Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
EDIT: Greska, nije to taj, izvinjavam se.alan_kardec je napisao/la:Oploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
ps...Semjon Milosevic je bukvalno oteo malog Rijada iz saka Vladavica koji je fol polago neka prava na malog a nije imo nikakav ugovor sa njim
Da taj srpski golman nije Saša Stamenković, nekada branio u Zvezdi, sad je Nefčiju?
Borjan je potpisao za Ludogorec početkom juna, na njega slobodno ne računajte.
A tako sam zelio da budem amonimanBosnianKingdom je napisao/la:Ko radi na tome?obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
Ne ozb de ko si,sta si,odakle si? Hahahaobiteljskicovjek je napisao/la:A tako sam zelio da budem amonimanBosnianKingdom je napisao/la:Ko radi na tome?obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
Kralju ja ti nista nisam napisao, a nesto kontam da si mislio na meneOploditelj je napisao/la:Lilicum ,ne vadi se sada. kada sam reko da celzi hoce da mi bar pola plate delacove placamo , reko si Allaha ti ne pricaj,,,,ko da je njima stalo za 7.500 eura...sad se vadis i jos vise provaljujes...a ja ti opet kazem ako delac ne dodje samo ce to biti razlog i nista vise
sa ovim moja diskusija sa tobom prestaje
Ma neće može Piric za CL bolje onda OštrogSiouxLukavac je napisao/la:Sad kad se neki insajder sjeti Pirića i kad krene prica ponovo, al neka, samo nek se pise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Plakalo je u prošloj sezoni dobio priliku u tri utakmice i to sve u Kupu. Protiv protivnika koji i nisu izbiljno izgledali na terenu, tako da i ako se desi neki kiks to nije rezultat ne znanje i nekvaliteta nego opuštanja u datom trenutku.FrancescoTotti je napisao/la: Plakalo je dobijao par prilika kod Mehe i u svakoj utakmici je imao kiks. Jest da je on mlad, al ne znam, bar ja u njega ne polazem previse nade.
Za ligu prvaka, odnosno za kvalifikacije, ima Oštraković. Mi smo se malo isprepadali još iz ere Bandovića pa vjerujemo samo Delaču ili nekom drugom strancu. Oštri je dobar golman.Ajax je napisao/la: A liga prvaka ??
A tako sam zelio da budem amonimanobiteljskicovjek je napisao/la:Ko radi na tome?
http://www.transfermarkt.de/bojan-saran ... eler/36845Ajax je napisao/la:Evo pregledao samo skoro sve golmane kojima je istekao ugovor. I preko 90% **** nevalja milo receno. Ili nisu igrali po par godina ili losi klubovi. Jedini koji zadovoljava nase uslove je ovaj golman i ujedno je najskuplji golman bez ugovora od njih preko 100.
Solidni klubovi iskusan. Doduse ima 33 godine samo golmani neki brane i do 35,36,37 godina i to jako dobro. Za jednu sezonu bi mogao proci. Sest nastupa sa Srbiju i jedan za S i CG. Svi ostali golmani su tanki. Izgleda da je golmana pravo zajebano pronaci osim da ga konkretno platis i otkupis ugovor ili ga sam proizvedes. Skoro da nema golmana da valja a da je bez kluba.
http://www.transfermarkt.de/vladimir-di ... eler/19702
Naravno idealno bi bilo dovesti Delaca kojeg ja vidim kao buduceg reprezentativca i vrhunskog golmana samo je problem sto je bar duplo skuplji od drugih golmana. I nije mi jasno zar njemu ne istice ugovor sa Chelsea-om poslje ove sezone. Znaci ako ostane sa nama nas je igrac osim ako mu oni nisu vec produzili ugovor,
Mogli bi ovog dovest na 2+ godine mlad je jos a prema ovome izgleda jako dobar i iskusan a sigurno je puno jeftiniji od Delaca. Kad bi Delac malo smanjio prohtjeve ali **** ga.
E JBGAjax je napisao/la:Mogli bi ovog dovest na 2+ godine mlad je jos a prema ovome izgleda jako dobar i iskusan a sigurno je puno jeftiniji od Delaca. Kad bi Delac malo smanjio prohtjeve ali **** ga.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fera, fks74, Google Adsense [Bot], soe i 62 gosta.