Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Hoffe koda je druga ekipa danas.
3:0 Obasi

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
Tooo Obasi 3:0, ova igra je zavrsena, a nije ni pocela. Hoffenheim se igra sa Hamburgom kao macka sa misem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Uf ovo je milina gledati. Vedo osim ona dva gola otima lopte, daje dobre pasove i probija se kroz odbranu. Salihovica da ne zaboravimo, danas sjajan, jos samo da ti slobodnjaci ponovo krenu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prva utakmica na kojoj je Sejo izveo slobodnjak. Haman je C.Eduardo malo pustio i naše da igraju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vedo je zvijer. Veliki majstor.
Tako se to radi, kad te svi otpisu ti si najbolji. Jos jedan pa da i ovaj hattrick kompletiramo.
Tako se to radi, kad te svi otpisu ti si najbolji. Jos jedan pa da i ovaj hattrick kompletiramo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To Vedo majtoreee
Vidi se da mi je rodjak

Vidi se da mi je rodjak

"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Vedo odlican,a i Sejo , al prvi gol heh majstorski oduzeo loptu i zabio,a drugi glavom ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Danas i Sejo odličan! Hoffenheim k'o iz najboljih vremena! Strašno! Šta se desilo sa onom letargičnom ekipom, koja se patila šansu da stvori iz kola u kolo. Vedada je naljutila klupa. Ušao, utišao Westfallen i sad nastavlja. Da ovako igra Hoffenheim cijelu sezonu Vedo bi pretekao Gerda.
Na drugom golu glavom bi mu i Džeko pozavidio.
Na drugom golu glavom bi mu i Džeko pozavidio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Obasi se vratio,ekipa kud ikamo kompletnija nego sa Vukcevicima i vuvuzelama i princezama jos i Ba da sljegne.
I to bi bio citav problem rijesen o kojem sam ja trubio sedmicama.
Onaj Brazilac opran i izudaran po usima,sad je ko bubica.
Vukcu izgleda neko gura masno ko onomad Weisa
Gledaj sad razlike drasticne
I to bi bio citav problem rijesen o kojem sam ja trubio sedmicama.
Onaj Brazilac opran i izudaran po usima,sad je ko bubica.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 apr 2010, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Garant ih je gazda Hoffa po džepu opalio dok ovako igraju danas.
Samo rokaj po džepu,pa ces vidjeti kako se trci po terenu.
Samo rokaj po džepu,pa ces vidjeti kako se trci po terenu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
De ukinite ovu gore anketu koja je simbol sumnje u fantastičnog Vedada! Bar u sebi sumnjajte, da ne morite ostale. Ko je htio, glas'o je.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I stativa. Malo je nedostajalo za hetrik.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To vedooo
Prosto se covjek zbuni kad vidi Vedada
hahaha
Prosto se covjek zbuni kad vidi Vedada
hahaha
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
stativa vedadaa
- Principatus
- Kontakt:
Vedo prodribla dvojicu i zamalo zabi, mislim da moze jos 3.
Prvi gol:
http://videos.sapo.pt/j1aWYwM3eJ5ybM4c0CBo
Prvi gol:
- majestic24
- Kontakt:
evo i drugogPrincipatus je napisao/la:Vedo prodribla dvojicu i zamalo zabi, mislim da moze jos 3.
Prvi gol:
http://videos.sapo.pt/J7LezK3SiNnHbbfszsP3
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kakav je ono goll Teschea???

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hehe golcine sto HSV zabi
al nema veze ak zafali dace Ibisevic jos koji
.

--Pametnij popusta--
- -Barcelona-
- Kontakt:
neznam daj da vidimoBIHfan je napisao/la:Kakav je ono goll Teschea???![]()
![]()

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Principatus
- Kontakt:
Obasi zabio 4:1, ko je to pripremio?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sirBobbyMoore i 23 gosta.