FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 26 jun 2015, 14:23

fedeltafrotta je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Ja odma da vam kazem da cemo na zimu svi kolektivno moliti Boga da Uzelac potpise novi ugovor :D
vidjelo se protiv drine ili protiv koga vec je igrao prvu utakmicu na grbavici da je veoma dobar igrac
zaista je pokretljiv i rijetko dobar s loptom za tu visinu. fali mu iskustva i promišljanja, protiv slavije je bio odličan (isto imao prodor skoro do šenaesterca), ali protiv radnika je bio bar sukrivac za gol.

možda je bolje da bude lijevi bek od 1,90 :mrgreen:

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 26 jun 2015, 14:23

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
"Neandertalac" je napisao/la:E dobro House@ daj boze da ti budes u pravu, ali tako stoje stvari.
Pozitivne su Uzelac, hvale ga i brazilac ko zna nesto.
Baja nezainteresovan, Kokot mrtvak, Beganovic nevidljiv.
Samo prenosim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro,sta je poenta ovog sto si napisao?
Jesu li juce lose odigrali ili opcenito nisu dobri...ili? Jel to ove igrace niko ranije nije gledao pa nas ti informises kakvi su...Bas ne razumijem smisao ovog sto je napisano...
Poenta je da smo u kurcu, da su pridoslice smijesne. Ne mogu da vjerujem ko nam zadovoljava ambicije, da upste imaju mjesta u Zelji.

Buraz stvarno ne znam sta radis ovdje Boga mi...Cudim se da ti koji od ovih velikana nije ponudio vec da skautiras za njih...Jbt ti si stvarno super talenat kada mozes vec poslije jedne tekme ocjenis ko je taraba a ko nije...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2015, 14:24

Minjore je napisao/la:Raja, previse ste napeti za nekog ko je navijac najtrofejnijeg BH kluba ;)
Navijaci su gladni uspjeha i stare slave, par godina smo malo stagnirali pa se nervoza uvukla.

Ali sta cemo kad nemamo punuo, nego radimo u skladu sa mogucnostima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

chanchi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la chanchi » 26 jun 2015, 14:26

sergejevic je napisao/la:Ma svi pretjerujete s tom raspravom. Uhvatili se jedne stvari i deset dana samo o tome raspravljate bez bilo kakvog priblizavanja u misljenjima. Vecina je shvatila da dva ili tri lika kontaju da smo talasike, a nekoliko drugih da smo jaci od celzija. Mi smo zapravo na nivou prosle sezone u to je to.
Ja ne pretjerujem. Pricam realno, istinu a to sto je crna i tesko prihvatljiva je druga stvar.
I treba tako pricati, ostaviti na stranu ljubav i emocije, pogledati realnu sliku.

Uz dužno poštovanje,i ono klasično "svako ima pravo na svoje mišljenje", mislim da ti ne voliš Želju.
Zašto? Kažeš da ostavimo na stranu ljubav i emocije, pogledajmo realnu sliku i sl.
To bi značilo: ove godine pitari imaju najviše para, najviše uložili u pojačanja - navijam za njih,
Barca prvak Evrope - navijam za njih.
Ljubav je uvijek nerealna. Kad nekog voliš, onda pokušavaš da zanemariš njegove mane i tražiš ono najbolje u njemu.
Ti radiš upravo suprotno, pokušavaš da ocrniš sve što se radi u klubu, ignorišeš pozitivno i samo čekaš neke negativnosti da bi potvrdio, kao eto da si u pravu. Odigrali prijateljsku, ali u pravom smislu te riječi, sa jednom od najboljih ekipa u ligi, nismo izgubili, usput nisi je kao i većina nas gledao, ali eto sve je crno, pojačanja grozna i sl.
Da je septembar, mi se obrukali u Evropi, šesti na tabeli.. razumio bih.
Ovako: kenjaš buraz bez potrebe!

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 26 jun 2015, 14:27

pile87 je napisao/la:
Najda je napisao/la::P sad kad neandertalac kaže da je Amar ovo izjavio hahahha
Nije Amar je znao u sezoni gdje prosetamo kroz ligu biti nadigran od famosa u pripremnoj utakmici tako da zna znanje.
ma znam da nije bolan, nego se sprdam zbog gore napisanih komentara :)
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jun 2015, 14:27

Oda ima viziju kako zeli da mu izgleda ekipa zeli da svi igraju i zato nema drvosjecu u ekipi.Zeli da igraju lopte od stopera prema spicu po zemlji bez nabijanja.I svi individualni kvalitet podredjuju timu. Vise je orjentisan kako bi rekao u granicama nase lige nego prema vani i ne vjerujem u nikakva specijalna pojacanja i neke zvijzde u timu jer ce on gurati svoje.Produkt onoga sto on hoce mogli smo vidjeti protiv zrinjskog u par navrata dupli pasovi na malom ptostoru sa dosta uspjeha protiv jedne od najjacih odbrana u ligi ako ne i najjacoj.Oda ne voli da rizikuje ptimjer je derbi kada je imao sansu da proba dotuci pitare nije to uradio nego priveo utakmicu kraju.Za evropu do godine nemam uopste dileme samo sam misljenja da smo trebali ici par koraka unaprijed a otisli smo mozda jedan.Kako ce sve izgledati sacekajmo pocetak lige da vidimo kako cemo izgledati a nakon toga par kola i bice sve jasno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 26 jun 2015, 14:28

Zna li neko ima li večeras trening i u koliko je?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 26 jun 2015, 14:30

Neandrtalac i Samogrbavica toliko negativnosti šire i previše su prisutni na forumu da bi to bila slučajnost.

Šta god da se dobro desilo u ovih par dana i kad se počinjala razvijati malo bolja atmosfera na forumu njih dvojica su to automatski minirali sa 100 postova u danu. Iskreno ja i ne čitam šta pišu, ali previše ljudi se upali i odgovara im na komentare tako da kao da i jesam pročitao.

Šta god da napišu treba ih filo iskulirati, pa će kad im niko ne bude odgovorao danima možda i prestati.

Vama dvojici jedna informacija. Naučne studije su pokazale da omptimisti žive duže u odnosu na pesimiste, pa razmislite malo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 jun 2015, 14:32

ChWilla je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Ja odma da vam kazem da cemo na zimu svi kolektivno moliti Boga da Uzelac potpise novi ugovor :D
vidjelo se protiv drine ili protiv koga vec je igrao prvu utakmicu na grbavici da je veoma dobar igrac
zaista je pokretljiv i rijetko dobar s loptom za tu visinu. fali mu iskustva i promišljanja, protiv slavije je bio odličan (isto imao prodor skoro do šenaesterca), ali protiv radnika je bio bar sukrivac za gol.

možda je bolje da bude lijevi bek od 1,90 :mrgreen:
U slucaju da Kvesa ode on je idealna zamjena. @ff to je vise vidljivo na trenonzima, njegovo postavljanje i kretanje. Jer utakmice u kojima je nastupao smo vise napadali, pa tako nije dolazio do izrazaja. Iskreno ne vidim ni jednog beka u Ligi, da bi mogao biti bolja zamjena Kvesi. Momak ce sigzrno eksplodirati, zato se treba ograditi, novi ugovor i to je to :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 26 jun 2015, 14:35

Jeste cak mislim da bi mogao zaigrati i na mjestu zadnjeg veznog.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 26 jun 2015, 14:36

Ljudi, mozda je krajnje vrijeme da ove "nase" hajtere, i sa njima zajedno pitare pocnete ignorisati. Sve se svodi na to da se od neke normalne diskusije pretvori u dokazivanje nekome kome se nista dokazati ne moze. Da redom ne nabrajam, ali ako covjek realno pogleda (a moras biti dobro glup, ili blesav da ne shvatis), ekipa koja je od svih bila otpisana do zadnjeg kola je bila konkurent za titulu. Ne dizem euforiju, ali uz ove nove igrace, i dobar rezultat u Evropi, mozemo opet izgurati jednu dobru sezonu. Ko kaze da ovi mladji igraci ( a godinu iskusniji ) nece biti glavni favoriti za titulu. Red je, a iskreno, ovo sto konkurenti dovode su mahom istroseni, napola zivi fudbaleri, u zalasku karijere. Uostalom, ne bi dosli gore da bar malo vrijede. Iz ove lige se bjezi, a ne dolazi. Ovi novi igraci, koji su nas pojacali, su tu 10, 15 dana, odigrali jednu, ili dvije pripremne utakmice, i sad "strucnjaci" imaju komentar na svaku... Treba ih pustiti da se pripreme, adaptiraju, pokazu sta znaju, pa tek onda dati neki sud. Ovako samo trosite energiju, i djaba se nervirate. ( Mislim na pojedince, naravno). Njih je trazio Odovic, vjerovatno zna zbog cega, i treba mu vjerovati. Uostalom, taj Odovic jos nije izgubio kako nas je preuzeo. Treba stvari gledati sa pozitivne strane, a tih strana ima itekako. Naci ce se i covjek koji ce uloziti nesto novaca u Klub, pa gdje ce nam onda biti granica... Cekali smo na titulu 8 godina, pa dodje Amar, pa docekasmo, pa statut, pa docekasmo, pa ce doci i investitor, pa onda sa njim insallah i renoviranje NASEG STADIONA, a iza toga ko zna. Sve stvari polako dolaze na svoje mjesto, ali ono sto nama treba je malo strpljenja. Lako je pricati, i praviti se pametan, ali nekad treba biti i realan. Moze me neko shvatiti kako god hoce, i sta me briga zbog toga, ali koliko god neko pricao o toma kako tamo neki imaju pare inevstitora, i dovode pojacanja, neka samo mala razmisle; nije isto kupiti dvije kancelarije u Titovoj, i reci sad je to moje, za saku nekih para, i to sretno, bez strategije, ili Želju, sa stadionom u 100posto vlasnistvu, pomocnim terenima, svim mogucim dozvolama, itd, isl... Slozicete se da to ipak kosta malo PUNO vise. Pravi Zeljovac, a nadam se da takvih na ovom forumu ima, mora biti optimista u svakom slucaju. Nemojte padati na svakakve price, te mi smo ovakvi, te mi smo onakvi, svi bi oni voljeli da su bar jednom u zivotu zivjeli kao sto mi zivimo ŽELJEZNIČAR. Sad se dobro pripremiti, srediti ove sa Malte, pa onda u narednom kolu, opet srediti ko dodje, igrati momacki, pa Boze moj... Na nama je da sami sebi pogledamo u oci, i pitamo se kakvi smo kao publika bili prosle sezone, koliko smo redovni bili na tribini, i koliko smo davali grla, dlanove, i cijelo bice za naseg Želju. Ruku na srce, izuzev one dvije hiljade bolesnika, ostalo je omanulo. Trebamo shvatiti da onaj sat i pol vremena koji provedemo na tribini pripadamo i okrenuti smo pravoj stvari, da nas i tom trenutku veze ista ljubav, da imamo isti cilj, i da do njega mozemo doci samo ako smo zajedno, a zajedno smo i jaci i bolji...
Zadnja izmjena: Letach, dana/u 26 jun 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 26 jun 2015, 14:38

Avanes je napisao/la:Neandrtalac i Samogrbavica toliko negativnosti šire i previše su prisutni na forumu da bi to bila slučajnost.

Šta god da se dobro desilo u ovih par dana i kad se počinjala razvijati malo bolja atmosfera na forumu njih dvojica su to automatski minirali sa 100 postova u danu. Iskreno ja i ne čitam šta pišu, ali previše ljudi se upali i odgovara im na komentare tako da kao da i jesam pročitao.

Šta god da napišu treba ih filo iskulirati, pa će kad im niko ne bude odgovorao danima možda i prestati.

Vama dvojici jedna informacija. Naučne studije su pokazale da omptimisti žive duže u odnosu na pesimiste, pa razmislite malo.
Ili su bolesni ili su pitari, žao mi ih je u oba slučaja.

mercedesBenzel
Kontakt:

Post Postao/la mercedesBenzel » 26 jun 2015, 14:39

Kako se vi izvucete iz misije rupe kad treba pljuvati ! To mi strasno ide na zivce , PROPALI smo po vaama LIGA POCELA NIJE , da se ne izrazvam sta ste skinuli ste gace liga ni krenula nije ! cekaj da vidimo cekaj ! do tad skupi 20 maraka pa se pokazi ko zeljovac !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 jun 2015, 14:41

a dajem ruku ako ijedan od tih pljuvača uzme člansku, godišnju, dres.... ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 jun 2015, 14:49

Ono što sam čuo od velikog broja ljudi koji su bolje od mene upoznati sa radom stručnog štaba je da je Odi sve prepušteno oko igračkog kadra, taktike i svega ostalog što je u opisu radnog mjesta trenera ekipe, što je od velikog značaja. Čak sam čuo i to da je jako rijedak slučaj u našoj ligi da je treneru prepušteno sve oko igračkog kadra s obzirom da i neki drugi ljudi u ostalim timovima imaju dosta jak uticaj na samu ekipu. U skladu sa mogućnostima dovedeni su igrači koje je on tražio pa makar i bili treća želja kao što za Livaju reče pile. Shvatite da imamo prvu ekipu koja cijelu polusezonu nije utakmicu izgubila a od iste nas je napustila vjerovatno i najslabija karika te je na tom od početka sezone deficitarnom mjestu doveden Blagojević koji je upgrade u odnosu na Hasanovića. Igrači koji su nas napustili nisu imali veliki značaj tako da od dovedenih možemo očekivati samo bolje, Stanić nije igrao zbog povrede i ptice na grani znaju kako bi to sad izgledalo. Sjetite se samo koliko je Kvesi trebalo da se bar jednim dijelom vrati u formu koja mu je otvorila vrata reprezentacije. Tomić nije igrao zbog neproduživanja ugovora i na njegovo mjesto upade vjerovatno i najveći dragulj kojeg imamo. Što se Uzelca tiče, smatram da bi mu trebalo što više šansu pružat u narednoj sezoni jer se svi dobro sjećamo kako je odigrao utakmicu protiv Drine (valjda je bila Drina), čak u jednom momentu dijelom uradi ono što Subić uradi nama u utakmici protiv Borca što je dovoljno dobar pokazatelj da zna i da nije promašio profesiju.
Spominje se utakmica protiv Zrinjskog za koju neki nisu zadovoljni iako se radi o pripremnoj. Pa sam Osim je gubio sve pripremne utakmice da bi na kraju prekucao ligu i bez problema osvojio titulu, tad smo i molili Boga da izgubimo sve utakmice na pripremnim. Jučerašnja utakmica je tip iste gdje se igra u prvoj brzini i gdje rijetko ko ubaci u drugu, svi se čuvaju povreda i ne žele se umarati pred Europu. Najveća pojačanja su nama stigla u vidu 4 juniora koji potpisaše, oni su pojačanja a ne prinove ;)

Šta je sa Žerićem malim? Što prije ono čudo potpisati ! Ima li neko informaciju kada bi to trebalo da se desi? I sam sam vidio na njegovom fb profilu "feeling happy" kao komentar na članak o njegovom potpisu ugovora ali odužilo se pa me brine.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 26 jun 2015, 15:02

mercedesBenzel je napisao/la:Kako se vi izvucete iz misije rupe kad treba pljuvati ! To mi strasno ide na zivce , PROPALI smo po vaama LIGA POCELA NIJE , da se ne izrazvam sta ste skinuli ste gace liga ni krenula nije ! cekaj da vidimo cekaj ! do tad skupi 20 maraka pa se pokazi ko zeljovac !
:clap:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jun 2015, 15:04

Uzelac je protiv Slavije igrao sjajno,protiv Radnika "onako"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jun 2015, 15:26

zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim i dalje @samogrbavica dominira. IMa tu i nkeih komentara koji su ok, ali brate dragi svaki drugi post tvoj, pa de malo odvadi. I Ne rekoste mi ti i @neandertalac koji su to igrači iz Premier lige koji bi vas zadovoljili. Da znamo, da kasnije ne pričate da ne valja. Molim da se izjasnite. Ali realno, a ne sad npr Pandža, Duljević da kažete i tome slično, nego ovi koje bi pustitli klubovi ili koji su slobodni.
Tekma sa Zrinjskim fina provjera, vidi se da malo bolje vezemo po terenu, ali nije ova tekma ni po čemu mjerilo za bilo šta. Igralo se bez faula, pod ručnom i sl.
Nema niko kume ko bi nam bio pojacanje. Ne postoje ti igraci, a sve najbolje sto je bilo mi smo doveli.
Malo irinije koja nije daleko od stvarnosti, da me imaju za sta replicirati.

Iskreno nisam neki strucnjak za te stvari, kao uostalom i svi koji pisu ovde, vodim se vecinom onim sto sam vidio.
Evo recimo neka imena fudbalera koji su promijenili klub; Hebibovic, Zakaric, Ordagic, Govedarica, i Bekic mislim. Ne mozes reci da ti bilo ko od njih nebi valjao i oni spadaju u onu A listu zelja svih klubova, jel tako? Eh sad, mi dovedemo igrace, uz svo duzno postovanje, iz max B ranga cak dvije prinove tesko mogu i u C, Livaja i Hodzurda. Ovaj brazilac je macak u vreci, ko zna na sta ce to liciti i nisam ga jos vidio ali svi strucniji od mene kazu da bi mogao valjati.
Imamo jos par njih iz omladinskog koji vec po navici izbacuje vrhunske igrace koji nerijetko zablistaju i prave internacionalne karijere. To je nase blago i svima bi dao sansu prije ovih pridoslica.
Uzmi u obzir da je moguce i vrlo realno da nas nakon evrope napusti jos neko iz prve postave a ko je bio nosioc igre u prosloj sezoni. O tome kasnije ali se mora naglasiti.
Eh sada, svi smo gledali skoro sve utakmice. Zabiljezili smo odlican rez, afimisali skoro u potpunosti par igraca, igrali solidno, i suma sumarum svi smo bili prezadovoljni. Eh sada najveca mana je pravo mal roster kvalitetnih igraca, pogotovo na klupi, pa tako niti jednom nismo sa izmjenama promijenili ritam, unijeli svjezinu ili preokret.
Dalje, i u prvoj postavi kada je kompletna imas itekako prostora za napredak, pogotovu jer sada i nemamo Dm klasicnog te jos jednog centralnog malo boljeg koji moze pomoci Amiru i Dadi te eventualno jedno kvalitetnije krilo. Jel tako?
Uzmimo u obzir odlaske, vecina sto su otisli sigurno nisu losiji od pridoslica,mogu samo biti bolji.
Dalje, ambicije. Prosle godine su bile jasne i vecina ciljeva je ostvarena, zapravo skoro svi ili svi.
Ove sezone jos uvijek nisam vidio da je neko iznio sta zelimo, a po prelaznom roku ne vidim da su nam ambicije porasle, cak obrnuto.
Ja sam davno govorio da se ne nadate nekim extra igracima, uvjeravali su me u suprotno, cak i lazi sirili te pokoja uvreda nekog od balavaca zeljnog paznje.
Znam da nam finansijska situacija nije bajna ali smo doveli par njih koji imaju solidna primanja a osim mozda u vezi, sa velikim ali, te jedan solidan za klupe nisi uradio nista.
Nisi osnazio tim, koliko god to pojedini zeljeli predstaviti, i to je nepobitna cinjenica!
Bar ne u mjeri kakva dolikuje klubu naseg renomea, pa i u ovako teskm vremenima. Uzmimo u obzir jos i format takmicenja ove sezone, sigurno da ce svi grebati za bod vise, nece biti kao u prethodnim zasigurno.
O omladinskom ima jos puno za reci, izgubili smo mozak svih selekcija a svi upuceniji znaju da je Dogan tata mata za te stvari, mozda i najkompetentnija osoba u zemlji za te stvari. Npr, pred njim se polazu licence, toliko o strucnosti za ove sto nisu culi za njega.
Uskoro pocinje sezona, svi jedva cekamo da nas plavi ponovo obraduju, cak u svojoj ludosti koja mi kao i vecini ponekad zamagli realnost kpntam da u Evropi ovaj tim moze do trece faze, pa ponekad zamislim i titulu ako ne bude prevelikih turbulencija ili ne daj boze povreda.
Eto braca neke moje analize, znam da se necemo sloziti u svemu, ali su ovo u vecini cinjenice.

Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!

Evo pregledah svo drvlje i kamenje pa se na kraju odlucih sebe citirati. Procitajte ovo, i dva puta ako treba pogotovu ovi malo sporiji sto me pitarom nazivaju.
I da ponovim jos jednom. Igraci koji su dosli ni u kom slucaju ne zadovoljavaju. To sto se mi nadamo da ce oni preko nauciti igrati lopte je druga stvar. Ovaj iz Veleza nije dm niti ce to ikada biti. Livaja je sramota za nas klub. Diata abd da bude novi Buba ali tesko, skoro nemoguce.
Misljenja igraca su da su bolji igraci otisli, losiji dovedeni. Kokot je preplacen i razvikan igrac, nespreman i zalibo ga cuna sta se desava, njemu dobro a kupi vecinu sa dva uklizavanja.
Mladi su nezadovoljni, zele da idu.
Ko je god ove doveo treba da odgovara.
Situacija nije bajna, spali smo na klub bez ambicija u kratkom vremenu i to me najvise boli.
Pisem i pisacu ono sto znam i mislim, valjda forum sluzi za to. Muda pod bubrege nek prodaju nekom drugom.
Neka napise neko sta sam slagao, neka me uhvati u lazi! To sto vam se ne svidja realna slika o kojoj govorim je druga stvar, drzite se ubleha koje vam prodaju, fantomskih spiskova, obmana, lazi i spinova.
Negativan jesam, iz straha, iz zabrinutosti. Jesam jer sam lud za Zeljom, jer sam se radovao i tugovao hiljadu pjta sa njim. Ali ne zelim da zabijam glavu u pijesak. Hocu bolje! Hocu Zelju koji se bori za titulu! Ne zelim da nas predstavljaju kao klub bez ambicija.
Halo, mi smo najtrofejniji i najveci klub u bih, red je da se tako i ponasamo.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 jun 2015, 15:33

Nevjerovatno je koliko negativizma ima na fasoj temi uprkos cinjenici da ste sa najmladom ekipom od rata na ovamo imali niz bez poraza u proljetnom dijelu 2015, i afirmirali malog hadziahmetovica koji je po meni najveci dragulj naseg fudbala.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 26 jun 2015, 15:33

Evo pregledah svo drvlje i kamenje pa se na kraju odlucih sebe citirati. Procitajte ovo, i dva puta ako treba pogotovu ovi malo sporiji sto me pitarom nazivaju.
I da ponovim jos jednom. Igraci koji su dosli ni u kom slucaju ne zadovoljavaju. To sto se mi nadamo da ce oni preko nauciti igrati lopte je druga stvar. Ovaj iz Veleza nije dm niti ce to ikada biti. Livaja je sramota za nas klub. Diata abd da bude novi Buba ali tesko, skoro nemoguce.
Misljenja igraca su da su bolji igraci otisli, losiji dovedeni. Kokot je preplacen i razvikan igrac, nespreman i zalibo ga cuna sta se desava, njemu dobro a kupi vecinu sa dva uklizavanja.
Mladi su nezadovoljni, zele da idu.
Ko je god ove doveo treba da odgovara.
Situacija nije bajna, spali smo na klub bez ambicija u kratkom vremenu i to me najvise boli.
Pisem i pisacu ono sto znam i mislim, valjda forum sluzi za to. Muda pod bubrege nek prodaju nekom drugom.
Neka napise neko sta sam slagao, neka me uhvati u lazi! To sto vam se ne svidja realna slika o kojoj govorim je druga stvar, drzite se ubleha koje vam prodaju, fantomskih spiskova, obmana, lazi i spinova.
Negativan jesam, iz straha, iz zabrinutosti. Jesam jer sam lud za Zeljom, jer sam se radovao i tugovao hiljadu pjta sa njim. Ali ne zelim da zabijam glavu u pijesak. Hocu bolje! Hocu Zelju koji se bori za titulu! Ne zelim da nas predstavljaju kao klub bez ambicija.
Halo, mi smo najtrofejniji i najveci klub u bih, red je da se tako i ponasamo.
Priča ti je kao da ispadamo iz lige. A s druge strane ne pamtimo kad smo izgubili zadnju utakmicu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 70 gostiju.