FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je ovaj harmonika brz sta je ovo ovako haha, potpisi brate. Jesi igrao na San Siru ali sad ces igrat na Piroti, Lukavici i takvim zelenim tepihima..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ukoliko nam potpisu ova dvojica mi smo uz Zrinjski glavni kandidati za titulu.Tu su jos maleni , bar oni tako misle da mogu puno dogurati.Sloboda se pojacava,pa i Olimpik.Listica ove godine izgleda ce manje ulagati
.Bice liga jaca nego ikad.
.Bice liga jaca nego ikad.
Zrinjski je jedini konkurentan, medjutim osim Zakarića nijedan njihov igrač nema mjesta u prvih 11 kod nas. Kone je suvišno spominjati, vidjet će se sve.
Najbolje je nekako uporediti Chelsea, Porto, Milan - Slavija, Vitez, Zvijezda

Najbolje je nekako uporediti Chelsea, Porto, Milan - Slavija, Vitez, Zvijezda
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nemamo konkurenta, trebamo traziti da nas prebace u drugu ligu. Kad Australija moze biti u Aziji mozemo i mi u HNL 

1946
NIJE LUKA TONI ALI JE ZATO BARABA HAHAHA BRAVO UPRAVAA....DOKLE VISEEE
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zrinjski je puno izgubio odlaskom Crnova.Dosao im je Zakaric koji i nije nesto odigrao u SB.Mesanovic im je dosao,po meni prosjek mrtvi.Ja mislim da bi njegov menadzer platio da igra za Sarajevo.Maleni se uzdaju kao prosle sezona da ih krene.Pojacanja su im gluho bilo.
Ne treba dizati euforiju,ali ovaj igracki kadar je prejak za nasu ligu.
Ne treba dizati euforiju,ali ovaj igracki kadar je prejak za nasu ligu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 jun 2015, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko je ovaj barbaric ? Nisam nesto upucen , gdje je igrao i td ?
Po meni bespotreban. Nekad nada Dinama, igrao jedno vrijeme u Šturmu, nama dolazi iz Splita. Ako potpiše imat ćemo 6 štopera, neko će morati letiti. Nadam se da je to Džemo, i da ćemo uspjeti gurnuti Ivana nekome za kakve takve pare.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ako dodje stvarno i Barbaric, onda ce biti jaka kokurencija izmjedu njega i Tatomirovica.
Sad je red da se rijesimo stranaca nakon Kostica i Mitresvskog valjalo bi da Baric, Protic i Kouadio odu
Sad je red da se rijesimo stranaca nakon Kostica i Mitresvskog valjalo bi da Baric, Protic i Kouadio odu
-
- Kontakt:
Berberovic neka ide u mirovinu , tatomirovicu ok super si , lijep si imas finu zenu al haj na klupu ....
Barić ima državljanstvo
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Stepanov i Ikande bi danas trebali biti zvanično naši igrači. Dobrodošli

U novi boj ...
Ponavljam,izmedju Barbarića i Kovačevića,izabrao bi onoga ko ce potpisati duzi ugovor!
Mene prije svega interesuju Ikande i Stepanov,to su pojacanja u pravom slislu riječi,igrači koji prave prevagu. Vidjet ćemo šta će biti danas,treba se jos strpiti.. uz Boziju pomoc,nadam se najboljem!
Mene prije svega interesuju Ikande i Stepanov,to su pojacanja u pravom slislu riječi,igrači koji prave prevagu. Vidjet ćemo šta će biti danas,treba se jos strpiti.. uz Boziju pomoc,nadam se najboljem!
Ovo je vec iživjavanje nad konkurencijom. 

Kapiten da ti ide na klupuHeraklitMracni je napisao/la:Berberovic neka ide u mirovinu , tatomirovicu ok super si , lijep si imas finu zenu al haj na klupu ....

Mosa RajvoSa
Ja sam ipak siguran da Ikanda nece biti taj zamjenik za Cimirota.
Kad se proda Cimirot onda ce doci i malo veci Kaliber oda afrikanca na toj pozicji
Kad se proda Cimirot onda ce doci i malo veci Kaliber oda afrikanca na toj pozicji
Nažalost neće, Ikande je namjenjen ko njegova zamjena.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
RN87 je napisao/la:Nažalost neće, Ikande je namjenjen ko njegova zamjena.
nevjerujem da Ibraka za najboljeg igraca dovede zamjenu sto vise od pola godine nije igrao vise.
Cak se pise da bi trebo Ikande prvo na probu.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Fouzi1, jurisicduska i 50 gostiju.