FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 12:59

pa naravno da moze bolje uvijek treba da moze bolje ,ako misli da ne moze bolje ne treba biti trener ne samo u Želji nego bilo koji trener koji kaze ne moze bolje ....uglavnom kazem ti imas svoja razmisljanja ,ja imam moja glupa ili kakva god moja su ..
to da mi je dosta nije ,ali znam i realnost stanja u klubu tako da ne ocekujem previse
ti evo sam si napisao da ne ocekujemoo neka pojacanja ,pa sto te cudi onda ista
ja sam nikog nisam ocekivao pa evo dodu ovi pa ok nisu nesto specijalno,ali nisu ni losi .....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jun 2015, 13:01

Oda je izjavio negdje da je cilj za ovu sezonu minimalno evropa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jun 2015, 13:03

Ma jesu losi, to je i utakmica juce pokazala. Evo bas pricam o tom sa ljudima koji su gledalo tekmu. Livaja, Blagojevic, Diata sve flop do flopa. Livaja posebno.
A da znas ko to tvrdi za glavu bi se uhvatio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 26 jun 2015, 13:06

Meni je najteze kada vidim da je jedna jbna Sloboda potentnija i atraktivnija igracima od nas, samo ne govorite da nije tako jer se momentalno upalim, jeste na zalost tako je. Zrinjski isto tako, ali haj oni su vec neka "krema" domaceg fudbala, pitari me ne zanimaju. Moraju se dovoditi bolji igraci, neshvatljivo je ocekivati od klinaca da napreduju i razvijaju se uz Hodzurdu i Livaju. Smijesno

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 26 jun 2015, 13:06

:crazy: a ovi aldina sto se kloniraju imate divice s lavora ako vam se ŽELJO ne svidja.
51%--------49%

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jun 2015, 13:10

Evo kazu popunjeno za Maltu :clap:
Negdje procita :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 13:13

Neandertalac je napisao/la:Ma jesu losi, to je i utakmica juce pokazala. Evo bas pricam o tom sa ljudima koji su gledalo tekmu. Livaja, Blagojevic, Diata sve flop do flopa. Livaja posebno.

aj super to poslije 1 utakmice zakljucili bas super ....ja cu svoje reci na kraju sezone ili eto polusezona pa neko sumiranje,,,,ovako na pripremama je neozbiljno ista komentirati ,,,,ali vidim da ti bas nemas nista dobro reci ,,pa cu ja ipak od sad izabrati da ne komuniciram tj odogovaram..

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 jun 2015, 13:13

BLU SKY je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Evo recimo sada pojavi se investitor koji hoče da ulozi recimo 3 mil KM u ekipu, a 5 mil KM u izgradnju iskoka i adaptaciju sjevera?
Hoce prostore sa Istoka i Sjevera u narednih 10 god.
Plus, na godisnjih bazi ce klubu davati 500k KM, u narednih 10 god.

Sta je sada tu sa nasim problem? MOze li mi netko objasniti?

Ne znam iskreno sta je vise problem! Koliko je ljudi dozalio u uvijek nista. Eto kao mi sada imamo nesto bolje od prezivljavanja svake godine?
Uzmite vise pare i nadite neki kompropis, jer ako niste sposobni, onda idite otale vise.

Ovi bi nasi da im lovu na stol servira pa da kazu covjeku, ajde idite, pa se nekad javite. Centrar grada Sarajeva, mi evo od rata nsimo u stanju nista uraditi po pitanju stadiona. Postaje gradska deponija, eto kao neki ce reci nasa je, pa jeste nasa, ali postaje deponija koju izbjegavaju ljudi koji ti mogu donjeti 30 KM po tekmi, tj ljudi sa djecom koji vole Zelju. I sada pored svi ovih godina, neka vise kazu sta je problem u ovome?
Tko trazi tal? Izaci vise javno **** mu majku.

I onda dodu ove pojedinci i prijacaju kada nije privatizacija za nas. Eto ovo je znas nas. Mozda i nije za VAs sto pricate jer imate koristi od toga. ;) Jer bi **** mogli nekog igraca ubaciti kod privatnika, a da on nema interesa sa njiim.

Drugi napreduju, mi uvijek u mjestu i ista prica o prezivljavanju godinama. U nekom periodu malo odskocimo pa se opet vratimo na cisto prezivljavanja a ime Zeljo nosis. Oni gore nisu imali nista osim prostorije u titovoj dok je sve ostalo bilo imaginarno, a gledaj sta mi imamo i opet kad dode neki investiror, mi ne znamo, ne zelimo ili ne mozemo?

Neka se vise izade u javnost sa tim i kaze ko koci napredak Zelje? Cjenkati se sa covjekom u vezi 49%-51% je totalna smijurija i vrijedanja inteligencije, kada znas da dalje od 3 predkola sa ovakvom strukturom i ulaganjem ne mozes, a pitanje je i 2 predkola EU?
To je neko dolazio?
A neko se stim nekim ko je dolazio cienjkao oko procenta i taj neko odustao?
O cemu je rijec?
Vjeovatno misli na Rastodera Derby
A on vjerovatno zna da je taj dolazio?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 jun 2015, 13:16

AsharaK je napisao/la:Evo kazu popunjeno za Maltu :clap:
Negdje procita :D
60/60...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 jun 2015, 13:20

Ljudi mi smo bez Amara jedan prosječan klub i to je jedino istina, doći će opet dan kad će se vratiti do tada europa nam je plafon

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 jun 2015, 13:20

evo ja cu danas napisati da poslije ne bude "svi su generali poslije bitke".

Zeljo ce ovu sezonu biti jaci nego proslu. Borba za titulu do zadnjeg kola i stopostotni izlazak u Evropu!
na polusezoni svi ce svrsavati na Tiaga a Diatta ce postati najomiljeniji igrac kluba.

ovo pisem danas samo da bi mogao replicirati iduce godine na svaki komentar u kojem se na odredjeni nacin omalovazaju nasi novi igraci i izrazava se sumnja u kvalitet naseg kolektiva.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jun 2015, 13:24

E dobro House@ daj boze da ti budes u pravu, ali tako stoje stvari.
Pozitivne su Uzelac, hvale ga i brazilac ko zna nesto.
Baja nezainteresovan, Kokot mrtvak, Beganovic nevidljiv.
Samo prenosim.

UPRAVA NAPOLJE!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 jun 2015, 13:28

Neandertalac je napisao/la:E dobro House@ daj boze da ti budes u pravu, ali tako stoje stvari.
Samo prenosim.

ma daj boze da nas Željo jedan dan bude ono sto svi želimo....
ja hocu da budem optimista takav sam kakav sam volim ovog Želju od kad znam za sebe ne mogu drukcije..

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 jun 2015, 13:31

za_zivot_cijeli je napisao/la:evo ja cu danas napisati da poslije ne bude "svi su generali poslije bitke".

Zeljo ce ovu sezonu biti jaci nego proslu. Borba za titulu do zadnjeg kola i stopostotni izlazak u Evropu!
na polusezoni svi ce svrsavati na Tiaga a Diatta ce postati najomiljeniji igrac kluba.

ovo pisem danas samo da bi mogao replicirati iduce godine na svaki komentar u kojem se na odredjeni nacin omalovazaju nasi novi igraci i izrazava se sumnja u kvalitet naseg kolektiva.
Potpisujem :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jun 2015, 13:32

Mozda Stanica vrate.

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jun 2015, 13:39

ja neću ulaziti u prognoze ko će biti najomiljeniji igrač, ali kod toga da smo jači ostajem.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 26 jun 2015, 13:39

Neandertalac je napisao/la:E dobro House@ daj boze da ti budes u pravu, ali tako stoje stvari.
Samo prenosim.

Dobro,sta je poenta ovog sto si napisao?
Jesu li juce lose odigrali ili opcenito nisu dobri...ili? Jel to ove igrace niko ranije nije gledao pa nas ti informises kakvi su...Bas ne razumijem smisao ovog sto je napisano...

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 26 jun 2015, 13:41

[quote="DR.HOUSE"][quote="Neandertalac"]Ma jesu losi, to je i utakmica juce pokazala. Evo bas pricam o tom sa ljudima koji su gledalo tekmu. Livaja, Blagojevic, Diata sve flop do flopa. Livaja posebno.

Ko god ti je to rekao taj utakmice nije vidio. Blagojevic ce biti pojacanje, a Diatta je potencijal, dok su jedino pogodili za Livaju - ova utakmica 0 bodova. Da smo takve talašike što nas Zrinjski nije rastopio i razvalio, svi zaboravljaju onu sezonu kad smo u pripremnoj zijanili 5:0 od Zrinskog i te godine bili sampioni. Ti si neki veliki pametnjakovic i samo kritikujes idi prati bagminton- bez uvrede. :D

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 jun 2015, 13:44

Koji je broj Tiago zaduzio, jel 10 :urnebes:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 jun 2015, 13:46

FKZ1921 je napisao/la:
Samo prenosim.

Dobro,sta je poenta ovog sto si napisao?
Jesu li juce lose odigrali ili opcenito nisu dobri...ili? Jel to ove igrace niko ranije nije gledao pa nas ti informises kakvi su...Bas ne razumijem smisao ovog sto je napisano...
Poenta je da smo u kurcu, da su pridoslice smijesne. Ne mogu da vjerujem ko nam zadovoljava ambicije, da upste imaju mjesta u Zelji.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.