FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daj te jedan glas i za gol Sadikovica da ne bude na 0 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nazalost jos jedan veliki Manijak i Zeljovac nas je napustio. Jedan od najvaznijih clanova grupe u vrijeme stabilizovanja grupe. Veliki udio je imao u pravljenju stranice i foruma tm. Na Jugu tvoje mjesto ostaje prazno, cuvacemo ga casno.. Rahmet Ti dusi.. Aner Selamovic
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kupiti ga ne možeš, uložiti možeš.ulinsky je napisao/la:Mandarić: Možda kupim Želju!
http://mondo.ba/a577976/Sport/Fudbal/Am ... znica.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:Daj te jedan glas i za gol Sadikovica da ne bude na 0

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dobro, do zakona o sportu. Terminologiju znamo, dakle istraživali smo. Pozdravljaš li ovo, jer očigledno da se furanjem na omladinu i sl samo pravi razlika između jednog i drugog SA kluba. Želji hitno treba kapital.
Kolko je tvoje u eventualnom transferusuper je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Daj te jedan glas i za gol Sadikovica da ne bude na 0glasao

-
- Kontakt:
Ima ulagaca, kako nema, otimaju se. Nista ni od Joce pih
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
joco će ti najvjerovatnije u borac da se može ufatit noge kad hoćemukitmovac je napisao/la:Ima ulagaca, kako nema, otimaju se. Nista ni od Joce pih
Zar nije Bajić dao Radniku gol makazicama ?
Protiv Drine zabio gol, kad smo igrali u Zvorniku..lazar je napisao/la:Zar nije Bajić dao Radniku gol makazicama ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije.Drini 100%.Glasam za taj gol usput receno.lazar je napisao/la:Zar nije Bajić dao Radniku gol makazicama ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
uđite šefe, samo uđiteTrenutno korisnika/ca: droba, jovanmaksimovic, milomirodovic i 43 gosta.

da nije aldin sa još jednim nikomChWilla je napisao/la:uđite šefe, samo uđiteTrenutno korisnika/ca: droba, jovanmaksimovic, milomirodovic i 43 gosta.

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Nakon odlaska Bucana, Stanica, Colica i Hasanovica, samo tri igraca u trenutnom kadru Zeljeznicara su duze od dvije godine u seniorskom timu. Damir Sadikovic je dosao iz juniora na proljece 2013. (odigrao prvu utakmicu protiv Radnika). Prije pocetka sezone 2012/2013 trenutni golman Antolovic je dosao u zeljeznicar i odigrao iste sezone sve utakmice u sezoni (41). Ali igrac sa najduzim stazom u nizu u klubu je trenutno Josip Kvesic, koji je na ljeto 2011. dosao u Zeljeznicar, gdje je odrigao 35 od 43 utakmice. Prva utakmica je bila protiv Maccabija na Kosevu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ima li gdje potvrde da ce face prenositi utakmicu?
Jel Kvesa blizu 100 ? Mislim po mom da je tu negdje oko 100 tekmi..jovanmaksimovic je napisao/la:Nakon odlaska Bucana, Stanica, Colica i Hasanovica, samo tri igraca u trenutnom kadru Zeljeznicara su duze od dvije godine u seniorskom timu. Damir Sadikovic je dosao iz juniora na proljece 2013. (odigrao prvu utakmicu protiv Radnika). Prije pocetka sezone 2012/2013 trenutni golman Antolovic je dosao u zeljeznicar i odigrao iste sezone sve utakmice u sezoni (41). Ali igrac sa najduzim stazom u nizu u klubu je trenutno Josip Kvesic, koji je na ljeto 2011. dosao u Zeljeznicar, gdje je odrigao 35 od 43 utakmice. Prva utakmica je bila protiv Maccabija na Kosevu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
92 utakmice (88 kao starter, 12 puta izmjenjen)... ukupno 7713 minute na terenu, 4 zuta kartona, 1 gol, 4 asistencijeMinjore je napisao/la:Jel Kvesa blizu 100 ? Mislim po mom da je tu negdje oko 100 tekmi..jovanmaksimovic je napisao/la:Nakon odlaska Bucana, Stanica, Colica i Hasanovica, samo tri igraca u trenutnom kadru Zeljeznicara su duze od dvije godine u seniorskom timu. Damir Sadikovic je dosao iz juniora na proljece 2013. (odigrao prvu utakmicu protiv Radnika). Prije pocetka sezone 2012/2013 trenutni golman Antolovic je dosao u zeljeznicar i odigrao iste sezone sve utakmice u sezoni (41). Ali igrac sa najduzim stazom u nizu u klubu je trenutno Josip Kvesic, koji je na ljeto 2011. dosao u Zeljeznicar, gdje je odrigao 35 od 43 utakmice. Prva utakmica je bila protiv Maccabija na Kosevu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- samogrbavica
- Kontakt:
Ja sam sjedio s Fedjom juce on kaze da ne zna nista da ce se prenositi utakmica s Malte.roleeee je napisao/la:Ima li gdje potvrde da ce face prenositi utakmicu?
KHAJ PRICE
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Kajkutenjoyer, mavi, tiagofaria25 i 52 gosta.