FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 26 jun 2015, 17:00

Legenda kaze da je i Benko bio problematican prije nego je dosao kod nas :D
Izgleda da Sarajevo utice pozitivno na problematicne momke

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 jun 2015, 17:03

Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extra :thumbup: A i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan :kafa:
1946

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 26 jun 2015, 17:12

BitiSrcemVezan je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extra :thumbup: A i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan :kafa:
e to bi vec bilo katastrofalno :o o
iole ozbiljniji klub mijenja garnituru dresova svake godine,tako da se nadam da gospodin hajrulahovic radi na tome i da ce do utakmice sa lehom biti spremni dresovi za novu sezonu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 jun 2015, 17:13

dr.van nostrand je napisao/la:evo ih;
slika
Treba se ibraka slikati sa nasim pulenima :tralala: :tralala:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jun 2015, 17:13

Ma dobra je ova garnitura samo da ima neki upečatljiv detalj npr. Neka bijela linija negdje ili kao kod Man unt one kockice tamnije-svijetlije prije 2 godine bio bi 3 x bolji
Sabrine mi moje!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 jun 2015, 17:17

Prvi put nakon 19 godina pracenja aktivno FCS da se nesikiram za igrace bankrot pojacanje za prodaju naj bolji igraca za 50k km za dresove za sponzore za grupnu fazu ls :) za lopove po skupstini i za buducnost kluba. Jedino sto me jos zulja je sto Tan nepostoji sto pere pare sto je uplatio nepostojeci tan dinu kes na privatni racun hehe. Svasta se pisalo a samo znam dok je kusta i dino na celu FCS da ja necu imat sikirancije. Hvala i Fedi kusturici. Amidza we love you, give $ be happy

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 jun 2015, 17:29

esprit24 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extra :thumbup: A i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan :kafa:
iole ozbiljniji klub mijenja garnituru dresova svake godine,tako da se nadam da gospodin hajrulahovic radi na tome i da ce do utakmice sa lehom biti spremni dresovi za novu sezonu

Eki katastrofalno, šta ima veze i da se ne promijeni... U onih sušnih 7 godina smo svake godine mjenjali nekakve dresove pa bi mi Boga mi draže bilo da smo svake godine ili svake druge uzeli po trofej mjesto što smo mjenjali dresove... A mjenjanje dresova svakako nije stvar šminke u svijetu fudbala, nego marketinga kako bi navijači svake godine kupovali nove dresove. Uostalom, i ako se sad ne bude nova garnitura, biće na zimskoj pauzi sigurno.
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 jun 2015, 17:33

Svi ovi igraci koji dolaze kod nas pocevsi od Mate Jajala, preko Leona,Alispahica, sad Ikande, Stepanov, sve su to nevjerovatno dobri igraci, ali oni su razmislili glavom i vidjeli koliko je Sarajevo ozbiljan klub i kako ih moze vratiti u najbolje lige Evrope. Jajalo igra u Palermu, Husejinovic u Dinamu...Benko, Ikande, Stepanov, Alispahic ce vjerovatno zavrsiti u dobrim klubovima. Zato hvala upravi na svemu sto rade za ovaj klub i dok je njih ovakvih kakvi su, ja se ne bojim za nasu buducnost. I dalje ne mogu da vjerujem da smo mi ovakav klub, a kakvi smo bili, nedo Bog nikome. Zato uzivajmo jer ziivmo u ovoj eri Sarajeva i budimo optimisticni da cemo ove godine igrati EL a aBd za dvije sezone i LP. Sretno 14og.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 26 jun 2015, 17:33

Zip je napisao/la:
Kahric1991 je napisao/la:Pozdrav raja ,čuo sam se sa Barbarićem.Pitao sam ga da li će potpisati ,njegov odgovor:
Pa nije jos sigurno ali da sam blizu dogovora i da ak ne dode do nekog problema trebao bi potpisati...
Al znas kako to ide nije nista gotovo dok se ne uslikas u dresu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Do sada najludji insajder :D
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 14 mar 2016, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

xbox
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 26 jun 2015, 17:33

esprit24 je napisao/la:

Bas ozbiljno klubovi ne mjenjaju dresove svake sezone nego svake druge.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 26 jun 2015, 17:36

Pronašao negdje na netu, pa eto da 'prošaram'.

MEDJUVREMENU NA GRBAVICI:
Sarajevu TA plaća samo charter let, nama m97 dao autobus, para, mesa, fišeka, jogurt, dvije plavuše da ga puše mulaliću dok on pjeva "dodirni mi kolena" tajči i pije kaltenberg

-Diatta bi mogo eksplodirati, prije će nuklearna bomba eksplodirati nego Diatta

-Tan ne postoji, izmislio ga dino, unajmili kineza da ga glumi, rekli mu da se utrpa da bude uvjerljivije, želju kupuju svi, amerikanci, slovenci, šejkovi, **** tana bolje brajlović, on došao uzeti pare iz hudnog Sarajeva, ima nam šta i uzet, mi bar imamo hrenovki ako ništa

-Igrali nam pjetlići cijelu sezonu - realnost prosjek godina u 0,2 u obje ekipe, javljam se dobrovoljno za tal za pampers jer nisu finansijski stabilni, a taman ova dva pojačanja Hodžurdu i Livaju nek zaposle da ih presvlače, jer za lopte nisu

-gradi se mercedes arena, zvaće se Osim vozi mercedes, e da znate da i vozi, vašim parama, ukro 5 mil, rastalio sa žujom, sad pije cappy i dođe na pripreme izdere se na Adžema na utakmici, Odoviću da par savjeta gdje šta potplatiti

-Mi imamo 10 malih sponzora, bolje i to nego generalni, Sarajevo nema samo 2,3 ...ono visitmalesya i Ta, i 64 puta više malih sponzora

-Nemamo poraza, najjača nam ekipa, u biti imaju 6,7 remija, ono u 90 minuti nonšalanto, a nisu ni jednom bili na 1. mjestu od početka sezone ,zamalo im titula izmakla

- 3 years ago : Benjo Čolić, dede mi reprezentativni kalibar, al prvo stana pa on, odu im za 0 km u olimpik i u sportplus kladionicu,zajednička osobina reprezentativci u brzom ispijanju džin tonika i pušenja cigara simultano

- Ta će Benko, ne može krenuti, plaćenik, frajer pretrči ko njihov zadnji vezni, pardon ne posjeduju ga

- Najveći brend u BiH, željo ti je ba đe god kreneš, u biti imaju 1 plakat za utakmicu, duplo manju posjetu, i hiljadu i 23 člana od tog, 4 aktivna, Gredić produžio pred intervju da ne bude ofirno

-Kakav Vukčević i Stepanov, pa oni s Realom igrali, portugal, ovo ono, reprezentativci svojih zemalja, za njih je Uzelac Marko materazzi i nesta u jednom, kad je porto uzelca tražio mi viršle jeli, al on izabro želju jer je to najbolja opcija da se ide iz ove države, realnost, idu im najbolji igrači za dž svake godine jer nemaju platu da im daju

-Dovesće nam Amar šejka, Amar čita i drka **** i kupa se u dolarima i šejkovim i željinim, otvorio kafić daje besplatno cugu, hajmo ga svi obožavati

-Nije nam niko bitan otišo svi ovi što su došli amre mi su bolji od onih što su otišli: Tomić, Čolić, Zeljković, STanić, sve redom najavljivani ko reprezentativci BiH, premećeni sistemi vrijednosti apsolutno, isti ljudi to pišu

- Imamo 42 titule više od vas , kod vas više prašine nego titula, u zadnje dvije sezone nisu bajramski turnir osvojili, a mi 2 titule, al eto biće, niste osvojili 8 godina kontaš, zabravljaju da su bili 11 u ligi kad im nije bilo babuke

-Gledajmo Sarajevo i **** sami sebi majku, to je nasa realnost. jos dugo cemo mi kacit slike sa Newcastlea .
Zadnja izmjena: breskva, dana/u 26 jun 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 jun 2015, 17:38

Nije mi jasno zasto komsije spominjete na ovoj temi ..
Ti si opet šampion !

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 26 jun 2015, 17:40

Bice novi dresovi.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AW: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 26 jun 2015, 17:47

xbox je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
"BitiSrcemVezan" je napisao/la:Meščini da nećemo ni imati novu garinturu ove sezone, neka neka, ova je svakako extra :thumbup: A i da mi je dres ovaj što imam na tekmama i dalje aktuelan :kafa:

druze svi evropski klubovi svske godine mijenjaju dizajn dresa, @lacoste hvala na infu brate

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jun 2015, 17:48

slika
1946

zeljo123
Kontakt:

Post Postao/la zeljo123 » 26 jun 2015, 17:50

breskva je napisao/la:MEDJUVREMENU NA GRBAVICI:
Sarajevu TA plaća samo charter let, nama m97 dao autobus, para, mesa, fišeka, jogurt, dvije plavuše da ga puše mulaliću dok on pjeva "dodirni mi kolena" tajči i pije kaltenberg

-Diatta bi mogo eksplodirati, prije će nuklearna bomba eksplodirati nego Diatta

-Tan ne postoji, izmislio ga dino, unajmili kineza da ga glumi, rekli mu da se utrpa da bude uvjerljivije, želju kupuju svi, amerikanci, slovenci, šejkovi, **** tana bolje brajlović, on došao uzeti pare iz hudnog Sarajeva, ima nam šta i uzet, mi bar imamo hrenovki ako ništa

-Igrali nam pjetlići cijelu sezonu - realnost prosjek godina u 0,2 u obje ekipe, javljam se dobrovoljno za tal za pampers jer nisu finansijski stabilni, a taman ova dva pojačanja Hodžurdu i Livaju nek zaposle da ih presvlače, jer za lopte nisu

-gradi se mercedes arena, zvaće se Osim vozi mercedes, e da znate da i vozi, vašim parama, ukro 5 mil, rastalio sa žujom, sad pije cappy i dođe na pripreme izdere se na Adžema na utakmici, Odoviću da par savjeta gdje šta potplatiti

-Mi imamo 10 malih sponzora, bolje i to nego generalni, Sarajevo nema samo 2,3 ...ono visitmalesya i Ta, i 64 puta više malih sponzora

-Nemamo poraza, najjača nam ekipa, u biti imaju 6,7 remija, ono u 90 minuti nonšalanto, a nisu ni jednom bili na 1. mjestu od početka sezone ,zamalo im titula izmakla

- 3 years ago : Benjo Čolić, dede mi reprezentativni kalibar, al prvo stana pa on, odu im za 0 km u olimpik i u sportplus kladionicu,zajednička osobina reprezentativci u brzom ispijanju džin tonika i pušenja cigara simultano

- Ta će Benko, ne može krenuti, plaćenik, frajer pretrči ko njihov zadnji vezni, pardon ne posjeduju ga

- Najveći brend u BiH, željo ti je ba đe god kreneš, u biti imaju 1 plakat za utakmicu, duplo manju posjetu, i hiljadu i 23 člana od tog, 4 aktivna, Gredić produžio pred intervju da ne bude ofirno

-Kakav Vukčević i Stepanov, pa oni s Realom igrali, portugal, ovo ono, reprezentativci svojih zemalja, za njih je Uzelac Marko materazzi i nesta u jednom, kad je porto uzelca tražio mi viršle jeli, al on izabro želju jer je to najbolja opcija da se ide iz ove države, realnost, idu im najbolji igrači za dž svake godine jer nemaju platu da im daju

-Dovesće nam Amar šejka, Amar čita i drka **** i kupa se u dolarima i šejkovim i željinim, otvorio kafić daje besplatno cugu, hajmo ga svi obožavati

-Nije nam niko bitan otišo svi ovi što su došli amre mi su bolji od onih što su otišli: Tomić, Čolić, Zeljković, STanić, sve redom najavljivani ko reprezentativci BiH, premećeni sistemi vrijednosti apsolutno, isti ljudi to pišu

- Imamo 42 titule više od vas , kod vas više prašine nego titula, u zadnje dvije sezone nisu bajramski turnir osvojili, a mi 2 titule, al eto biće, niste osvojili 8 godina kontaš, zabravljaju da su bili 11 u ligi kad im nije bilo babuke

-Gledajmo Sarajevo i **** sami sebi majku, to je nasa realnost. jos dugo cemo mi kacit slike sa Newcastlea .
Vrlo si iskompleksirana osoba, kakve veze tvoj post ima sa temom FK Sarajevo?????? :puke: :puke: :facepalm: :facepalm:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jun 2015, 17:53

Head je napisao/la:slika
Taman mu ovaj djeciji dres dali!! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2015, 17:54

Kakve su ovo farmerke..ahahaha sta ja papak znam sta je moda..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 jun 2015, 17:55

Head je napisao/la:slika

Potpisao brat :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

xbox
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Odg: RE: Re: AW: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 26 jun 2015, 17:56

esprit24 je napisao/la:
xbox je napisao/la:
"esprit24" je napisao/la: e to bi vec bilo katastrofalno :o o

druze svi evropski klubovi svske godine mijenjaju dizajn dresa, @lacoste hvala na infu brate

To nije istina. Bayern svake druge sezone mjenja dresove.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, HordasFks, Seipronto i 45 gostiju.