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlFantasista
- Kontakt:
Svaka cast Milanu na dovodjenju Bacce, u Seriju A je vec u junu stiglo nekoliko vrhunskih igraca.
Ocekuje se neizvjesna borba za drugo mjesto naredne sezone.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neizvjesna borba za drugo mjesto između Rome i Napolija.
Izbori
Izbori

Pa dobro, realan siIlFantasista je napisao/la:Svaka cast Milanu na dovodjenju Bacce, u Seriju A je vec u junu stiglo nekoliko vrhunskih igraca.

Inter i Roma zasad u prognozama bi trebali biti tu na dr. i trećem mjestu, al sačekat ćemo prelazni rok i vidjeti šta će uraditi Lazio, Milan, Napoli i Fiorentina.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
A za prvo između Juventusa i InteraSiamoNoi je napisao/la:Neizvjesna borba za drugo mjesto između Rome i Napolija.
Izbori

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Inter maksimalno treći.Maksimalno.
Izbori
Izbori

Ništa ne prognozirajte, svi znamo da Galliani najveću kartu čuva 31.8. u 23:55
Al kako mi je samo drago što se Serie A opet kiti fantastičnim igračima to je nevjerovatno. Znao sam da će ovo vrijeme doći kad-tad. Molim Boga da Salah ostane u Fiorentini, a prema svemu sudeći hoće.

Al kako mi je samo drago što se Serie A opet kiti fantastičnim igračima to je nevjerovatno. Znao sam da će ovo vrijeme doći kad-tad. Molim Boga da Salah ostane u Fiorentini, a prema svemu sudeći hoće.

Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
Ja molim Boga da nekako predje u RomuPrincipe je napisao/la:Ništa ne prognozirajte, svi znamo da Galliani najveću kartu čuva 31.8. u 23:55![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.