Kao sto je namjestio i Stojcevu da ima nase drzavljanstvo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad ce imati trojno?Head je napisao/la:Kao sto je namjestio i Stojcevu da ima nase drzavljanstvo.![]()
![]()
![]()
Hocel ti potpisi?kinosvra je napisao/la:Neki su govorili da nece Barbaric doci, nek' se pronadju sami
Del ti nama reci kada je presska? Sigurno i to znaš hahahkinosvra je napisao/la:Neki su govorili da nece Barbaric doci, nek' se pronadju sami
Ubio hljeb u njemuDrustveniParazit je napisao/la:Jel' istina da je Amar izudarao Lutvu od muke kad je vidio k'o dolazi u Sarajevo?
Minuta šutnje za Lutvu i usput zatišje pred buru.Ado76 je napisao/la:Kakva je ovo tišina
Kada bi mogla da zapuše ova buraDrustveniParazit je napisao/la:Minuta šutnje za Lutvu i usput zatišje pred buru.Ado76 je napisao/la:Kakva je ovo tišina
Znam koliko i ti, ja očekujem do kraja dana.Ado76 je napisao/la: Kada bi mogla da zapuše ova bura
Head je nekoliko postova iznad najbolje opisao sve pozicije i igrace.muhamedhulk je napisao/la:
Volio bi da ovako udjemo u sezonu..svaka pozicija uduplana.
Pa sto bi im danas pucali, valjda bi trebali sinoc kad su imena objavljrna. Jedino ako nece neko novi doci.DrustveniParazit je napisao/la:Znam koliko i ti, ja očekujem do kraja dana.Ado76 je napisao/la: Kada bi mogla da zapuše ova bura
Preporučuje se navijačima drugih klubova da u toku dana ne prate nikakve sportske portale jer bi moglo doći do pucanja čireva ili u krajnjem slučaju problema sa srcem. Za sve ostale informacije obratite se svom ljekaru ili farmaceutu.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Olise i 42 gosta.