Ma dobijem ja svake godine.wobly92 je napisao/la:Nek si ti sezonsku dobio, boli tebeNYKnicks Fan je napisao/la: Mislim ja se i ne krijem, samo mi onda bilo dosadno
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .
A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv Gorazda
Bolji od Ivetica Sigurno .
A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv Gorazda
Pejic bolji od IveticaRUDARSKA2 je napisao/la:Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .
A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv GorazdaBolji od Ivetica Sigurno .
Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:Pejic bolji od IveticaRUDARSKA2 je napisao/la:Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .
A svi znamo kakav ej Pejic igrac ,bivsi A reprezentativac , mozda nas najbolji igrac u onim teskim danima ... kad se samo sjetim onog TOPA protiv GorazdaBolji od Ivetica Sigurno .
za klasu ....
sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivo
da valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
Sloboda Tuzla
čuj bolji od Ivetića 
Ivetić ponajbolji igrač Slobode na proljeće
pa sta ociglednao nisi dobro vidio tih 100 puta ... momak ima 29 nastupa za mladu repku , jedan nastup za A repku , 4 sezone u ceskoj igrao za Brno TAD PRVA LIGA .fukaratz je napisao/la:sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivoda valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
I NIJE OTUSTEN neko je sam napustioklub jer nisu ispostovali prvobitni dogovor .
Kompletniji igrac od Ivetica i mnogo koristan , bilo bi dobro da imamo takva dva beka , konkurencija bi bila znatno veca , ovako je Ivetic siguran na svojoj poziciji ....
a zamolit cu te kad meni odgoovaras na komentar izostavi rijec " qurac " ili preskoci moje postove zivota ti ... mojne seljakluka .
E svasta, cuj Pejic bolji od Ivetica, dajte ba ljudi sta se izvaljujete vi ko da ne gledate utakmice Slobode. Pejic ne moze papuca okrenut Iveticu i ako mi je drag igrac ali...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Odigr'o jednu utakmicu za A reprezentaciju, bio cijele 3 minute na terenu, 2008. godine u prijateljskoj utakmici protiv mrtve Makedonije.RUDARSKA2 je napisao/la:Ljudi evo slobodan je i Matijas Pejic jedan od boljih igraca Veleza u zadnje dvije sezone , a momak je zavolio slobodu pravo , bilo bi odlicno da pojaca konkurenciju na beku .
Chinaglia je napisao/la:čuj bolji od Ivetića
Slobode MOZDA , sto ne znaci i citave lige .... nemam nista protiv Ivetica , konkuencija u Pejicu bi mu dobro dosla ... Pejic ima puno blju karijeru od ivetica , savrsen centarsut , strasan sut .... i uvijek se borio za dres Slobode i onim teskim trenutcima i igrao za kikiriki ....
može on doći, nemam ništa protiv, Azmir plaća, ne plaćam jaRUDARSKA2 je napisao/la:Slobode MOZDA , sto ne znaci i citave lige .... nemam nista protiv Ivetica , konkuencija u Pejicu bi mu dobro dosla ... Pejic ima puno blju karijeru od ivetica , savrsen centarsut , strasan sut .... i uvijek se borio za dres Slobode i onim teskim trenutcima i igrao za kikiriki ....Chinaglia je napisao/la:čuj bolji od Ivetića
ja bi volio Pejica, odlicna lijeva strana, pa nek se njih dvojica tuku, al ne isplati se drzati obojicu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pejić je zahvalan igrač za rotaciju, treba imati zamjenu ukoliko se Ivetić povrijedi ili bude kartoniran. Ipak, nama sada mora biti prioritet angažovanje desnog beka. Nikako ne smijemo ući u sezonu s Efendićem kao prvom opcijom na toj poziciji.
i koliko je minuta odigrao u ceskoj ligiRUDARSKA2 je napisao/la:pa sta ociglednao nisi dobro vidio tih 100 puta ... momak ima 29 nastupa za mladu repku , jedan nastup za A repku , 4 sezone u ceskoj igrao za Brno TAD PRVA LIGA .fukaratz je napisao/la:sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivoda valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
I NIJE OTUSTEN neko je sam napustioklub jer nisu ispostovali prvobitni dogovor .
Kompletniji igrac od Ivetica i mnogo koristan , bilo bi dobro da imamo takva dva beka , konkurencija bi bila znatno veca , ovako je Ivetic siguran na svojoj poziciji ....
a zamolit cu te kad meni odgoovaras na komentar izostavi rijec " qurac " ili preskoci moje postove zivota ti ... mojne seljakluka .
Sloboda Tuzla
OK , Husrefe .... Jel ovde pricamo o Kolasincu ili o Iveticu ?? I nije ovde poenta da neko nekog izbaci iz postave , nego da POJACAMO KONKURENCIJU , a JAKA konkurencija je i ZDRAVA za klub . a mene Pejic i Ivetic kao pojedinci ne zanimaju ... bitno je ono sto je DOBRO ZA KLUB , a nek izbacuje ko koga hoce , to Husref zna !!!Chinaglia je napisao/la:može on doći, nemam ništa protiv, Azmir plaća, ne plaćam jaRUDARSKA2 je napisao/la:Slobode MOZDA , sto ne znaci i citave lige .... nemam nista protiv Ivetica , konkuencija u Pejicu bi mu dobro dosla ... Pejic ima puno blju karijeru od ivetica , savrsen centarsut , strasan sut .... i uvijek se borio za dres Slobode i onim teskim trenutcima i igrao za kikiriki ....Chinaglia je napisao/la:čuj bolji od Ivetića
Ivetić ponajbolji igrač Slobode na proljećeal' on ne bi izbacio Ivetića iz prve postave, nema šanse
al' kao back up igrač, odličan
Vjeruj mi borba za mjesto bibila velika .... ginuli bi , bas ko sto ce ginuti ovi nasi napadaci ....
-
carsijamosnik
- Kontakt:
Šta je u ovom trenutku prioritet, dovesti desnog beka gdje nemamo adekvatno rješenje, ili dovoditi lijevog gdje je već Ivetić. Po čemu to Pejić ispade kompletan igrač sa 4 utakmice u Synot ligi, od čega je u dvije igrao po minut. Neke polupartije u Veleži i Slobodi koja je tada mislim igrala federalnu ligu.RUDARSKA2 je napisao/la:
OK , Husrefe .... Jel ovde pricamo o Kolasincu ili o Iveticu ?? I nije ovde poenta da neko nekog izbaci iz postave , nego da POJACAMO KONKURENCIJU , a JAKA konkurencija je i ZDRAVA za klub . a mene Pejic i Ivetic kao pojedinci ne zanimaju ... bitno je ono sto je DOBRO ZA KLUB , a nek izbacuje ko koga hoce , to Husref zna !!!
Vjeruj mi borba za mjesto bibila velika .... ginuli bi , bas ko sto ce ginuti ovi nasi napadaci ....
fukaratz je napisao/la:i koliko je minuta odigrao u ceskoj ligiRUDARSKA2 je napisao/la:pa sta ociglednao nisi dobro vidio tih 100 puta ... momak ima 29 nastupa za mladu repku , jedan nastup za A repku , 4 sezone u ceskoj igrao za Brno TAD PRVA LIGA .fukaratz je napisao/la:sta mi koji qurac postavljas klipove kad sam momka gledo 100 puta uzivoda valja ne bi ga otpustili iz Veleza, momak ima dosta nedostataka koje koliko toliko uspije nadoknaditi borbenoscu i to je to
a zamolit cu te kad meni odgoovaras na komentar izostavi rijec " qurac " ili preskoci moje postove zivota ti ... mojne seljakluka .ukupno 126 (4 utakmice):urnebes: za dvije sezone provedene tamo
tesko igrat za mladu repku, kad je Dominkovic bio na celu saveza 10 igraca iz Orasja je igralo za reprezentaciju
nemaoj djabe guglat ba .... momak dvije sezone u prvoj ceskoj ligi , preko 10 nastupa imao , od toga pola sezone bio teze povrijedjen a pola na posudbi ... i to sve s svojih 18 godina .
inace momak iz skromne poodice sto smo mogli vidjeti kad su mu RA pomagali u poplavama , i nema sanse da je svoje nastupe u repki KUPIO na neki nacin .
p.s. Mramor druze ... Sloboda u zadnjih 20 godina je rijetko kad imala u ekipi igraca koji je imao te " TRI MINUTE " u dresu reprezentacije , za te 3 minute se krv propisa godinama ... ne dobijes te 3 minute za rodjendan druze .
imao si Elmira Kuduzovica ove sezone igrao momak za A reprezentaciju

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.