FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 jun 2015, 16:13

wobly92 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Mislim ja se i ne krijem, samo mi onda bilo dosadno :rol:
Nek si ti sezonsku dobio, boli tebe :mrgreen:
Ma dobijem ja svake godine. :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 jun 2015, 16:52

.
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 17:36

Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .

A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv Gorazda :D Bolji od Ivetica Sigurno .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2015, 17:45

RUDARSKA2 je napisao/la:Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .

A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv Gorazda :D Bolji od Ivetica Sigurno .
Pejic bolji od Ivetica :facepalm:
Sloboda Tuzla

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 17:53

fukaratz je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .

Pejic bolji od Ivetica :facepalm:

za klasu ....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2015, 18:00

sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivo :lol: da valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2015, 18:08

čuj bolji od Ivetića :urnebes:

Ivetić ponajbolji igrač Slobode na proljeće :kafa:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 18:11

fukaratz je napisao/la:sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivo :lol: da valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
pa sta ociglednao nisi dobro vidio tih 100 puta ... momak ima 29 nastupa za mladu repku , jedan nastup za A repku , 4 sezone u ceskoj igrao za Brno TAD PRVA LIGA .

I NIJE OTUSTEN neko je sam napustioklub jer nisu ispostovali prvobitni dogovor .

Kompletniji igrac od Ivetica i mnogo koristan , bilo bi dobro da imamo takva dva beka , konkurencija bi bila znatno veca , ovako je Ivetic siguran na svojoj poziciji ....

a zamolit cu te kad meni odgoovaras na komentar izostavi rijec " qurac " ili preskoci moje postove zivota ti ... mojne seljakluka .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jun 2015, 18:12

E svasta, cuj Pejic bolji od Ivetica, dajte ba ljudi sta se izvaljujete vi ko da ne gledate utakmice Slobode. Pejic ne moze papuca okrenut Iveticu i ako mi je drag igrac ali...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jun 2015, 18:12

Odigr'o jednu utakmicu za A reprezentaciju, bio cijele 3 minute na terenu, 2008. godine u prijateljskoj utakmici protiv mrtve Makedonije. :urnebes: Reprezentativac i igrač sila...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 18:14

Chinaglia je napisao/la:čuj bolji od Ivetića :urnebes:

Slobode MOZDA , sto ne znaci i citave lige .... nemam nista protiv Ivetica , konkuencija u Pejicu bi mu dobro dosla ... Pejic ima puno blju karijeru od ivetica , savrsen centarsut , strasan sut .... i uvijek se borio za dres Slobode i onim teskim trenutcima i igrao za kikiriki ....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2015, 18:16

RUDARSKA2 je napisao/la:

Slobode MOZDA , sto ne znaci i citave lige .... nemam nista protiv Ivetica , konkuencija u Pejicu bi mu dobro dosla ... Pejic ima puno blju karijeru od ivetica , savrsen centarsut , strasan sut .... i uvijek se borio za dres Slobode i onim teskim trenutcima i igrao za kikiriki ....
može on doći, nemam ništa protiv, Azmir plaća, ne plaćam ja :D al' on ne bi izbacio Ivetića iz prve postave, nema šanse :D al' kao back up igrač, odličan :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 18:16

ja bi volio Pejica, odlicna lijeva strana, pa nek se njih dvojica tuku, al ne isplati se drzati obojicu
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jun 2015, 18:19

Pejić je zahvalan igrač za rotaciju, treba imati zamjenu ukoliko se Ivetić povrijedi ili bude kartoniran. Ipak, nama sada mora biti prioritet angažovanje desnog beka. Nikako ne smijemo ući u sezonu s Efendićem kao prvom opcijom na toj poziciji.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2015, 18:22

RUDARSKA2 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivo :lol: da valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
pa sta ociglednao nisi dobro vidio tih 100 puta ... momak ima 29 nastupa za mladu repku , jedan nastup za A repku , 4 sezone u ceskoj igrao za Brno TAD PRVA LIGA .

I NIJE OTUSTEN neko je sam napustioklub jer nisu ispostovali prvobitni dogovor .

Kompletniji igrac od Ivetica i mnogo koristan , bilo bi dobro da imamo takva dva beka , konkurencija bi bila znatno veca , ovako je Ivetic siguran na svojoj poziciji ....

a zamolit cu te kad meni odgoovaras na komentar izostavi rijec " qurac " ili preskoci moje postove zivota ti ... mojne seljakluka .
i koliko je minuta odigrao u ceskoj ligi :urnebes: ukupno 126 (4 utakmice):urnebes: za dvije sezone provedene tamo :urnebes: tesko igrat za mladu repku, kad je Dominkovic bio na celu saveza 10 igraca iz Orasja je igralo za reprezentaciju
Sloboda Tuzla

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 18:22

Chinaglia je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

može on doći, nemam ništa protiv, Azmir plaća, ne plaćam ja :D al' on ne bi izbacio Ivetića iz prve postave, nema šanse :D al' kao back up igrač, odličan :thumbup:
OK , Husrefe .... Jel ovde pricamo o Kolasincu ili o Iveticu ?? I nije ovde poenta da neko nekog izbaci iz postave , nego da POJACAMO KONKURENCIJU , a JAKA konkurencija je i ZDRAVA za klub . a mene Pejic i Ivetic kao pojedinci ne zanimaju ... bitno je ono sto je DOBRO ZA KLUB , a nek izbacuje ko koga hoce , to Husref zna !!!

Vjeruj mi borba za mjesto bibila velika .... ginuli bi , bas ko sto ce ginuti ovi nasi napadaci ....

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jun 2015, 18:30

RUDARSKA2 je napisao/la:
OK , Husrefe .... Jel ovde pricamo o Kolasincu ili o Iveticu ?? I nije ovde poenta da neko nekog izbaci iz postave , nego da POJACAMO KONKURENCIJU , a JAKA konkurencija je i ZDRAVA za klub . a mene Pejic i Ivetic kao pojedinci ne zanimaju ... bitno je ono sto je DOBRO ZA KLUB , a nek izbacuje ko koga hoce , to Husref zna !!!

Vjeruj mi borba za mjesto bibila velika .... ginuli bi , bas ko sto ce ginuti ovi nasi napadaci ....
Šta je u ovom trenutku prioritet, dovesti desnog beka gdje nemamo adekvatno rješenje, ili dovoditi lijevog gdje je već Ivetić. Po čemu to Pejić ispade kompletan igrač sa 4 utakmice u Synot ligi, od čega je u dvije igrao po minut. Neke polupartije u Veleži i Slobodi koja je tada mislim igrala federalnu ligu. :lol: 3 minute u A reprezentaciji. Ivetić se bar naigrao u Koperu. :kafa:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2015, 18:32

fukaratz je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

i koliko je minuta odigrao u ceskoj ligi :urnebes: ukupno 126 (4 utakmice):urnebes: za dvije sezone provedene tamo :urnebes: tesko igrat za mladu repku, kad je Dominkovic bio na celu saveza 10 igraca iz Orasja je igralo za reprezentaciju

nemaoj djabe guglat ba .... momak dvije sezone u prvoj ceskoj ligi , preko 10 nastupa imao , od toga pola sezone bio teze povrijedjen a pola na posudbi ... i to sve s svojih 18 godina .

inace momak iz skromne poodice sto smo mogli vidjeti kad su mu RA pomagali u poplavama , i nema sanse da je svoje nastupe u repki KUPIO na neki nacin .

p.s. Mramor druze ... Sloboda u zadnjih 20 godina je rijetko kad imala u ekipi igraca koji je imao te " TRI MINUTE " u dresu reprezentacije , za te 3 minute se krv propisa godinama ... ne dobijes te 3 minute za rodjendan druze .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2015, 18:34

imao si Elmira Kuduzovica ove sezone igrao momak za A reprezentaciju :urnebes: :urnebes:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.