FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 21:20

Takvo razmisljanje nije slucajno, jer je sama Zvezda promijenila politiku prema mladim igracima!

Do skora se premi istim ponasala kao maćeha, a sada ti isti klinci nose igru Zvezde, sto je valjda normalno i prirodno s obzirom na tako jaku skolu fudbala...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 21:50

Evo i golova:

Parker
[youtube][/youtube]
Orlandić
[youtube][/youtube]
Katai
[youtube][/youtube]
Jović
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 21:58

Parker je odigrao bas dobro, sa dosta zalaganja.. mogao bi se on lako izboriti za mjesto u ekipi, mada ga ja nesto ne gotivim. Borben je, brz, samo nije tehnicki potkovan.. mada, ko ce znati, mozda se pokaze boljim nego sto mislim.

Grujic bi se mogao izboriti za dobru minutazu u nedostatku pravih zadnjih veznih u ekipi (nadam se da ce Tenk otici).. a ocekujem da Ristic, Avramovski i Jovic eksplodiraju. Mada je Ristic imao dobru sezonu, a Jovic polusezonu.. u ovoj sada mogu biti samo bolji.

Konacno imamo ekipu punu dobrih potencijala, samo jos da dodamo kojeg iskusnog, prije svega na krilo i mozemo ocekivati finu sezonu..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 22:04

dscile je napisao/la: Konacno imamo ekipu punu dobrih potencijala, samo jos da dodamo kojeg iskusnog, prije svega na krilo i mozemo ocekivati finu sezonu..
Caki i Gavrinho...Ti bi nesto vise?! :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 22:07

Caki je barem iskusan, al ovaj Gavric niti je iskusan niti je kvalitetan :D

Ja bih Stojanovica ostavio, ali pod uslovom da bude rezerva, jer vise i ne zasluzuje.. neka ulazi zadnjih 20ak minuta da zadrzavamo loptu i to je to. A sto se tice Gavre sampiona pripremih utakmica.. staviti mu masnu i prodati bilo kome, makar i za 100 hiljada.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 22:14

Danas gledam utakmicu, a pored sibaju komentari tipa: Gavrić one of the best player in Serbia, Gavrić the faster, Gavrić amazing playar... :rol:
Samo da se negdje uvalja :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jun 2015, 22:16

Sreca pa sam ugasio chat jer mi je stekalo :D

Ako nista, barem kod Lalata ima sigurno mjesto.. gdje god da Lalat zavrsi :)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jun 2015, 23:09

Imam info da su Vered i Plavšić blizu Zvezde. Da li to Zvezda konačno počinje kupovati kako treba, i ciljano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 23:17

Njih 2 se vec cijeli dan pominju kao potencijalna pojacanja! Definitivno se (konacno) i trener izgleda nesto pita u Zvezdi! Jos kad tome dodamo da je rijec, ni manje ni vise, o jednom Božoviću grofu, onda to svakako dobija na tezini... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jun 2015, 23:24

Meni se vrti u glavi od našeg prelaznog roka :crazy: :crazy: , toliko nagađanja, glasina, novih imena, šuplje priče...
Samo da mi je dočekati prvu utakmicu protiv Kairata.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 jun 2015, 23:28

Koga god da dovedu nije bitno, nase je da 2. jula budemo na severu i pruzimo podrsku momcima, idemo cigani :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jun 2015, 23:31

Je li to Parker ipak ostao u Zvezdi?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 23:34

arelinho je napisao/la:Je li to Parker ipak ostao u Zvezdi?
Za sada je tu, a vrlo lako bi mogao i ostati...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jun 2015, 12:50

Po svemu sudeci, Zvezda je dogovorila 2 nova pojacanja - Luisa Ibaneza i Idana Vereda!

Potpisi se ocekuju danas ili sutra...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 jun 2015, 13:33

Izrealac valjda danas, a Ibanjez sutra.

Znaci, zakljucno sa sutrasnjim danom pojacanja ce biti: Rendulic, Katai, Ibanjez i Vered. Za mene, osim Vereda kojeg ne znam, sva trojica su provjereni igraci.. mada i jevrej ima dobar CV.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jun 2015, 16:48

dscile je napisao/la:Izrealac valjda danas, a Ibanjez sutra.
Vered potpisuje na dve godine, evo kako citam vidjen je u nekom hotelu u gradu. A Ibanjez je nakon sto je dobio neke bankarske garancije odlucio da potpise za Zvezdu, ne znam da li je istina ali njegova plata bi trebala da bude oko 250.000 eura godisnje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jun 2015, 17:06

Tribalian je napisao/la:[A Ibanjez je nakon sto je dobio neke bankarske garancije odlucio da potpise za Zvezdu, ne znam da li je istina ali njegova plata bi trebala da bude oko 250.000 eura godisnje.
Ako je tacno, mnogo je! U Dinamu je cini mi se imao isto toliko, pa je valjda Mamić htio da mu skine na 150...Modri s foruma znaju bolje...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 jun 2015, 17:12

marconato je napisao/la:
Ako je tacno, mnogo je! U Dinamu je cini mi se imao isto toliko, pa je valjda Mamić htio da mu skine na 150...Modri s foruma znaju bolje...
Ne znam koliko je imao u Dinamu. Ali ako vredi i ako je duplo bolji od ovih nasih, nije to mnogo.

Vered zvanicno potpisao , Matoš iz NP-a sutra, Ibanjez u nedelju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 jun 2015, 17:26

Ne treba gledati po plati je li mnogo, nego po ukupnom budzetu (ako se moze reci da mi imamo budzet).. Mislim, ako se uklapa u 4-5 miliona koliko treba biti budzet, tj ako je ostavljeno prostora, neka prima.. mada, sumnjam da mu je plata tolika, to su vjerovatno neka medijska nagadjanja.

Ne kontam dovodjenje Matosa, nikako.. neka me razuvjeri ako stvarno dolazi, ali vuce mi na novog Onjila. A ni ne svidja mi se to sto moramo platiti obestecenje.. jos su nasi valjda nastavili pregovore sa Ivanicem (citam neku izjavu), pa koja je poenta nagomilati toliko igraca u vezni red? Ako ce vec dovoditi i Matosa i Ivanica, daj nek se onda kurtalisu Gavrica, Savicevica, Stojanovica.. a ne da imamo 15 igraca koji se bore za 5 pozicija u timu.

slika

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jun 2015, 17:38

marconato je napisao/la:Njih 2 se vec cijeli dan pominju kao potencijalna pojacanja! Definitivno se (konacno) i trener izgleda nesto pita u Zvezdi! Jos kad tome dodamo da je rijec, ni manje ni vise, o jednom Božoviću grofu, onda to svakako dobija na tezini... ;)
Znači tačno je. Ja sam skoro pa batalio praćenje "blizanaca", to me više nimalo ne čini srećnim. :mrgreen: Al' reče mi lik na fejsu danas kad smo pričali da su ova dvojica blizu praktično Zvezdini igrači. Izraelca sam gledao, paklena lijevica, trebao bi biti dobro pojačanje.

Isto tako, koliko je istina da je budžet samo za transfere između 3 i 3.5 miliona evra ?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.