FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
koliko se pisalo nema klauzule, šuplja je valjda oko klauzule 

Novim ugovorom stavlja se nova klauzula? Nek potpise ,nek izmisle nesto,pa nek izvoli Dinamo,**** oh Brozovica su prodali za 10 miliona,ovog bi za 30 .
Zeljeznicar! 1921 !
Višći cijena vrtoglavo raste, ima li nas u njegovom eventualnom transferu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nastupi i dati golovi igraca zeljeznicara

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
4 gola u 8 utakmice, s tim da je jednu ušao 10ak minuta. špic a ne vezni 
#freedženis

#freedženis

Kad pogledaš ovu listu rekao bi da je Dado alfa i omega ove ekipe 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kad pogledaš ovu listu rekao bi da je Dado alfa i omega ove ekipe

a ono fakat možda i jedna od slabijih karika
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Nema veze, neka nam Dade, jedan sut van 16 i to je to . 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
samo što ovu polusezonu nikako nije šutao. a to mu je najjača strana.
Dado bi bio extra igrač da mu nije žao isprljati dres. Treba momku za rođendan uzeti veš mašinu i par kg deterdženta i odma smo 20% jači 

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mozda bas sada sutne u Evropi, kao prosli put.ChWilla je napisao/la:samo što ovu polusezonu nikako nije šutao. a to mu je najjača strana.

Mozda sam ja blesav ali ja od njega ocekujem mnogo vise ove sezone.Mislim da je cak i mnogo bolje igrao u prvom dijelu a onda je osjetio pritisak sa tribina i prilicno sam siguran da ga to koci jer mi izgleda onako bojazljiv a bez potrebe momcina citava.Zato se nadam da je pregulio te neke musice i da krene da igra jer se i ove sezone moglo primjetiti pogotovo pred kraj da je radio na duel igri i da primjeti svoje nedostatke.salle86 je napisao/la:Dado bi bio extra igrač da mu nije žao isprljati dres. Treba momku za rođendan uzeti veš mašinu i par kg deterdženta i odma smo 20% jači
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovo ce za njega, po mom misljenju, biti kljucna sezona. Sada treba da pokaze zasto ga mnogi strucni ljudi smatraju velikim talentom i zasto dobija priliku.I vjerujem da ce nam i pokazati sav svoj talenat
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ove brojke za dadu malo zavaravaju, stvarno izgleda da je nas playmaker jer ima najvise utakmica na ledjima u veznom redu, ali treba uzeti u obzir da je od tih 49 utakmica, samo 23 poceo kao starter, cak 26 puta je ulazio...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pile,znaš li išta za malog zerica kad će potpisati? Zašto je ovaj dogan otišao
Trebao bi potpisati ne znam kad.Doganovi stavovi i stavovi kluba se razilaze pa se valjda odlucili na prijateljski i miran razlaz.CARSON je napisao/la:Pile,znaš li išta za malog zerica kad će potpisati? Zašto je ovaj dogan otišao
Hvala pasa samo ovaj mali da potpiše siguran sam da će biti igracinapile87 je napisao/la:Trebao bi potpisati ne znam kad.Doganovi stavovi i stavovi kluba se razilaze pa se valjda odlucili na prijateljski i miran razlaz.CARSON je napisao/la:Pile,znaš li išta za malog zerica kad će potpisati? Zašto je ovaj dogan otišao
- champions1921
Po jutrosnjem treningu utakmicu protiv Maltezana bi trebala poceti ova ekipa:

Igrali su na skracenom terenu pa je to vise izgledalo kao da igraju u formaciji 4-5-1.. Po onom sto sam vidio jedina Odina nedoumica je ko ce ispasti iz prvih 11 izmedju Blagojevica, Amira i Dade. Na tim pozicijama se jedino rotiralo kada je prvih 11 u pitanju..
Memija odvojeno trenirao zbog lakse povrede..

Igrali su na skracenom terenu pa je to vise izgledalo kao da igraju u formaciji 4-5-1.. Po onom sto sam vidio jedina Odina nedoumica je ko ce ispasti iz prvih 11 izmedju Blagojevica, Amira i Dade. Na tim pozicijama se jedino rotiralo kada je prvih 11 u pitanju..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 27 jun 2015, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Memija samo mjesto Livaje i to je to.champions1921 je napisao/la:Po jutrosnjem treningu utakmicu protiv Maltezana bi trebala poceti ova ekipa
Po onom sto sam vidio jedina Odina nedoumica je ko ce ispasti iz prvih 11 izmedju Blagojevica, Amira i Dade. Na tim pozicijama se jedino rotiralo kada je prvih 11 u pitanju..
Nadam se da kod Memije nece biti nista ozbiljno, ali hajde, moze i Livaja protiv amatera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.