Ma brate, ne vjerujem da ima budala koja bi dala pare za Dzemu ili TatkaTHEC je napisao/la:@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma brate, ne vjerujem da ima budala koja bi dala pare za Dzemu ili TatkaTHEC je napisao/la:@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti
Drugo pretkolo- ispadanje ne ides nigdjeAmarildo je napisao/la:Pošto se ne sjećam najbolje, kako ide sistem ovih pretkola? Je l' ukoliko ispadnemo idemo u treće pretkolo Europa Lige, ili to vrijedi tek od narednog pretkola?
Od narednog. Znaci ako prodjemo Lech imat cemo minimalno jos 4 evropske tekme.Amarildo je napisao/la:Pošto se ne sjećam najbolje, kako ide sistem ovih pretkola? Je l' ukoliko ispadnemo idemo u treće pretkolo Europa Lige, ili to vrijedi tek od narednog pretkola?
najjaca stvar koju sam cuo nedavno je bila da ni Puzijeva rodjena mater ne bi otmicarima dala 200 k eura za njega a kamoli neki klub, jer se spominjao njegov odlazakkinosvra je napisao/la:Ma brate, ne vjerujem da ima budala koja bi dala pare za Dzemu ili TatkaTHEC je napisao/la:@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti
Nek je hairli buraz, i meni je u 2.macahz je napisao/la:Ja necu ni spavat hahhah... ispit u 9, srecu mi pozeliteEvolution87 je napisao/la:Poranite sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stislo ovo u nevakat, sretno i tebiuNbx je napisao/la:Nek je hairli buraz, i meni je u 2.macahz je napisao/la:Ja necu ni spavat hahhah... ispit u 9, srecu mi pozeliteEvolution87 je napisao/la:Poranite sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
u stilu Rascica. Matuoko kakva greska hahhahahAmca007 je napisao/la:
Hajde Leone tebra ponovi ovo.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 12 gostiju.