FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li sre uraditi da bude anketa na vrhu stranice? Kao na mnogim drugim temama, ovo ovako sigurno nece ici.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Na zahtjev forumaša, dodana je anekta, koja će trajati sedam dana, pa birajte najbolji gol. Jedan forumaš ima pravo na jedan glas.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bravo za anketu, treba češće ovako šta stavti 

Spasio si temu.insider je napisao/la:Na zahtjev forumaša, dodana je anekta, koja će trajati sedam dana, pa birajte najbolji gol. Jedan forumaš ima pravo na jedan glas.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Dodan je i gol Hadžiahmetovića, zaboravio sam u prvi mah.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bio potpisao ugovor sa nama, ali navodno zbog neke kradje ili nesuglasica u svlacionici je dobio ciste papire zimus. Koliko sam upratio dok je bio u juniorima, igrao je centralnog veznog, dobro barata sa loptom. Prosle sezone je izasao iz juniora i trenirao je sa prvim timom do zime. Pred Novu godinu je igrao i Hasetov turnir i bio je sa Dzenisom najbolji u Zelji. Od tada mu se gubi svaki trag sto se tice Zelje. Uglavnom dok je bio u juniorima, obecavao je.lovcen16 je napisao/la:Ako moze jedno pitanje vezano za bivseg Zeljinog igraca Dino Haskovic...kakav je vidim da je igrao i za reprezentaciju BIH...Treba da dodje u Slaviju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Colic!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Glasao sam za gol Amira iz jednog jedinog razloga. Dati onakav gol moras biti majstor. Moras biti frajer. Napad je bio za cistu desetku, od Amira do Baje pa do samog gola. Sve je bilo na najvisem nivou. Colin gol je takodjer nesto sto se rijetko vidja ali ono je bio sut. Ne zelim da umanjujem i znacaj gola niti nista ali onaj napad kod Amirovog gola je cista perverzija i za tako nesto moras biti mangup i igracina. Dok ponekad ovi sutevi, prekrsaji i slicno mogu biti dosta sretni. Dobijes takav dodir lopte i zabijes gol koji pa gotovo sigurno nikad vise neces dati u zivotu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Glasao za Čolićev gol, jednostavno zbog svega što se dešavalo na toj utakmici, ogromnog pritiska, nepravde... i na kraju golčina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
19:21
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Amirov je najljepši, definitivno
- corleone87
- Kontakt:
Željezničaru će u dvomeču protiv Balzan Youthsa posao biti dodatno olakšan.
Naime, malteški klub je ostao bez svog ponajboljeg igrača Gianmarca Piccionija koji se pridružio poljskoj ekipi Koronie Kielce.
Piccioni je u protekloj sezoni na 30 mečeva postigao 15 golova i upisao četiri asistencije.
Intersantno, da je 23-godišnji napadač na probu u Koroniu otišao na vlasititi trošak.
Koje olaksanje
Naime, malteški klub je ostao bez svog ponajboljeg igrača Gianmarca Piccionija koji se pridružio poljskoj ekipi Koronie Kielce.
Piccioni je u protekloj sezoni na 30 mečeva postigao 15 golova i upisao četiri asistencije.
Intersantno, da je 23-godišnji napadač na probu u Koroniu otišao na vlasititi trošak.
Koje olaksanje

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da je on tu, ne znam kako bi prosli 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Glas Čoli,hvala mu za onaj go',hvala mu za onu radost u Gradačcu,hvala mu što nas je ostavio u igri za titulu do zadnjeg kola 
Volim te Željo!

Volim te Željo!
Volim te Željo !
Kakve su ovo malverzacije? Ukidaj glasanje !insider je napisao/la:Dodan je i gol Hadžiahmetovića, zaboravio sam u prvi mah.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Gol skaricama
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Mamba21 i 29 gostiju.