Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze on materi biti ludak.Fino ga video skautmma_hz je napisao/la:Ovaj Ikande je neki ludjak zesci izgleda,nije dobar u glavu sekunde...gledam mu ove klipove odlican je bio u dosta jacim ligama od nase i sigurno da je po igrackim kvalitetama pojacanje,al pitanje je kako bi se odrazilo na ekipu njegovo dovodjenje i hocel se normalno ponasati posto on garant misli da je ovo nesta amatersko haman gdje ce se moci zajebavati.-.
mma_hz je napisao/la:Ovaj Ikande je neki ludjak zesci izgleda,nije dobar u glavu sekunde...gledam mu ove klipove odlican je bio u dosta jacim ligama od nase i sigurno da je po igrackim kvalitetama pojacanje,al pitanje je kako bi se odrazilo na ekipu njegovo dovodjenje i hocel se normalno ponasati posto on garant misli da je ovo nesta amatersko haman gdje ce se moci zajebavati.-.
Smjecanin ce njega dovesti u red--Kahric1991 je napisao/la:Šteta što Travančić nije u SA da ga on usmjeri i smiri ..
Nije Simon tajanstveni, a ne znam dokle je tacno sa doslo u pregovorima s njim.j[/quote]kinosvra je napisao/la:Jel Simon taj tajanstveni,ako nije kakva je situacija s njim (Simonom) dokle se doslo?
Ma Todorović.BitiSrcemVezan je napisao/la:Prota ga isto voli i zna maznut pravo, a jeko TošaPappy je napisao/la:Jednom sam bio u njihovom društvu u kladionici, kada je Toša slavio što je otišao u Wc u trenutku kada je ekskluziva uhvatila ostatak.THEC je napisao/la:znam ja da im nije pravo bilo kad je on otisao
ps. a gdje su sad ?Najveći kafandžija je Pantić bio ubjedljivo. On nije u stanu bio.
![]()
Ma nisam ih u Bahusu odavno vidio zato kažem da ih nema.? Pantića se sjećam, a Toša je vjerovatno nadimak za nekoga pa se ne mogu sjetiti, šta je tih poluigrača protutnjalo kroz Sarajevo dok ne dođe Tan...
Zadnju polusezonu igrao u Splitu i bio standardan, prije toga igrao za Sturm. Igra na poziciji štopera, a može bit koristan i na zadnjem veznom/desnom bočnom. Kao junior bio veliki potencijal u Dinamu, tad mu je vrijednost po TMu bila oko 1,5 miliona. Visok, jak u duelima, dobar u skoku... Uglavnom klasa za našu ligu, i ako dođe bit će pojačanje.sarajlija je napisao/la:Posto nisam u toku odakle je barbaric, pozicija ?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, KarloIvandic, Kyle88, skoJaa i 46 gostiju.