FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jun 2015, 22:16

:rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 22:18

alan_kardec je napisao/la:
Oploditelj je napisao/la:Nema nista od Borjana , a ako Delac ne dodje imamo soluciju u jednom srbijanskom golmanu koji trenutno brani u azerbejdjanu , nisam siguran koji je klub.
ps...Semjon Milosevic je bukvalno oteo malog Rijada iz saka Vladavica koji je fol polago neka prava na malog a nije imo nikakav ugovor sa njim

Da taj srpski golman nije Saša Stamenković, nekada branio u Zvezdi, sad je Nefčiju?

Borjan je potpisao za Ludogorec početkom juna, na njega slobodno ne računajte.
EDIT: Greska, nije to taj, izvinjavam se.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 26 jun 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 jun 2015, 22:21

BosnianKingdom je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
Ko radi na tome?
A tako sam zelio da budem amoniman :D

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 26 jun 2015, 22:25

Lilicum ,ne vadi se sada. kada sam reko da celzi hoce da mi bar pola plate delacove placamo , reko si Allaha ti ne pricaj,,,,ko da je njima stalo za 7.500 eura...sad se vadis i jos vise provaljujes...a ja ti opet kazem ako delac ne dodje samo ce to biti razlog i nista vise
sa ovim moja diskusija sa tobom prestaje

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jun 2015, 22:28

obiteljskicovjek je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Radim na tome da Mateja posaljem u Ludog. a Borjana dovedem na posudbu. Nista jos nije gotovo dok se ne potpise.
Ko radi na tome?
A tako sam zelio da budem amoniman :D
Ne ozb de ko si,sta si,odakle si? Hahaha :sick:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sabrine mi moje!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 jun 2015, 22:32

Oploditelj je napisao/la:Lilicum ,ne vadi se sada. kada sam reko da celzi hoce da mi bar pola plate delacove placamo , reko si Allaha ti ne pricaj,,,,ko da je njima stalo za 7.500 eura...sad se vadis i jos vise provaljujes...a ja ti opet kazem ako delac ne dodje samo ce to biti razlog i nista vise
sa ovim moja diskusija sa tobom prestaje
Kralju ja ti nista nisam napisao, a nesto kontam da si mislio na mene

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 22:34

De ba @ljiljane nemoj se sad vadit'. :nene: :nedam:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jun 2015, 22:37

Sad kad se neki insajder sjeti Pirića i kad krene prica ponovo, al neka, samo nek se pise :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jun 2015, 22:40

SiouxLukavac je napisao/la:Sad kad se neki insajder sjeti Pirića i kad krene prica ponovo, al neka, samo nek se pise :D

Ma neće može Piric za CL bolje onda Oštrog
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jun 2015, 22:42

FrancescoTotti je napisao/la: Plakalo je dobijao par prilika kod Mehe i u svakoj utakmici je imao kiks. Jest da je on mlad, al ne znam, bar ja u njega ne polazem previse nade.
Plakalo je u prošloj sezoni dobio priliku u tri utakmice i to sve u Kupu. Protiv protivnika koji i nisu izbiljno izgledali na terenu, tako da i ako se desi neki kiks to nije rezultat ne znanje i nekvaliteta nego opuštanja u datom trenutku.
Da je Emir dobijao više prilke i pravio neke nerazumljive kikseve ja bih to razumio ali nije. Njegove greške su sitne i plod su neiskustva i treme jer su tada sve oči bile uperene u njega i logično je da mladići tu malo podlegnu.
Ja vjerujem da je on kvalitetan golman kome treba malo utakmica da stekne rutinu. Ne kažem da treba biti prvi golman ali treba dobiti malo više prilike.
Ajax je napisao/la: A liga prvaka ??
Za ligu prvaka, odnosno za kvalifikacije, ima Oštraković. Mi smo se malo isprepadali još iz ere Bandovića pa vjerujemo samo Delaču ili nekom drugom strancu. Oštri je dobar golman.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 jun 2015, 22:43

Ko radi na tome?[/quote]
A tako sam zelio da budem amoniman :D[/quote]
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:[/quote]
Ja sam glavni za trasfer politiku u nasem klubu (TITAMI) i ako ovo zavrsim imam 4 baklave od tebe ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2015, 22:45

Evo pregledao samo skoro sve golmane kojima je istekao ugovor. I preko 90% **** nevalja milo receno. Ili nisu igrali po par godina ili losi klubovi. Jedini koji zadovoljava nase uslove je ovaj golman i ujedno je najskuplji golman bez ugovora od njih preko 100.
Solidni klubovi iskusan. Doduse ima 33 godine samo golmani neki brane i do 35,36,37 godina i to jako dobro. Za jednu sezonu bi mogao proci. Sest nastupa sa Srbiju i jedan za S i CG. Svi ostali golmani su tanki. Izgleda da je golmana pravo zajebano pronaci osim da ga konkretno platis i otkupis ugovor ili ga sam proizvedes. Skoro da nema golmana da valja a da je bez kluba.
http://www.transfermarkt.de/vladimir-di ... eler/19702

Naravno idealno bi bilo dovesti Delaca kojeg ja vidim kao buduceg reprezentativca i vrhunskog golmana samo je problem sto je bar duplo skuplji od drugih golmana. I nije mi jasno zar njemu ne istice ugovor sa Chelsea-om poslje ove sezone. Znaci ako ostane sa nama nas je igrac osim ako mu oni nisu vec produzili ugovor,
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 jun 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jun 2015, 22:52

obiteljskicovjek je napisao/la:Ko radi na tome?
A tako sam zelio da budem amoniman :D[/quote]
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:[/quote]
Ja sam glavni za trasfer politiku u nasem klubu (TITAMI) i ako ovo zavrsim imam 4 baklave od tebe ;)[/quote]
Ma imaš cijelu tepsiju baklave ui pleh hrumasica
Sabrine mi moje!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 26 jun 2015, 22:56

ima rezervna opcija ako delac ne ostane,,,opusteno

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 22:57

Ajax je napisao/la:Evo pregledao samo skoro sve golmane kojima je istekao ugovor. I preko 90% **** nevalja milo receno. Ili nisu igrali po par godina ili losi klubovi. Jedini koji zadovoljava nase uslove je ovaj golman i ujedno je najskuplji golman bez ugovora od njih preko 100.
Solidni klubovi iskusan. Doduse ima 33 godine samo golmani neki brane i do 35,36,37 godina i to jako dobro. Za jednu sezonu bi mogao proci. Sest nastupa sa Srbiju i jedan za S i CG. Svi ostali golmani su tanki. Izgleda da je golmana pravo zajebano pronaci osim da ga konkretno platis i otkupis ugovor ili ga sam proizvedes. Skoro da nema golmana da valja a da je bez kluba.
http://www.transfermarkt.de/vladimir-di ... eler/19702

Naravno idealno bi bilo dovesti Delaca kojeg ja vidim kao buduceg reprezentativca i vrhunskog golmana samo je problem sto je bar duplo skuplji od drugih golmana. I nije mi jasno zar njemu ne istice ugovor sa Chelsea-om poslje ove sezone. Znaci ako ostane sa nama nas je igrac osim ako mu oni nisu vec produzili ugovor,
http://www.transfermarkt.de/bojan-saran ... eler/36845

:hmmmmm:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 jun 2015, 23:04

Maslać na kraju zavrsi u Osijeku :D

Ostrakovic nije los golman ali nama treba kvalitetniji, siguran sam da su nasi kao sto @farukzidane kaze nasli zamjenu u slucaju da Delac otpadne .
Ti si opet šampion !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2015, 23:05

Mogli bi ovog dovest na 2+ godine mlad je jos a prema ovome izgleda jako dobar i iskusan a sigurno je puno jeftiniji od Delaca. Kad bi Delac malo smanjio prohtjeve ali **** ga.

[youtube][/youtube]

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 23:10

Ajax je napisao/la:
Mogli bi ovog dovest na 2+ godine mlad je jos a prema ovome izgleda jako dobar i iskusan a sigurno je puno jeftiniji od Delaca. Kad bi Delac malo smanjio prohtjeve ali **** ga.

[youtube][/youtube]
E JBG

http://www.****.com/vesti/zvezd ... nov/109080

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jun 2015, 23:12

Nemojte biti pohlepni... Dobili smo ono sto smo cekali 6mjeseci.. Stopera, i to jako dobrog stopera...

Cim smo dobili stopera, odma nesta drugo trazimo, zahtjevamo, itd..

Ja mislim da Ostrakovic moze dobrog posla napraviti na golu, kao i ostali igraci..
Bitno da vjerujemo u pobjedu i pozitivan rezultat, i da igraci igraju jesan za drugog..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2015, 23:16

@hilmo Plakala, Mihojevica, Andjusica, Kobiljar mozda cak Kovacevica posudit u nekog premijerligasa pod uslovom da ce igrati bar preko 50% utakmica. Predobri su to igraci da igraju Federalnu. Ali ako nemoze Premijer ligu onda bolje i Federalnu nego da sjede na klupi. Njima treba iskustvo. Treba nam neki partnerski klub Velez, Travnik, Mladost ili neki drugi koji ce razvijat nase mlade igrace i poslje ih prikljucit ili prodat. Jako malo mladih igraca se moze bez nekog iskustva sa 17,18 godina ravnopravno prikljucit seniorima i pokazat svoj maksimum. Posebno jer je u Sarajevu puno veca konkurencja nego u drugim klubovima i nece dobiti toliko prilika kao sto bi u svim ostalim klubovima Premijer lige.

@sabinho
Znaci uze ga Zvezda eto ti jos jedan znak da valja :(
Samo da se ne zajebemo sa ovim cekanjem na Delaca pokupise drugi klubovi sve sto valja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera, hase73 i 54 gosta.