Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

thekoplegend
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la thekoplegend » 26 jun 2015, 20:25

Aberdeen sign Liverpool keeper Danny Ward on season loan
http://www1.skysports.com/football/news ... eason-loan

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jun 2015, 20:26

Prva prodaja: Coates u Sunderland za 4m funti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2015, 20:27

Davide Zappacosta nova meta,desni bek Atalante i mladi reprezentativac Italije....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jun 2015, 20:33

Nisam upoznat sa Zapacostom, osim cinjenice da je igrao za U-21 sad na prvenstvu.
Manquillo ide, Glen vec otisao tako da tu ostaju Clyne i Wisdom.Wisdom bi mogao opet na neku pozajmicu ako se dovede ovaj.
Sa lijeve strane je Moreno siguran a očekujem Joseovu prodaju.Pretpostavljam da će Flano pokrivati lijevu stranu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 26 jun 2015, 21:36

gaston je napisao/la:Pretpostavljam da će Flano pokrivati lijevu stranu.
Dabogda da mi Flanu vidimo do drugog dijela sezone. Nakon treće operacije koljena krajem aprila mu je prognozirano najmanje šest mjeseci oporavka.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 26 jun 2015, 22:05

Paradajz je napisao/la:
BigAndy je napisao/la:Nezz, meni je ovaj Bacca preskup za svoje godine. Jest da treba neko iskusan ali ne vrijedi toliko. 15m maksimum i to eura.
Za ovaj novac, ne mozes da dovedes ni back up napadaca za back up Sturridgea, kamoli evropski priznatog strelca, koji se vec dokazao u EL i Spaniji.

Benteke nije losa opcija, ali nije ni dobra, problem je to sto je nuzna. Bacca ili on, nema nekog treceg izbora, hajd' navesti Lacazettea, mada ja stvarno ne znam koliko je on realan i da li je na prodaju uopste.
Kakav Lacazette, budimo realni.
Dokazan, ja evo prvi put cuo za njega nakon finala el. I vecina njegovih golova su iz penala ili u stilu Pipo Inzagija...
Kako god 21 m funti je puno za igraca koji ce sada imati 29 god.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2015, 22:10

Meni se sviđa sto smo ovo ljeto, koje jos nije ni pocelo sto se transfer roka tice, rijesili sve bez previse buke i natezanja dok je proslih sezona bio haos sto se tice transfera. Niko nije ni bio zadovoljan igracom i cijenom istog dok evo sad svima pase :thumbup:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 26 jun 2015, 23:55

Clyne će biti odlično pojačanje (nadam se da je to gotovo). Kontam da bi mogli igrati nešto ovako iduće sezone. Henderson i Can nazad, a Coutinho i Firmino sa dosta slobode i iza dva napadača. Već imamo Sturridgea, Ingsa i Origija, ali ako cemo ovako igrati treba jos jedan, a ja se nadam da će to biti Bacca ili neko takvog tipa. Od Ingsa očekujem dosta, i od Firmina pogotovo. Milner bi mogao mijenjati sve u veznom redu, ali i Clynea i dosta će igrati sigurno, ali mislim da neće biti dio udarne postave. Sterling komotno u ovakvoj postavci moze otici, a te pare iskoristiti za dobrog DM-a, jer ne može Can odigrat 50 utakmica. Nadao sam se i dovođenju nekog dobrog štopera, ali izgleda da neće biti ništa od toga. A i nema baš štopera za koje vrijedi dati neke ozbiljne pare, pa je ok što su doveli Gomeza kao talenta. Vraća se i Ilori sa posudbe, tu su Kolo i Lovren kao rezerve, a i s Clyneom smo dobilo mnogo u defanzivi. Po meni je slab desni bek glavni razlog loše odbrane prošle sezone.

slika

Bogdan je valjda dobra zamjena za Mignoleta, mada bih volio da smo doveli nekog kvalitetnijeg od Simona (npr. Begovica) za prvog golmana.
Milner sasvim solidno može igrat na beku, a i Flannagan ce se nekad oporavit, može nekad i Kolo. Lijevo će Enrique biti rezerva.
Na štoperima rezerve Ilori, Lovren, Kolo.
U vezi Allen, Milner, Lallana, Ibe i valjda još neki CM/DM dođe.
Naprijed bi rezerve bili Ings i Origi, i eventualno Lambert ako ostane.
Meni ovo zvuči prilično dobro.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 27 jun 2015, 00:33

Povezuju nas sa Adrianom iz Barcelona, ne zna se visina odštete ali po meni nije loš igrač i bolji je od Morena u svakom pogledu...
At the end of the storm there's a golden sky..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 jun 2015, 00:40

EDO299 je napisao/la:Povezuju nas sa Adrianom iz Barcelona, ne zna se visina odštete ali po meni nije loš igrač i bolji je od Morena u svakom pogledu...
Ma i nije Moreno tako loš.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 27 jun 2015, 00:44

Možda se snađe, treba ga tolerasati maximalno, mlad je još, a i prva sezona, većina igrača je podbacila osim Coutinhoa i kapitena..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jun 2015, 01:44

prejako :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2015, 02:46

Benteke izgleda novi igrac Liverpoola 25M funti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 27 jun 2015, 03:21

@PonosTorina izvor? Upravo čitam na twitteru samo se piše kako ćemo poslati ponudu od 25 miliona funti, ni govora o "done dealu".

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2015, 08:00

EDO299 je napisao/la:@PonosTorina izvor? Upravo čitam na twitteru samo se piše kako ćemo poslati ponudu od 25 miliona funti, ni govora o "done dealu".
25M je ja mislim i zadnja ponuda i to je najvise sto ce Villa izvuci sto se tice Bentekea,ja bi licno volio da odbiju i da se okrenemo nekim drugim opcijama....Ubjedjen sam da ce Villa prihvatiti tih 25M 100%...

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 27 jun 2015, 13:52

Ponos Torina je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:@PonosTorina izvor? Upravo čitam na twitteru samo se piše kako ćemo poslati ponudu od 25 miliona funti, ni govora o "done dealu".
25M je ja mislim i zadnja ponuda i to je najvise sto ce Villa izvuci sto se tice Bentekea,ja bi licno volio da odbiju i da se okrenemo nekim drugim opcijama....Ubjedjen sam da ce Villa prihvatiti tih 25M 100%...
Navodno, Villa ne trazi manju ponudu od £35m za Christiana :kafa:

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 27 jun 2015, 14:16

Telegraph javlja kako smo zainteresovani za Hernanesa te da ćemo u narednim danima poslati ponudu za brazilca. Što se tiče Clynea ljekarski pregledi slijedece sedmice javlja Skysports.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 27 jun 2015, 14:18

MorenoATM je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Navodno, Villa ne trazi manju ponudu od £35m za Christiana :kafa:
mogu oni tražit i £45m, ako je klauzula £32.5m neće dobit više ni od kog. ;)

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 27 jun 2015, 14:28

Jay Riley ‏@Jay_78_ 39m39 minutes ago

So it still looks like Big Ben is wanted. All about Villa compromising on the price, we won't pay £32m. But we may pay £25m - £28m. #LFC

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2015, 15:26

Ovo je spisak nekih igraca koje bi volio vidjeti u Liverpoolu : 1. Hakan Calhanoglu, igrac koji je veliki talenat, ima tek 21 godinu
2.Anthony Martial, napadač, 19 godina, veliki potencijal, igra za Monaco, on i Daniel bi u napadu bili paklen tandem
3.Asmir Begović, nema potrebe da objašnjavam ništa vezano za njega, po meni dosta bolji golman od Simona, bez potrebe smo doveli Bogdana
4.Jonathan Tah, stoper, igra za HSV, ima 19 godina, visok 1,92 m, bolji stoper i od Skrtela i od Sakhoa
5.Niklas Süle, stoper, igra za Hoffenheim, on i Tah su po meni 2 najbolja mlada stopera u Njemačkoj, kad bi njih doveli to bi bilo extra

Znači moja postava bi izgledala ovako : GK: Begovic, CD-ovi : Tah i Süle, SD-ovi Clyne i Moreno, veza Can- Henderson, Firmino(Calhanoglu)-Coutinho, i napad Daniel Sturridge, i Anthony Martial
Klupa: Mignolet, Ilori, Lovren, Allen, Milner, Lallana, Ibe,Ings i Origi..
p.s. Svijet je lijep kada sanjamooo, kada sanjamooo :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.