Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 26 jun 2015, 01:48

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 26 jun 2015, 03:40

Zar Kutijica nije na prevnstvu Amerike ?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jun 2015, 10:47

Ništa novo, ali ponovo se Arda povezuje sa nama.Agent je rekao da će najvjerovatnije u EPL.
Čak je i SkySports prenio vijest da smo mi, UTD i još neki neimenovani klub u utrci za potpis.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 jun 2015, 11:01

Smori ovo za ardu svake godine pa cak ako i dodje u epl ide u united,celski

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 jun 2015, 11:29

City sprema novu ponudu za Sterlinga u iznosu od £45mil.
LFC sprema £25mil za Bentekea. On je i dalje glavna meta, ali samo ako Villa bude spremna na manju cijenu.
Cotinho i Firmino ce propustiti turneju po Aziji. Sterling ce morati biti na turneji, osim ako ne bude spreman transfer u City.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 jun 2015, 12:11

slika

:rol:

Ovoj ekipi treba jedan razbijač.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jun 2015, 14:30

Nisu mi jasni za Bentekea al stvarno.
Ako će se već davat veće pare za napadača, onda to mora biti neko sličan Danijelu.Dakle brz, okretan, snalazljiv, dobar dribler, neko ko moze mijenjati strane.Villa trazi 32m funti za njeg a jedan Lacazette bi bio 35m max.

Inače:

We are really looking at three things - number one is to have a happy family situation for his wife and son because he had a bad experience in Belgium. The second is to find a good team with a good project. Before he went to Chile, we wrote down a list of clubs that fit that description and Liverpool was on that list.

Baccin agent

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jun 2015, 14:33

When Alexander Graham Bell invented the telephone he had 3 missed calls off Ian Ayre wanting to sign him.

:rol: :bow:

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 26 jun 2015, 15:25

Nezz, meni je ovaj Bacca preskup za svoje godine. Jest da treba neko iskusan ali ne vrijedi toliko. 15m maksimum i to eura.
Bolje onda Bentekea, ako nista dosta je mlađi a i ne znam sto se svi toliko protivite njegovom dovođenju. Jest da je 32 m funti malo previše ali momak je jak, okretan,dobar u zraku, zna gdje je mreža a plus zbog svoje snage može vazda navući dvojicu, trojicu na sebe pa bi tu Saridž, Kutinjo i Firmino profitirali.
Ja ne bi bio previše razočaran da njega dovedemo.

Još Benteke i Kovačić i možemo biti svi zadovoljni...
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 26 jun 2015, 15:59

Glavno da se radi punom parom na transferima, a vjerujem da će naspram prošlih godina rezultati toga rada isplivati na površinu a ne ostati pod morem :D
YNWA
Dinamo Zagreb

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 jun 2015, 16:02

Slično se onomad pričalo za još nekog tako, da je jak, mlad, dobar u zraku, ima snažan šut, dobro se gradi... :hmmmmm: a da, to je bio mlađahni Carroll, znamo kako je završilo, sve ostalo je historija. :roll:

Ali eto, čak mislim da je Benteke kompletniji igrač od Carrolla i da će imati uspješniju karijeru, ali ne želim ga na Anfieldu. I obojica su imali problema sa povredama (Carroll naravno većih problema), ali i Benteke je propustio malo prošle a dosta i pretprošle sezone u Villi.

I evo uzećemo primjer Bacce koji se povezuje s nama, iskusniji je, provjereniji igrač s nastupima u Evropi, daje više golova, nije sklon povredama i generalno se bolje uklapa u Rodgersov stil a opet je različit napadač od Sturridgea. Cijena je možda luksuz za 29-ogodišnjaka, ali je opet manji rizik od ovoga što Villa traži za Bentekea.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 26 jun 2015, 16:08

gaston je napisao/la:Ništa novo, ali ponovo se Arda povezuje sa nama.Agent je rekao da će najvjerovatnije u EPL.
Čak je i SkySports prenio vijest da smo mi, UTD i još neki neimenovani klub u utrci za potpis.
Vi, United i Chelsea, Chelsea koji navodno kako kazu vodi u utrci za Ardom.. Spremaju ponudu od €39milja eura!! :kafa:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 jun 2015, 17:02

MorenoATM je napisao/la:
gaston je napisao/la:Ništa novo, ali ponovo se Arda povezuje sa nama.Agent je rekao da će najvjerovatnije u EPL.
Vi, United i Chelsea, Chelsea koji navodno kako kazu vodi u utrci za Ardom.. Spremaju ponudu od €39milja eura!! :kafa:
Nema od tog nista, mi vodimo drugaciju politiku i mateo je iduci na kojem mozemo istresti vecu kolicinu novca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2015, 18:13

BigAndy je napisao/la:Nezz, meni je ovaj Bacca preskup za svoje godine. Jest da treba neko iskusan ali ne vrijedi toliko. 15m maksimum i to eura.
Za ovaj novac, ne mozes da dovedes ni back up napadaca za back up Sturridgea, kamoli evropski priznatog strelca, koji se vec dokazao u EL i Spaniji.

Benteke nije losa opcija, ali nije ni dobra, problem je to sto je nuzna. Bacca ili on, nema nekog treceg izbora, hajd' navesti Lacazettea, mada ja stvarno ne znam koliko je on realan i da li je na prodaju uopste.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 jun 2015, 18:17

Kazu da Lacazete nece nigdje ove sezone. Ipak, vjerujem da bi u slucaju ponude od 30+ miliona funti bio na prodaju... A kada du u pitanju Benteke i Bacca, po meni ipak Bacca, bez obzira na godine.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2015, 19:13

Bolje Vietto nego Benteke....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2015, 19:31

Ponos Torina je napisao/la:Bolje Vietto nego Benteke....
Zar on nije vec presao u ATLM ?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2015, 19:36

Rooney88 je napisao/la:
Zar on nije vec presao u ATLM ?
Jeste ali eto moglo se to izvesti prije nego je presao u Atm...

Mirror govori kako Bacca zeli u Liverpool...

Benteke mi se ne cini kao dobra opcija,cak mislim da bi mogao biti promasaj pa eto belaja opet.... :hmmmmm:

Nova ponuda za Bentekea 25m funti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 26 jun 2015, 19:57

Vietto je vec sve odavno dogovorio sa Atleticom i 1.7. bu sluzbena potvrda!! :kafa:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.