Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bad_boy
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 17:44

Mjondalen - Moss 1
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 17:50

Los dan danas pravo,ostao mi jos samo jedan tiket al i njega promasujem na RUbinu 1&2-3.Moracemo sada jedan vecernji pa neka bude kao sinoc.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 apr 2010, 17:52

Odigrao sam Glata-Bursaspor 2 ...pa sta bude 4.45 :mrgreen:
A C A B !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 17:56

Everton u 90-oj za 2:1 cale mi sada jos samo ceka Partizana 2 i Galatu 1.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 18:06

Teramo - Scavolini-Spar 1

Hamburg-Ciudad Real 11:8 poluvrijeme :evil:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 18:09

Što volim kad ovako prolaze parovi - izjednačujući gol Evertona bio autogol, a pobjedonosni u 90. minutu iz penala. :mrgreen: Na sistemu u fiksu ostali Roma i Virtus, ako dođu biće keka. 8-)

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 25 apr 2010, 18:14

hajde majorka imate čitavo drugo poluvrijeme čovjeka više de zabite da ne spominjem onaj penal 8-) 8-)

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 25 apr 2010, 18:20

zna li se koliki je rezultat na tekmi cukaricki:smederevo ???

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 18:21

aleksandarhz je napisao/la:zna li se koliki je rezultat na tekmi cukaricki:smederevo ???
Kraj 0:0

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 25 apr 2010, 18:24

Verdasco pobjedio ma normala :) ...a onaj Čukarički zicer dana :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

fuj smješne Balkanske lige.
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 25 apr 2010, 18:26

**** ga cukaricki sjeba me na dvaa listica....

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 25 apr 2010, 18:29

Čestitam Morećambeu i drugim koji su igrali na Verdaska. ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 18:35

Toluca - Puebla 1

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 18:47

Mallorca gubi sa igracem vise :evil: :evil:

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 25 apr 2010, 18:49

Mallorca - Malaga 0:1 jašta samo lagano ccc nema druge neko samo kontrirani svim "zicerima","dojavama","favoritima"...imam osjecaj da bi se tako više uzelo nego ovako cc nemam rijeci.
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 20:01

Ovo danas je drama prava.Cuka,Galata,Napoli :evil: :( :cry: boze sacuvaj.
Za veceras jos jedan

Santo-Andre-Santos 3+
Cobreal-La Serena 2+
Detroit-Phoenix kp1
Hamilton-manitoba kp1
Texas-Detroit 1
Chicago-Seatlle 1

dzekooo93
Kontakt:

Post Postao/la dzekooo93 » 25 apr 2010, 20:07

Moj listic za danas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

As Rom - Sampdoria 1... 1,50
Rosenborg - Lillestrom 1 ... 1,60
Naval - Braga 2....1,45

10 = 33 ;) ;) ;)
Najbolje vako
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2010, 20:10

Skini se sa mene ozb.ti kazem,previse se pravis pametan,ja ne vidim da je ovo tvoja tema,ti ovdje samo dodjes provociras,nista drugo i ne znas pecinaru,samo si se mene uhvatio na ovoj temi,jel ti to smeta sto ja pogadjam,ocigledno da smeta,jer jedino se ti ovdje bunis,neznalico.Suti nekad,ne uzimam te u usta,nemoj ni ti meni,samo napadas ko god sta da pogodi,bolje nekad suti engo sta pricas bezveze.I radicu na ovoj temi sta ja hocu,ti si ovdje NIKO I NISTA,tako da psst .. :lol: koliko vidim jucer ti nista ne postavi na temi,i samo dodjes navecer napadas,ko kukavica .
De*ilu smiri se.. ;)
Nije ti niko DE*ILU rekao da ne postavljas nista, niti sam ti rekao bilo sta vezano za tvoje pogadjanje ili ne-pogadjanje, zamolio sam te da pises skupa sve parove jer tusis temu i samo tvoje postove citam, ne mogu tudje ni da vidim od tvojih.
Boli me ku*ac jesi li pogodio ili ne, i boli tebe hocu li ja postaviti koji par (ako ti nesto znaci dobio sam sinoc 120KM a sada cekam Tenerife da da gol i dobicu jos 75)..
Ja samo kazem da smaras mene, i zamolio sam te da stavis sve u jedan post, a tvoja je stvar i kretenizam da li ces da nastavis tako..
Nisam dolazio po danu jer sam bio vani cijeli dan, kao sto je vecina subotom vani..
Ako sam ti spomenuo tvoju prolaznost je*i me odmah, ali nisam tako da nemoj da vrijedjas de*ilu..
Ajd cao..
Ljubi te opet tvoj Baja.. samo se nemoj sikirati.. :oops: :oops:
P.S. Previse koristis rijec "napada".. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 25 apr 2010, 20:16

Imal ovdje moderatora ja kada sam god usao na ovu temu dva se lika prepiru obicni bolesnici de ih maloo banujte da se smire Tu se ubjedjuju ko gusi temu a svoji svadjama to rade istovremeno.Predjite na pp pa razmijenite svoje stavove i svoja gledista kladionice

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 25 apr 2010, 20:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Skini se sa mene ozb.ti kazem,previse se pravis pametan,ja ne vidim da je ovo tvoja tema,ti ovdje samo dodjes provociras,nista drugo i ne znas pecinaru,samo si se mene uhvatio na ovoj temi,jel ti to smeta sto ja pogadjam,ocigledno da smeta,jer jedino se ti ovdje bunis,neznalico.Suti nekad,ne uzimam te u usta,nemoj ni ti meni,samo napadas ko god sta da pogodi,bolje nekad suti engo sta pricas bezveze.I radicu na ovoj temi sta ja hocu,ti si ovdje NIKO I NISTA,tako da psst .. :lol: koliko vidim jucer ti nista ne postavi na temi,i samo dodjes navecer napadas,ko kukavica .
De*ilu smiri se.. ;)
Nije ti niko DE*ILU rekao da ne postavljas nista, niti sam ti rekao bilo sta vezano za tvoje pogadjanje ili ne-pogadjanje, zamolio sam te da pises skupa sve parove jer tusis temu i samo tvoje postove citam, ne mogu tudje ni da vidim od tvojih.
Boli me ku*ac jesi li pogodio ili ne, i boli tebe hocu li ja postaviti koji par (ako ti nesto znaci dobio sam sinoc 120KM a sada cekam Tenerife da da gol i dobicu jos 75)..
Ja samo kazem da smaras mene, i zamolio sam te da stavis sve u jedan post, a tvoja je stvar i kretenizam da li ces da nastavis tako..
Nisam dolazio po danu jer sam bio vani cijeli dan, kao sto je vecina subotom vani..
Ako sam ti spomenuo tvoju prolaznost je*i me odmah, ali nisam tako da nemoj da vrijedjas de*ilu..
Ajd cao..
Ljubi te opet tvoj Baja.. samo se nemoj sikirati.. :oops: :oops:
P.S. Previse koristis rijec "napada".. 8-)
Ja tebe nisam nigdje vrijedjao,necu da spadam na tvoj seljacki nivo.I ti smaras mene sa to tvojom pricom nekom itd.Jel tvoja tema ??? Imam pravo da radim sta ja hocu,nemozes mi ti zabranit,pa ako dobijas sto ne postavis parove,sa svim podjelis,kad vec glumis dobricinu.Previse smaras sa tvojom pricom oko mojih postova,to nije tvoja stvar,al ocigledno nesto nije uredu sa tobom,posjeti malo psihijatra,dobro bi ti doslo ;) kazem za tvoje dobro,jer vidi se da si ostecen,nisam te ni uzeo u usta sam si vec poceo napadat na moje postove,kako ti smetaju,ako ti smeta zaobidji,ne obaziri se,nastavi dalje,al ne pametni mora odgovorit na sve.

@ Gluposti

reci ovom pametnom da prestane me bezveze napadat,i govorit sta bi ja trebao radit na ovoj temi,toliko od mene
Zadnja izmjena: bad_boy, dana/u 25 apr 2010, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.